Utolsó kommentek

Ricko-nak!

2010.06.26. 17:07 | Xinaf | 12 komment

Címkék: botrány

Emlékeztek, nemrég bemutattam elrettentésnek, a videoblogos írásomban egy meleg srácnak a blogját. Nos, a megnevezés rossz... ez olyan csőbuzi, hogy nézni rossz...

Mivel szerinte nem szabad közzétenni, így nem is teszem. ITT van az új blogja. És ez verte ki tényleg a biztosítékot nálam.

Mivel ez a kis csodalény nem engedélyezi előzetes moderálás nélkül a kommenteket, így ide írnék valamit róla.

Kedves Rico!

A homoszexualitás egy nagyon furcsa jelenség a világban. Állítólag genetikai okai vannak. Én nem tudom, nem hiszem. A természet ritkán alkot olyan több évezreden át fennmaradó mutációt, aminek az egyik célja, hogy NE szaporodjunk. De ezt döntsék el a genetikai szakértők, ne én.
Most olvasom viszont, hogy te "pánszexuális", vagy mi a fene vagy. Nos, el kell keserítselek: te bizony buzi vagy!
Szeretném, ha értenéd, mi a különbség:
A homoszexuális olyan személy, aki a saját neméhez vonzódik. Testileg és lelkileg. Alapból úgy gondolom, sajnálatot érdemelnek, semmiképpen sem megvetést, hiszen sose tarthatják a kezükben a gyermeküket, a szülők nem örülnek az ilyesminek, a társadalom nem fogadja el normálisnak, stb. Esetleg toleranciát, ha ők boldogok így (ilyen is van). De ahogy a normális emberek, ők is diszkréten kezelik a nemi dolgokat. Ahogy ez normális ugye. A homoszexuális ismerőseim sem különösebben titkolják, hogy mások... a közvetlen baráti kör elött. Magyarul: nem titkolják, de nem is mutogatják, mint ha ez olyan dolog lenne, amire büszkének kell lenni. Ez vonatkozik amúgy a biszexuálisokra is!
Te viszont, és azok az embertársaink, akik évente egyszer nyílvánosan szopják egymás faszát, és nyalják egymás pináját (meleg büszkeség(?) napja), már más tészta... Ordít rólatok, hogy ti nem hogy vonzódtok a saját nemetekhez, de gyakorlatilag össze vagytok cuppanva vele! Leszarjátok, hogy ez visszataszító dolog mások szemében, és belevágjátok az ember arcába az identitásotokat!
Most őszintén, nézd magadra, testvér! A körmeiden lakk, az ajkaidon rúzs, te magad sminkelve... ez szerinted hím egyednél teljesen ok? Ha vigasztal, nem, nem vagy lányos. Te bizony, ismét leírom: buzi vagy.
Persze érvelhetsz azzal, hogy ez egy video blog, nem kell nézni. Még igazad is van. Viszont ahol ez az írás megjelenik, szintén egy blog. Nem kell nézni. Ami pedig ide le van írva, az nem támadás, hanem magyarázat. Arra, miért nem vagy igazán népszerű ebben a társadalomban, legyél akármilyen jó szívű is, ahogy azt gyakorta hangoztatod.
Kiváncsi vagyok, mit éreznek a szüleid, ha belegondolnak, hogy a fiukat, a kis Ricko-t egy harmincas pasi dugja.

Tök őszintén érdekel: szerinted ez a hanghordozás, (ami biztosan felvett, alapból pasi így nem beszél) ez a külső, ez az egész ember, aki jelenleg vagy, teljesen normális? Kicsit sem idegesít mást? Nem provokál? Beileszkedik a társadalomba? Ha igen, akkor nagyon nagy baj van a fejedben. Ha nem, akkor meg mit csodálkozol azon, ha ez másoknak nem tetszik? Azért nézel ki feltünően, hogy megbámuljanak, nem?

