Utolsó kommentek

Irónia nem egy ország... (Képpel frissítve)

2012.06.16. 11:02 | Xinaf | 5 komment

Címkék: vallás botrány poén szomorúság

Emlékeztek erre az írásomra, amiben beszámoltam róla, hogy az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekekért Alapítvány (CFCF) beperelte a magyarországi Görögkatolikus Egyházat, szegregáció vádjával?

Ezúttal meghívtam egy különleges vendéget. Ő Xinaf B, a szélsőliberális jogvédő.!
Kérünk, mond el a véleményedet erről az ügyről, Xinaf B!

Sziasztok!
Ezek a gonosz, rasszista, szegregáció fétisben is szenvedő görögkatolikusok ennél sokkal tovább mentek sajnos. Felháborodva olvastam ezt a cikket! Hát döbbenetes, mik vannak! Ezek az újnácik képesek voltak időt, pénzt és fáradtságot nem kímélve elvinni a Huszártelepi iskola tanulóit a nyíregyházi vadasparkba!
Figyelembe véve a tényt, hogy a cikkben szót sem ejtenek arról, hogy a tanulók (nagyrészt) cigány származásúak, a szegregáció vádja jogosnak tűnik. Hiszen egyik tanuló sem kap lehetőséget, hogy kiemelje saját cigányságát, mindegyiket úgy kezelik, mint bárki mást.

Érdemes megnézni a cikk alján található képeken, hogy a a gyerekek milyen vidámak. Ez sajnos szintén szegregáció, és nem szolgálja a gyerekek érdekeit, mert csak. Én, az okos, intelligens jogvédő értek hozzá!

cigánypasztoráció.jpg

Igazság szerint ez a program önmagában egy szegregáció bizonyíték. Ugyanis egy normális, nem ilyen jó szándékú, de hát mégis csak nácifasiszta görögkatolikusok által vezetett iskolába ezeknek a gyerekeknek el sem lett volna szabad jutnia a vadasparkba!
Maradjunk a tények talaján: a huszár telepen tanuló gyerekek általában a nyomorban, vagy a nyomor szélén lévő családokból származnak. A vadasparkba még diákcsoporttal is 1200 ft-ba kerül egy belépő. Ezt a a telepről jövő gyerekek családja csak nagy erőfeszítésekkel tudnák finanszírozni? A tanárok? Tehát egy normális, szélsőliberális jogvédő szemmel is elfogadható, gyerekek érdekeit szem előtt tartó iskolába az osztálykiránduláson 2-3 gyerek tudott volna ezekből részt venni. Ugyan a cikk  nem részletezi, de jó eséllyel az iskola, az iskola dolgozói, vagy a görögkatolikus egyház áldozott rá pénzt. Úgy vélem, kizárólag abból a célból, hogy megalázza ezeket a nehéz sorból jött gyerekeket. Pedig otthon is hagyhatták volna őket, hogy magukra vehessék a szegényke büszkeségét, és úgy koldulhassanak az utak mellett!

Összefoglalva: ezek már, már a Hitleri Németország, a Nyilas terror, és a Magyar Gárda szintjén tomboló rasszizmus tökéletes példája!

Köszönjük a hozzászólásodat, Xinaf B!

És ti, kedves olvasók, ti hogy vélekedtek a jelenségről?

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr604591740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezeinewsee 2012.06.16. 11:57:50

Igen, kíváncsi vagyok, hogy erre mit tudnak mondani a jogvédők! Különösen beszédesek a fényképek: hány nevelő van arra a tucat kölökre! És milyen boldognak tűnnek a gyerkőcök!

Malkav 2012.06.16. 12:23:31

MONNYON LE!!!

MONNYON LE!!!

MONNYON LEEEEEE!!!!!NÉGY!!!!NÉGY!!!!

(- De hát kicsoda mondjon le?
-Mittom' én, de monnyon le...)

Morviniuszka 2012.06.18. 20:02:16

Morviniuszka B:

SZIASZTOK TESTVÉREIM!!!

EZEK MINDENT BEVETNEK! TIPIKUS KATOLIKUS MECHANIZMUS. TUDJÁK, HOGY SÁROSAK! MIVEL MI(!!) LERÁNTOTTUK A LEPLET, ERRE MEGHÍVJÁK A IZRAELNEK A NAGYKÖVETÉT (VÉLETLENÜL!!!)HOGY MEGTEKINTSÉK AZ INTÉZMÉNYT, TOVÁBBÁ CIGÁNY PAPOKKAL LEDIKTÁLTATNAK EGY KÖNYÖRGŐ LEVELET!!, HAMIS TANUKAT SORAKOZTATNAK FEL A HODÁSZ TELEPI SZÜLÖK RÉSZÉRŐL, HOGY MILYEN JÓ EZ AZ ISKOLA(BLA...BLA...), ÉS MOST ELVISZIK ŐKET OSZTÁLYKIRÁNDULÁSRA. TERMÉSZETESEN MI NEM VESSZÜK BE EZT A GUMICSONTOT, MIT ANNYISZOR ALKALMAZ A KATOLIKUS EGYHÁZ! :) NEM ÁLLUNK EL A PÉRTŐL!!!

GYŐZNI FOGUNK!!! GYŐZNI FOGUNK!!! GYŐZNI FOGUNK!!! GYŐZNI FOGUNK!!!

(a fenti szöveg a kitaláció eredménye, bármi nemű hasonlóságot esetleg valaki felfedezne, TÉVED!!! ez csupán Morviniuszka perverz agyszüleménye volt melyet Xinaf világában kiélhetett! Továbbá fenntartja, ha túl durva nyugodtan törlésre kerülhet!)

Köszönettel: Morviniuszka! :)

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2012.06.18. 21:46:30

@Morviniuszka:
Az egyetlen, ami itt tényleg túl durva, az a valóság, hogy egy olyan egyesület, ami elvileg a hátrányos helyzetű gyerekeknek akar esélyt adni, nagy erőkkel igyekszik elvenni tőlük. Azt pedig sajnos nem tudom egy kattintással törölni.
A kis görbe tükröd éppen jó :D
süti beállítások módosítása