Utolsó kommentek

Jelentem alássan, szerencsés vagyok!

2007.06.19. 23:47 | Xinaf | komment

Címkék: boldogság párkapcsolat hétköznapok élménybeszámoló

Mostanában az életem rendkívül pozitív.
A vezetés folyamatosan jobban megy, a lánnyal, akivel ismerkedek találkoztam, és nagyon jó volt vele együtt tölteni kettesben egy kis időt! Anyira bántam, hogy vége lett:( Találkoztam a "kislányommal" és ma este Kalapács koncerten voltam. Nézzük egyenként:

Angyal, legalábbis ahogy én nevezem a lányt, (a blogomban így fogok rá hivatkozni) teljesen más, mint az eddig megismert lányok, méghozzá pozitív értelemben. Nem kúrvás, és nagyon szép. Nem nyilatkozik olyasmiben, amihez nem ért, de nagy tudású, nagyon értelmes! Igen kérem, lehet ám egy lány úgy is gyönyörű, ha nem ken magára X kiló sminket, és egy vödörnyi ajakrúzst. Nem álszent egy cseppet sem, és ez nem csap át egoizmusba. Senki sem tökéletes, ő sem, de azt senki nem hidje, hogy egyetlen hibáját is leítrom most ide... bocsi, az nem tartozik rátok egyrészt, másrészt meg még sajnos én sem ismerem tökéletesen a hölgyet. De nagyon várom a következő találkozásunkat!

A kislányom, Akara még mindig pont olyan jófej csaj, mint volt:) Jól el lehet beszélgetni mindenről, mindenről véleménye van, ha nem is értek mindennel egyet, amit mond, mindenesetre örülök, hogy egyéniség. Sajnos pont arról nem tudtam vele beszélni, amiről szerettem volna, és ami nem tartozik a kedves olvasókra. Akara, itt is szeretném üzenni, hogy az időkk folyamán alaposan megkedveltelek. Majd egyszer beszélgetünk egyet kettesben, komoly témákról is, ha van kedved!

A Kalapács koncertje jó volt, bár több PokolgéP számnak jobban örültem volna, de így is elhangzott a Maszk, a Gépinduló, a Gyilkológép, a Mindhalálig rock and roll, az Ítélet heklyet, az Éjféli harang (amit nem éneklek vallási okokból). Sorrend nem pontos, remélem semmi nem maradt ki. Kalapács Józsi szerintem a legjobb Magyar frontember, látni rajta, menyire élvezi a zenét, amit játszik. Sokszor kérte a kezeket, és gyakran énekeltette meg a közönséget. Nagy hangulatot csinált, és spec nekem a saját számai is nagyon tetszettek!

A vezetésrő csak annyit, hogy végre visszavihettem a kocsit a Nagyvárad térre, ami azt jelenti, hogy az oktatóm nem fél beengedni a forgalomba. Haladunk, kérem:)

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr8102178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morelight 2007.06.20. 09:08:07

Hajrá Testvérem, hajrá! :D

Akara Aliana · http://akara-aiana.blogspot.com/ 2007.06.20. 23:40:50

Örülök, hogy haladsz, és köszönöm, hoyg szenteltél nekem egy részt a bejegyzésedben!

Szösz 2007.06.21. 15:45:54

Hajjrá Bátyus! Tsak így tovább mindennel!

Fruzsucu 2007.06.21. 17:08:34

Örülök az eddigi sikereidnek és köszönöm a múltkori hozzászólásodat is a blogomban.Továbbra is sok sikert-minden téren!!!!
süti beállítások módosítása