Utolsó kommentek

Patai Józsika előzetesben

2008.01.05. 12:52 | Xinaf | komment

Címkék: rasszizmus

Gondolom mindenki emlékszik még a Mortimer-Józsika ügyre, amikor a Mortimer becenevű félroma származású fiatal karddal keresztül szúrta Patai Józsikát.
Nos, Józsikának két és fél évet kellet várnia, hogy lelkileg kiheverhesse a megrázó élményt. Együtt örülhetünk egy fiatal lelki fejlődésének, aki hosszú harcok árán túltette magát a történteken. Végre elég erőt gyűjtött ahhoz, hogy negyedmagával, viperával összeverjenek egy srácot a városban.
A sérülés nyolc napon túl gyógyuló lett, és a térfigyelő kamera fel is vette a dolgot. So ein Pech...
De most nincs tüntetés azért, hogy tiltakozzanak a csoportos erőszak ellen. Józsika előtörténete amúgy sem volt tiszta, mivel felfügesztett büntetése már van, és bár a sérülése miatt nem tud fizikai munkát végezni, de többedmagával valakit összeverni, azt igen.
Várjuk a bíróság bölcs ítéletét, és bízva reméljük, hogy a jog ökle mindenkire lecsap, aki nem fogadja el a társadalom szabályait!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr78285551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a 2008.01.06. 09:43:17

Ugy legyen, a bunos(ok) nyerje(k) el "melto" jutalmat(ukat).
Ha meg nem aKKKor...

a 2008.01.06. 09:45:19

- " meltorol
+ " jutalom

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.01.10. 18:56:54

Kötél, karóba húzás és életfogytiglani rabszolgaság nincs... :(
Az lenne a "méltó jutalom"
süti beállítások módosítása