Utolsó kommentek

Senkinek nem szól, csak úgy írom...

2008.01.29. 01:56 | Xinaf | komment

Címkék: üzenet szomorúság

Ezen írás kitalált személyről szól. Ha bárki hasonlóságot vél felfedezni önmaga és a műben szereplő nemlétező személy között, az a véletlen, az írás igazságtartalmának, vagy a rossz lelkiismeretnek a műve.

Én megértem hogy az embernek néha rossz napja van. Mindenkivel megeshet, hogy szakít a párjával, felhalmozódik a munkahelyen a dolog, és ezért ideges, vagy éppen vizsgaidőszak van, és az agya úgy túl van fűtve, hogy majd szétrobban.
Én tényleg nagyon megértő vagyok, de szeretnék valamit tisztázni: a toleranciám most elfogyott.
Szóval, aki továbbra is úgy gondolja, hogy engem baszogatni a megoldás az idegességre, esteleg már-már hobbiszinten szidja/gyalázza/becsmérli a hitem/vallásom/Istenem, az vagy nagyon sürgősen fejezze be, vagy hagyjuk egymást békén fiktív időre, ami az 1 héttől a végtelenségig terjed!
Azzal is tisztába vagyok, hogy a fősikola/egyetem kemény világ, és a párkapcsolatok se tartanak örökké. Hogy erről is írjak valamit:
Nem én tehetek róla, hogy valaki főiskolára ment, de hogy megnyilatkozzak őszintén: szerintem meg is érdemli. Éljél boldogan, örülj hogy majd X év múlva milyen jól fogsz keresni, de ha még egyszer az arcomba vágod, hogy milyen egy lúzer vagyok, lehet elküldelek egy női nemiszervbe.
Zéró tolerancia! Eleget éreztem együtt veled. Majd ha te kicsit együttérzel velem, folytatom. Ja, hogy fogalmad sincs, mi problémám van? Igen, így tényleg nagyon nehéz empatikusnak lenni. Had kérdezelek meg: érdekelt téged a legkevésbé is, mi van velem? Nem? Akkor mit vártál?

Ezen írás kitalált személyről szól. Ha bárki hasonlóságot vél felfedezni önmaga és és a műben szereplő nem létező személy között, az a véletlen, az írás igazságtartalmának, vagy a rossz lelkiismeretnek a műve.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr72315691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása