Utolsó kommentek

"Hol van már a szép világ..."

2012.09.01. 12:12 | Xinaf | 2 komment

Címkék: szolgálati közlemény szomorúság

Kedves olvasók!


Egy, a közelmúltban történt sajnálatos esemény hatására, felvetődött bennem, hogy abbahagyom a Xinaf - Az én világom blogot.

Nem részletezem, hogy mi történt, mert ez most tényleg nem lényeges. Egyetlen kérdésem van: van-e olyan olvasóm, aki szeretné. ha folytatnám?

Egy hétig várom a reakciókat. Lehet kommentet írni, telefonon hívni, sms-t küldeni (bár nem szeretem az sms-t, de most ez esetben nem zavar), e-mailt írni (xinaf@citromail.hu), üzenetet írni fészbúkon, de még iwiw-en is! Sőt, az extrém arcok még személyesen is megkereshetnek!
2012.09.08.-án, azaz Szeptemben 8.-án, szombaton írni fogok egy bejegyzést, amiben leírom, hogy mi lett a végső döntés.

Szeretném tisztázni, hogy ez nem zsarolás. Tehát, ha abbahagyom a blogolást, azt nem büntetésképpen, és nem megsértődésből teszem! Itt most az a kérdés, hogy van-e legalább pár ember, aki szeretné, hogy folytassam!
Ha egy hét alatt összesen 2-3 ember jelzi felém, hogy jó lenne, ha nem hagynám abba, akkor gyakorlatilag amúgy sincs értelme folytatnom.

Én a magam részéről egyébként szeretek blogolni. 2007 óta rengeteg kedves és emlékezetes pillanatot hozott nekem ez a blog, tehát ha végül csak nagyon kevesen jeleznek felém pozitívan, akkor fájó szívvel hagyok fel vele, mint ha egy baráttól búcsúznék.

Kérek mindenkit, egyelőre NE kérdezze meg, miért született ez a döntés. Aki tudja, az pedig NE írja le, és ne ossza meg mással. Most nem az a kérdés, miért merült fel az abbahagyás, hanem hogy folytassam-e, vagy ne?

Kíván nektek kellemes hetet:

Xinaf

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr944745554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pappagiv 2012.09.01. 15:55:46

Szerintem is.
(A biztonság kedvéért írtam facebook-on is, még akkor is, ha így fel kellett adnom kényelmes kvázi-anonimitásom.)
süti beállítások módosítása