Utolsó kommentek

Xinafos anyázás - Orion

2011.10.06. 21:09 | Xinaf | 3 komment

Címkék: botrány poén

Volt nekem egykor egy biológia tanárom, aki kifejtette nekünk, hogy a rák valódi okozója nem a cigaretta, nem az egészségtelen táplálkozás, nem a többi, rákkeltőnek ítélt anyag... hanem...

Hanem a nők!

Ehhez hasonlóan átgondolt és alátámasztott jelenség az Orion nevezetű kommentelő is, akire Alister barátom hívta fel az előző bejegyzésben a figyelmemet. Aki nem olvasta, az ITT megtekintheti Orion munkásságát.

Csak pár idézet ettől a felvilágosult hímtől:

" A nőknek benne van a génjeikben, hogy "nyugodtan költsd el a pénzt, úgy is a férjed keresi, nem te". "
Igen, biztos. Kár, igazán kár, hogy a génjeink idősebb dolgok, mint a pénz...

"Tulajdonképpen a nőket a pénzen kívül nem is nagyon érdekli más."
Az, hogy te nem érdekelted a nőket, nem azt jelenti, hogy semmi és senki más sem érdekli őket, te felvilágosult!

"Ott van a magyar nyelv, a legtökéletesebb nyelv mind közül, ebben is felfedi nekünk az igazságot: "terhesség". Valóban nem más egy gyerek."
De legalább valószínűleg szaporodni nem fog... Mondjuk, ez eddig is valószínű volt, hiszen valószínűleg életében nem volt olyan nő, aki elviselte volna ezt a tuskót...

"Tulajdonképpen én ezeket nem azért írom le, hogy megpróbáljak bárkit is felébreszteni, hanem mondhatni nekem hobbim az, hogy rendszerkövető emberek reakcióit megfigyelhessem egyes igazságok elhangzása után."
Fordítok: 14 éves kamaszfiú módjára megtámadod a kialakult rendet, független attól, hogy igazad van-e. Mindezt persze úgy, hogy kikiáltod a véleményed igazságnak, és aki nem ért egyet veled, az birka. Nos, lehet, hogy igazad van... lehet. Sajnálom az anyukád által végletekig kihasznált apukádat. Ráadásul a csalárd mesterkedésének te lettél a végterméke...

"Ezt a dolgot a nők SOHA nem fogják beismerni, a férfiak pedig sohasem fogják felismerni."
Sejtettem, hogy te egyik csoportba se tartozol...

"Elhiheted, nem keveset foglalkoztam ezzel a kérdéssel."
Ezt hívják kárbaveszett energiabefektetésnek. Hiba volt ennyi időt elpazarolj.

"A férfi, ha nem is 20 ezer forintos cipőt, de időkként vesz egy tábla csokit a párjának, azt gondolja, hogy ez nem más, mint a szeretet, holott nálunk ez úgy működik, mint nálatok a gyerek. Előre örülünk annak, amit majd cserébe kapunk. Lyuk."
Nem, egy férfi nem így gondolkodik. Így a szexmániás hímállat gondolkodik. A jelek szerint pl. te. De szerencsére te még a férfiasság közelébe sem vagy, így nem minősítesz minket is.

"Furcsa, élőben megtudok hozzátok hasonló embereket győzni ilyen dolgokról. Lehet, hogy élőben több ereje van a mondani valómnak, könnyebb benne felismerni az igazságot. Egyesek kikerülik, egyesek nem értik, de vannak akik egyszerű tématereléssel védekeznek. Érezni mindegyiken, hogy csak a tudatos énjük ellenkezik."
Dehogy furcsa, inkább rád hagyják, csak ne fáraszd őket a baromságaiddal...

"Meg kell jegyezni, hogy senki sem hoz ellenérveket."
Ha habzó szájjal hirdetnéd, hogy a madaraknak pikkelye van, és három fejük, arra se mondana senki ellenérvet. Van dolog, amit nem kell megcáfolni.

Figyelem, végére tettem a legdurvábbat! (Felrúgtam a kronológiát, de szerintem meg fogjátok érteni...)

"Tudnod kell, életemben összesen két könyvet olvastam el, a Harry Potter első két kötetét, ami nem éppen pszichológia."
Úgy érzem, ez mindent megmagyaráz. Két lehetőség, vagy nem élted még meg a 15. életéved (remélem erről van szó), vagy jó eséllyel pályázhatsz a megtisztelő: "Közép-Európa legműveletlenebb internetezője" címre. (Erre tippelek.) Mielőtt végleg elszállsz: tudd, ez általános iskola 3. osztályos korban már elég ciki...

Orionnak feltételezhetjük, nemhogy barátnője nem volt, de olyan nő se volt túl sok az életében, aki elviselte huzamosabb ideig a közelében, különben nem lenne ennyire frusztrált.

Óriási önbecsülése, "csakazértisnekemvanigazam" hozzáállása, és virtuális zseb-Cheguevara stílusa egy Alvin és a Mókusok idézetet idéz fel bennem:

"Éjjel az utcán állsz, és ordibálsz,
Egyszerre szidnak és röhögnek,
Azt hiszed legenda lettél, halhatatlan,
Öregnek és kölyöknek,
Mért van az, hogyha megszólalsz;
Emberek hánynak és böfögnek?
És a mai napig nem érted,
Hogy mért hívnak köcsögnek.."

És itt jegyzem meg: én nem tartalak köcsögnek. Én egy nagyon megkeseredett emberi lénynek tartanak, aki nem jött be a lányoknak. Nem olyan szörnyű ez, ki lehet bírni, légy erős! Ha picit megváltozol, még akár barátnőd is lehet!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr673283794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlotte7 2011.10.07. 17:40:34

Hű, emberek! Ez fájt...
Tulajdonképpen kifejtette, hogy a nőkben semmi jóérzés nincsen és a szaporodásnak meg semmi értelme...Lehet a saját esetét nézve igaza volt, bár nem igazán értem, ha ennyire utál élni, miért a nőket piszkálja? Miért nem lesz csak simán öngyilkos?
Komolyan, ez tényleg fájt.:(

Charlotte7 2011.10.07. 17:44:27

U.i.:Azt már nem is akarom tudni, hogy esszerint az álláspont szerint melyik nemhez vonzódik.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2011.10.08. 00:13:41

"Tudnod kell, életemben összesen két könyvet olvastam el, a Harry Potter első két kötetét, ami nem éppen pszichológia."
Korábban már összefutottam egy barommal, aki azzal hencegett(!), hogy ő egyetemista(!), és életében(!) már 200(!) könyvet olvasott, aminek 2/3-a sci-fi és fantasy(!) volt, szóval ő ért(!) a fantasztikus irodalomhoz. Szegény csúnyán elégett, mikor többen jelezték, hogy azért 200 könyv egyes szakokon gyengébb félévekben(!) szerepel a kötelező olvasmánylistán, illetve mások felvetettél, hogy elég gyér év az, amelyikben nem olvasnak el legalább 100(!) új(!) könyvet.
Orion ugye ennek az 1%-ára büszke, és ez alapján osztja az észt. Most mondjátok meg, kedveskéim: hát mit csináljak azzal, aki ennyire égni akar?

//És tudom, hogy nem ér a műveltségünkkel hencegni (my bad, komolyan, igyekszem leszokni róla), de már általános második osztályban bőven túl voltam két darab elolvasott könyvön - és a Micimackó, A kisherceg, meg a Görög regék és mondák azért a Fazekas Henrik Varázslónál maradandóbb és értékesebb irodalmi szövegek (már szerintem, ugye)//
süti beállítások módosítása