Utolsó kommentek

Újra itt vagyok!

2007.07.08. 17:27 | Xinaf | 1 komment

Címkék: politika szolgálati közlemény vallás filozófia párkapcsolat hétköznapok harag

Remélem lesz aki újra rákeres ennek a rockergyereknek a blogjára:)
Nézzünk át pár dolgot!

1. Miért szüneteltettem a blogot?
Ez a blog azért jött létre, hogy a belső, de nem túl személyes gondolataimat leírjam, és megosszam másokkal. Mivel az életemben helyet kapott egy Angyal, gondolataim igen nagy százaléka körülötte forog. Nem kívántam azzal untatni a kedves olvasókat, hogy menyire szerelmes vagyok, nem kívántam egyetlen témáról írni, legyen az akármilyen fontos is az életemben.

2. Miért írok újra?
Mert ismét van pár dolog, amit feltétlen meg akarok osztani a világgal, azontúl, menyire szeretem az Angyalom.

3. Mik is ezek a dolgok?
Sok minden történt. Kevesebbet bagózok, vasárnap egyáltalán nem. Túl vagyok egy táboron. Leérettségiztem. Sok mindent máskép látok.
Kis bevezetőmben nem térnék ki semmire részletesebben, de azt már most leírom, hogy a stílusom változni fog. Sokkal keményebben odamondom majd a véleményem mind a bal, mind a jobb oldalnak. Ugyanis igencsak nagy felfedezést tettem. Csak akkor olvassátok tovább, ha nem sértődtök be. Komolyan kérek mindenkit: Aki nem önmagamért kedvelt eddig, az ne olvassa el az írást! Nem akarok összeveszni senkivel...

Rájöttem, hogy a szélsőséges irányzatokat is utálom. Bizony, ez így van. NE ÉRTESETEK FÉLRE! Nem utálok senkit, mert szélsőjobbos/szélsőbalos. Attól még lehet remek ember, ismerek mindkét oldalról. De ezek az eszmék...
Most csúnyán fogok írni, akinek nem bírja a gyomra, az hagyja ki a következő sort:
NEM VESZITEK ÉSZRE, HOGY ÁTBASZNAK TITEKET?
A finom lelküek kedvéért: Nem veszitek észre, hogy átvernek titeket? Náci, fasiszta, hungarista, kommunista, szocialista, liberális, anarchista: egy kaptafa. Ugyanazokkal az eszközökkel használnak fel titeket az eszme vezetői. Persze, kell az összetartozás... nem kritizállak titeket. Higyjétek azt, hogy ezzel tesztek jót a Hazának. Higyjétek azt, hogy csak ti láttok tisztán, és csak a ti oldalatok közöl igaz híreket, mindenki más hazudik. Higyjétek azt, hogy tisztelni kell Szállasit/Rákosit.
Ez vízválasztó írás. Hamar kiderül, ki szereti Xinafot, az EMBERT, és ki kedvelte eddig Xinafot, a bajtársat. Engem semmilyen világi eszme nem fog dróton rángatni. Nem vagyok hajlandó rettegésben élni, nem vagyok hajlandó azonosulni tökéletlen eszmékkel, amik ráadásul nem is tudnak egységet teremteni. Elegem van abból, hogy valakit hibáztatnom kell, ha tartozni akarok valahova. Hogy a büdös nácikat vagy a büdös zsidókat kéne gyűlölnöm, ilyen téren lényegtelen. Egyszerűen nem akarom, hogy ilyen követelménynek tegyek eleget.
Hogy akkor hova állok? Az Isten elé. Istenhívők, keresztények! Szerintetek az Isten nem tökéletesebb, mint Hitler, Sztálin, Rákosi, Szállasi? Akkor miért maradt csak második? Tüntetni van időnk, templomba menni nincs? Én olyan úrat szolgálok, aki egyetlen leheltével képes elpusztítani bármit, és hatalma van minden felett. Ti miért a gyenge vezetőiteket követitek, mikor itt van a tökéletes?

"Szeretni a bűnöst, noha bűnét utálom, és végkép szeretni azt, kiben még hit sem él."

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr43114096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akara Aliana · http://akara-aiana.blogspot.com/ 2007.07.09. 12:58:32

Örülök, hogy újra itt vagy! :)
A bejegyzésedet elolvastam és nagyon sokmindenben egyet értek. Tudnánk valamikor beszélni? (Akár MSN-en...)
süti beállítások módosítása