Utolsó kommentek

Legyünk már férfiak!

2007.09.04. 20:47 | Xinaf | 2 komment

Címkék: filozófia rasszizmus

No, felejtsük el az elöző bejegyzést. Nyávogok itt, mint egy rossz kúrva... oké, megviselt ez a pár nap. Aki lehúzott 4 évet a Katonába, annak ez a suli a fél fogára nem elég!
Majd szépen átkérem magam egy másik csoportba angolból. A barátnőmmel találkozok pénteken, alig várom!
Úgy egyáltalán, minek sír a szám? Férfi vagyok, vagy mi a szösz! Egy fősuli, vagy ne adja a sors, egyetem sokkal keményebb lett volna. Ok, lehet tényleg én vagyok a hülye:)
Örömmel jelentem be, hogy ahogy kinőttem a véresszájú fasiszta korszakomat, ugyanúgy kinőttem a véresszájú antifasiszta korszakot is. Ne röhögtessük ki magunkat! Ugyanúgy hülyeség azt mondani, hogy a zsidók a felelősök, hogy szar helyzetben van a haza, mint azt állítani, hogy nincs cigánybűnözés. ahelyet, hogy felelőst keresünk, tegyünk valamit inkáb!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr41157569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

newsee 2007.09.04. 21:25:41

Egy férfi is nyavajoghat ha tele a töke!!! A sulid fősuli, csak a képzésed nem, de a színvonal főiskolai. Eleinte nagyon nehéz, bele kell rázódni. Adj magadnak 1 hónapot, utána dönts.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2007.10.11. 16:03:27

Örömmel jelentem, hogy adtam egy hónapot...
süti beállítások módosítása