Utolsó kommentek

The new project

2010.06.23. 23:26 | Xinaf | komment

Címkék: video hétköznapok videoblog

Ma úgy terveztem, sportolgatok egy kicsit, majd elmegyek és nekikezdek az új tervemnek, amiről eddig gondosan nem írtam:
A Xinaf - Az én világom blog kibővül egy videoblog funkcióval.
Mit is jelent ez?
Gyakorlatban azt, hogy időnként készítek egy pár perces kis video szösszenetet, ahol én fogok beszélni, mindenféle érdekes dologról. Kb. ugyanarra lehet majd számítani, mint amire eddig is: utálkozás, kritika, cinizmus, politika, rasszizmus, filozófia, és még sorolhatnám.
Miért csinálok én ilyet?
Tapasztalataim szerint a legtöbb videoblog elég szar. A kis hülye tinédzserek (melyek közül igen sok buzi), képtelenek valami értékeset vagy értelmeset alkotni. Lásd pl. ezt:

Nos, nekem ez azért is szívfájdalmam, mert szerintem ennek a műfajnak óriási előnyei vannak az írott társához képest: kevésbé terheli meg az embert, ha hosszabb kifejtést kell végig kisérnie, interaktívabb, gördülékenyebb, stb.
És ha a kedves video blogger még csak nem is buzi, akkor sem nagyon tudja összeszedni magát, és tíz értelmes mondatot kinyögnie... erre nem másolok be példát, aki keres, az talál.
Szóval én is tervezem kipróbálni magam a műfajban. És ahogy írtam, úgy terveztem, ma felveszem az első nyers videót. Ez végül nem sikerült. Közbejött a Németország-Ghána meccs, ahol végül a Németek nyertek egy góllal, így mindkét csapat tovább jutott! Jó meccs volt!
A video készítése elnapolva!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr12105293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása