Utolsó kommentek

4K!

2008.11.09. 16:23 | Xinaf | 5 komment

Aki nem tudná: a 4K! a Negyedik Köztársaságot! nevezetű szervezet rövidítése. Ez mozgalom voltaképpen azt vallja, hogy jó lenne változtatni valamit, mert ez a köztársaságnak csúfolt, demkorácia teljesen élhetetlen. A pontos állásfoglalást lásd a fenti linkre katintva.
Mégha nem is értek egyet minden nézetükkel, érdeklődve figyeltem az eddigi akcióikat. Ők szerveztek Capture the Flag-et (zászlólopást) a városok utcán, Párnacsatát a Deák téren, Metro foglalást, és eféle akciókat. Közös jellemzőjük az volt, hogy minden teljesen törvényes és bejelentett, viszont a civil lakosságot nem tájékoztatják. Az akcióik megdöbbentőek, és nagyon hatásosak.
A média érdekes cikkekkel ajándékozott meg minket ezzel a 4K!-val kapcsolatban. Hogy csak két írást mutassak:
népszabadság
blikk
Mindenesetre nem nagyon értik meg, miről is szólnak a tömegeket megmozgató dolgaik.
Kérem, ez a szórakozásról szól. A fiatalok és idősek egyszerűen jól akarják érezni magukat, ennyi az egész. Hogy emiatt miért utálják őket az emberek? Nem lenne szép azt írni, hogy a sok fásult barom a tönkrement életével nem bírja elviselni, hogy mások még nem savanyodtak be, de nem tudok más magyarázatot.
A napokban történt egy bizonyos "mp3 kisérlet". Minen résztvevő letöltött a lejátszójára egy hangfelvételt, és aszerint hajtottak végre feladatokat. A részleteket lásd a népszabadság és a 4K! linkre katintva fent. A lényeg: a West End biztonsági őrei rövid úton kihajították a díszes társaságot a plázából, így az akciót vezető Sanyi nem tudott melltartót venni a barátnőjének.
Szombatra (azaz a tegnapi napra) visszavágót hírdetett a 4K!. A találkozó helyszínén megkaptuk az intstrukciókat: beszivárgunk a West Endbe, majd megadott jellre mind döbbent mozdulatlanságba fagyunk a megadott jelig.
A hatás leírhatatlan volt. A biztonsági őrök mint az őrültek nyüzsögtek körülöttünk, kétségbeesetten cb-ztek, megpróbálták kitalálni mi is van. Miért áll egy szerelmespár dermedtem, mikor az ajkaik milliméterekre vannak egymástól? Miért dermedt meg valaki a kabátja levétele közben? Miért nem írja az a srác tovább az sms-t? A többit nem láttam, mert megkaptam a jelet, és kb 3 percig minden kiesett, valószínüleg lefagytam...
Utána kiözönlöttünk, utánunk vagy 5-6 biztonságiőr, akik közül az egyik nem általlot "Takarodjatok már el!" felkiáltást intézni hozzánk... mi boldogan kiabáltuk, hogy "Sanyi! Sanyi!", majd hangosan megköszöntük a West Endnek, hogy nem vásárolhattunk ott, végül tiszteletteljesen viszlátolva távoztunk.
Mostantól a 4K! rendezvényein Xinaf is ott lesz. Aki szeret néha kimozdulni a politika mocskából, és kicsit minden ok nélkül jól érezni magát, az tartson velem!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr68758801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsu 2008.11.09. 21:47:58

Ezek jók! Senkinek nem ártanak vele, semmi rossz szándék nincs benne, csak poén, semmi más.
Arról meg annyit, h aki panaszkodik miatta, az aktatáskával jött a világra! Mikor a párnacsatázásról hallottunk, édesapámnak tetszett legjobban az egész családban, állandóan fújta-mondta, h óó mi is mehettünk volna (tesóm meg én), mert mekkora buli lett volna!
Semmi rossz nincs ebben. Sőt. Inkább mint hogy szívjanak, kukát gyújtsanak stb...miért rossz egy kis ledermedés?:)

Malkav 2008.11.10. 13:20:04

Nem beszélve arról, amikor nem engedték meg Sanyinak, hogy melltartót vegyen a barátnőjének... azt is terrortámadásnak vették bizonyos személyek.

V.I.K.I. 2008.11.11. 18:59:29

A következőn is otleszek.:)

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.11.21. 00:33:42

Távolról már a kezdetektől nyomon követtem őket - legközelebb talán személyesen is jelen kéne lenni...

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.11.21. 14:26:07

Gyertek mind!
Zsu, Malkáv, V.I.K.I., Alister, és minden kedves olvasóm, jöjjön! Majd értesítek mindenkit!
süti beállítások módosítása