Hidd el, baráti jótanácsként mondom: a 16-17 éves fejedbe verd bele alaposan: a szexuális és lelki beálításod miatt nem vagy rosszabb másnál. Ugyanolyan értékes is lehetsz, mint más. De jelenleg az egész lényedből az árad, hogy köcsög vagy. Szerinted komolyan lehet venni egy köcsögöt? Könyörgöm, élj normális életet! Az nem azon múlik, hogy puncit nyalsz, vagy faszt szopsz!

Remélve, hogy nem feljelentéssel fenyegetőzől, hanem átgondolod a dolgot:
Xinaf

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr852111858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hilts 2010.06.26. 21:44:09

Rózsaszín csillagot visszaállítani azonnal...
Najó, rasszizmus off.
Tehát.
Pontosan az ilyen magamutogató kis köcsögök-elnézést de erre nincs jobb szó-utálják a buzikat, és ezért repülnek feléjük a sörösüvegek,meg a rohadt tojások. Kérem én,miért csodálkoznak,hogy támadják őket,amikor ők festik fel magukra a céltáblát?
Amúgy nekem is volt egy buzi ismerősöm. Tibikének hívták,és a faterom haverjának az éttermében volt pincér. Soha nem tukmálta senkire magát,és nem jött a ,Kurva büszke meleg vagyok" dumával. Senki sem bántotta, nagyon jól megvolt.
De az ilyen Rico-féle kis véglények...nem érdemelnek jobbat annál,mint amit kapnak.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2010.06.27. 22:15:55

Na akkor ismét!

Legjobb tudomásunk szerint a vonatkozó kutatások jelenlegi állása az, hogy a férfi homoszexualitás (a férfiak iránti szexuális érdeklődés hímneműekben) a magzati korban alakul ki, hormonális hatásra. A szexuális érdeklődéstől különböző dolog az úgy nevezett tipikus buzis viselkedési formák (affektálás, pipiskedés, riszálás, stb.). Azaz egyáltalán nem biztos, hogy aki ÚGY viselkedik, az a férfiakhoz vonzódik, és fordítva. A homoszexuális viselkedés egy harmadik dolog, és jellemzően a női szexpartnerektől tartósan elzárt, amúgy sem az önkontrolljukról híres, zárt férfi közösségekben jelenik meg (börtönök, például). Például a börtönbüntetésük alatt homoszexuális kapcsolatot folytatók nagy része szabadulása után nem keres homoszexuális férfiakat, hanem nőkkel szexel. És ugye vannak, akik eljátsszák, hogy homoszexuálisok, mert amúgy akkora senkik(nek gondolják magukat), hogy (azt hiszik,) csak ezzel tűnhetnek ki vagy olvadhatnak be. Ez egy.

Aztán egyrészt populáció 2-8%-ának kiesése a szaporodásból nem veszélyezteti a csoport fennmaradását; másrészt meg ott vannak a természetesen sterilnek vagy meddőnek születő emberek, és a természet őket is "kitermeli", hogy a bizonyos okból életképtelenekről ne is beszéljek. Ez kettő.

Továbblépve: nem vagyok meggyőződve, hogy ez a szerencsétlen tényleg a fiúkhoz vonzódna (lásd fentebb), de nem is ez az érdekes. Ő csak szimplán az elfajzott emberiség génhulladéka, a szexuális preferenciáitól függetlenül. Ez az ára annak, hogy nem csak a legkiválóbbak szaporodhatnak, és hogy nem genetikai rasszista a társadalom (lásd Gattaca); de amíg nem kötelező vagy elvárt Rickóékkal közösködnöm, addig én ezt az árat hajlandó vagyok megfizetni. A másik lehetőség túlijesztő.

A buziparádéról meg már tényleg annyiszor beszéltünk; csak ismételném önmagam.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2010.06.27. 22:25:42

@Alister:
"Továbblépve: nem vagyok meggyőződve, hogy ez a szerencsétlen tényleg a fiúkhoz vonzódna (lásd fentebb), de nem is ez az érdekes."
Saját bevallása szerint de. Egy másik bejegyzésemben ott van a másik videója. De abban egyetértek, hogy ez sima divatbuziság is lehet, ami mostanság megint előtört...
A többire majd később!

rtibi · http://media-addict.freeblog.hu 2010.07.02. 22:49:39

Én is meleg vagyok, nem tagadom ha valaki nyíltan rákérdez, noha kétlem hogy annyira látszódna rajtam a dolog.

A srác "video blogját" asszem a napiszar is bemutatta, ott röhögtem egy rajta egy sort. Az ilyen fajta nyíltan vállalós dolgokat nem csípem, ezzel csak másokat botránkoztat meg, vagy önmagát utáltatja meg a közösséggel.

Egyébként, örülök hogy így vélekedsz a melegekről (mármint a normálisabb fajtáról), kicsit tartottam a gondolataidról a témával a kapcsolatban, éppen a vallásosság miatt.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2010.07.02. 22:52:59

@rtibi:

"Egyébként, örülök hogy így vélekedsz a melegekről (mármint a normálisabb fajtáról), kicsit tartottam a gondolataidról a témával a kapcsolatban, éppen a vallásosság miatt. "
Nézd, a vallásosságom egyik alapja, hogy szeretjük és elfogadjuk a többi embert. Most őszintén, miért utálnék akárkit, aki nem árt másnak?
Ricko-val pont az a bajom, hogy ő bizony árt... mert úgy viselkedik, mintha az ő viselkedése és megjelenése teljesen normális, már-már unalmasan nyárspolgári lenne, és a világ a gonosz, hogy ezt nem tolerálja.

rtibi · http://media-addict.freeblog.hu 2010.07.02. 22:56:51

Maximálisan egyetértek veled. Ráadásul, a Rico-hoz hasonló emberek miatt van az, hogy a többség elítéli azt aki meleg.

Olyan Rico a melegeknek mint Győzike (vagy a bűnözők) a romáknak, rettentő nagy mértékű az általánosítás.

futureman 2010.07.22. 08:51:43

Én pánszexuális vagyok, érdekelnek nők, férfiak, transzneműek. Szeretem a heterok társaságát. De az biztos, hogy ez a Rico nem pánszexuális. Szerintem neki csak simán fogalom zavara van. A pánszexualitás az ettől több és egyszerre kevesebb, mint ez a fiú.....

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2010.07.22. 14:00:42

@futureman:
Ha jól értem, a pánszexuális az az ember, aki minden nemi irányba nyitott akkor? Mert előttem tényleg ismeretlen a fogalom...
Amúgy nem az zavar ebben a szerencsétlenben sem, hogy kit/mit szeret... hanem az, hogy szánt szándékkal provokálja a jó ízlést. Ez kérem igenis megbotránkoztató...

futureman 2010.07.22. 17:37:49

A pánszexualitáshoz hozzátartozik a teljes nyitottság. Ez igaz. De ez 1 nemrégiben kialakult ideológia, mely vele járója ez a szexuális nyitotság. De blogoban hamarosan olvashatsz erről többet is, ha érdekel. panszex.blog.hu

futureman 2010.07.25. 22:52:17

@Xinaf: panszex.blog.hu/
olvasd el, ha gondolod, akkor talán megérted mi is a pánszexualitás...

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2010.07.26. 08:10:51

@futureman:
Elolvastam, megértettem.
Őszintén szólva, az én konzervatív izlésemnek ez kicsit vad. Tehát nem örülnék, ha a gyerekeim pánszexuálisak lennének, és fellépnék az ellen, ha valaki erre akarná nevelni őket. (Lásd a gender nevezetű fogalmat.)
Viszont ha egy ismerősömről kiderülne, hogy ő pánszexuális... hát, ő dolga. Amig felém nem közeledik, addig nem zavar, nem érdekel.
süti beállítások módosítása