Utolsó kommentek

Ez most komoly, vagy paródia, vagy mi a fene?

2010.09.18. 19:03 | Xinaf | 1 komment

Címkék: botrány poén rasszizmus

Ez a levél a nacikhaza.blogspot.com-ról van. Kiváncsi lennék, vajon ez paródia, vagy komoly? Linkek a bejegyzésben...

 

Róma értelmíségi mr1 cigány a Náci Sertés Kórcs Keverék Magyaróknak!!!! (Link 1)

 

Faszclub!! Nem tudom te mi a faszt keresel még mindig itt 1 cigány portálon,mikor a múltkor leírtad hogy utálod a cigányokat,és csak azért vagy itt hogy kifejezd a "felsőbbrendűségedet" Nem akarlak minősíteni de elmehetnél a jó k... any....a te bunkó, sötét,szarházi, taknyosszájú csicska!!! TAKARODJ!!!! oda ahova való vagy!!!

Fenyegetsz féreg! Remélem találkozunk de akkor keményen megleszel b.....va csicska kis magyar vagy a sok közül!! Gyere el Dujvárosba aztán beszélgethetünk!! Szarházi vagy PARASZT!!!

Szerintem annyira gyáva hogy még azt se meri megmondani hogy hova valósi mert fél hogy meglenne verve!BLACKC szerinted tényleg ilyen kemény a faszclub vagy csak szájhős szerintem utóbbi.Tipikus Buta Paraszt!

Faszclub! sajnálom édesanyádat hogy gyereket várt oszt te jöttél!Olyan sötét vagy, hogy a néger farka hozzád képest neoncső!!

Az lehet tényleg erre nem is gondoltam biztos valami vén rányi!PFFF!

Először is te anyáztál faszclub! de ha gondolod találkozhatunk!Itt hiába írogatsz szart se érsz vele!

Ábra! Nem a magyarok jellemzője a gyávaság? Dehogynem! hát azt csinálnak veletek amit csak akarnak majdnem a szátokba szarnak és kussba vagytok. Saját hazátokat nemsoká izrael fogja irányítani Itt a gép előtt könnyű írogatni ezt azt de mikor ki kell állni az igazatokért akkor jön a blokkolás, hát mi ez ha nem gyávaság??? A munkatársaimról is látszik hogy csak megy a szöveg de mikor valakinek szemébe kell mondani valamit, akkor valahogy mindig fék van!!Olyan mintha valamitől félnétek!!

Faszclub! Akkor is gyávák vagytok tapasztalatból mondom senkiházi!! Jellemtelen csótány vagy!!! eltaposnálak mint egy férget!! A jobbik próbálja megállítani?? de attól még a szátokba lehet szarni!!!!!!!!


Fórás:
http://portal.c-press.hu/201009137206/kulfold/nott-sarkozy-tamogatottsaga.html#comments (Link2)

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr372305941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása