Utolsó kommentek

qwertzky nevü kedves kommentelőmnek!

2010.11.14. 20:23 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: politika vallás filozófia rasszizmus válasz

Egy qwertzky  nevü kedves kommentelőm írt nekem egy véleményt. Sajnos nem a legjobb helyre, ezért most indítok neki egy saját felületet, ahol megmondhatja nekem a magáét.

Azóta nem jártam itt ,amióta flódnit vittél a magyaroknak...aztán meg azt írtad ,hogy átmentél a nácikhoz .. nagyon felebaráti..tényleg!!
Persze mit várjunk a fajtádtól??

Nos, ezt a részt Pásztor Tibornak írta. Mondjuk nem látok többet benne, mint némi zsidózást. Mond, gyűlölködő barátom, milyen alapon beszélsz te a felebarátságról?

Xinaf !
Te ne kérj elnézést az egész jobboldal nevében ..OK?
Én megpróbáltam EZEKKEL ember módjára beszélni ,de hát nem lehet ,mert ezek nem emberek!!

qwertzky!
Igazad van, nem beszélek a jobboldal nevében többet, ahogy ezt egyszer már Tibor blogján írtam is. Ha te jobboldalinak vallod magad, akkor én inkább nem!
Mond, milyen alapon döntöd el, ki ember és ki nem? Ki vagy te, milyen nagy tetteket, kiváló dolgokat vittél véghez? Hogy írhatsz FELEBARÁTODRA olyat, hogy "EZEKKEL"? Milyen alapon veszed el az Istentől az ítélkezés jogát?
Mondok én neked valamit!
Jézus Krisztus meghalt a kereszten, és magára vállalta a bűneinket a szenvedései által. Megváltott minket. Nem csak a magyarokat, de a svédeket, kínaiakat, zsidókat, cigányokat, pirézeket, kongóiakat, szlovákokat, románokat, dánokat, stb-ket is! Mindenkit. Szóval, mivel szépen kértél, szépen kérlek: sürgősen gondold át, van-e neked jogod ítélkezni másokon!

Xinaf, a keresztény

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr332448760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása