Utolsó kommentek

A celebvilág legmélyebb bugyra

2013.06.10. 18:39 | Xinaf | 2 komment

Címkék: botrány idézet hétköznapok harag

Sok unszimpatikus személyiséget kitermel magából a magyar média. A nemzetközi még többet, de azzal most nem akarok foglalkozni.
Rengeteg példát lehetne felhozni. Ott van Kiszel Tünde, akit gondolom nem kell bemutatni. Fekete Pákó, aki abból él, hogy nem tud normálisan beszélni, és bunkó. Győzike, aki valójában nagyon is intelligens ember, de inkább pénzért játszotta az idiótát. És még sokan mások.
De hát, ilyen a média.

Van azonban egy félistene a bunkó, visszataszító média-kurváknak, és ez nem más mint Puzsér Róbert.

Benne az a felháborító, hogy nagyon sok mindenben igaza van, de olyan ordenáré, agresszív, erőszakos, visszataszító stílusban adja elő magát, hogy TELJESEN MINDEGY, MIT MOND!

Ő beszél "pusztító alpáriságról", aki ilyen stílusban nyilatkozik:

"Azt tudják, hogy a Vujity Tvrtko az kurvára nem horvát? De nem is szerb?! De nem is macedón?! És nem montenegrói?! És nem szlovén?! Az egy pécsi srác. Magyar. Van valami neve, valaki tudja a nevét? 

Balogh Szilárd, és ő azt lefordította. A Baloghot lefordította horvátra, az úgy hangzik, hogy Vujity. És a Szilárdot is, az úgy hangzik, hogy Tvrtko. 
… büdös paraszt, otthon a TV előtt így néz, és azt mondja, hogy: Vujity micsoda? Na ez bazdmeg, ez tudja mi a dörgés, ez a háború kutyája bazdmeg
…a média az ilyen szintű hazugság. Tehát a média nem úgy hazudik, hogy amit a Vujity Tvrtko mond, az nem igaz – egyébként úgy is -, hanem úgy, hogy a Vujity Tvrtko az már egy hazugság! Aki benne a TV-ben mondja, hogy mi van, az már hazudik. Már hazugság. Őt már a TV hazudja neked!"

Az, hogy ez még csak nem is igaz, amit itt elmondott, lényegtelen. A média ugyanis valóban hazug közeg. De a két "bazdmeg" egy mondatban, az teljesítmény. Még akkor is, ha a "büdös paraszt" (értsd, az átlagos magyar állampolgár) szájába adta ezeket a fiktív szavakat.

Sokan rajonganak ezért az agresszív bunkóért, és én nem értem, miért. 
A magam részéről inkább Kiszel Tünde, Győzike, Fekete Pákó, és Terry Black együtt, mint Puzsér Róbert.

Ma sajnos divat bunkónak lenni. Nem csoda, hiszen így sikeressé lehet válni. És az a felháborító, hogy az esetek nagy részében tényleg igaza van. A Csillag Születik ítészeként sok szemetet kilapátolt, ami nem való képernyők elé. Ez oké. De hogy ehhez miért kellett valakit porig alázni... mert így sokak csillogó szemmel nézték, hogy "igen, ez a fickó legalább megmondja a frankót". Hát elismerésem. Jól odamondott olyan embereknek, akiknek nincs semmi lehetőségük védekezni. Igazi férfi, remek példakép, és remélem pár rajongója majd kap hasonló kritikát az életben, ilyen vagy olyan próbálkozásaira, mint amilyet ő adott pár embernek, akiknek olyan álmaik voltak, mint nekem... csak ők meg merték próbálni, amit én sosem mernék.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr785354414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carlota 2013.06.10. 23:37:02

Pont azt hiszem Dancsó Péter fogalmazott úgy, hogy a kritikusok tasmán ördöge...én sem nagyon értettem a videót pont vele utána, de az végül is nagyjából helytálló volt amiket mondott( persze nagyon nem minden esetben), csak az nem, ahogy megfogalmazta ezt. Ebben nagyon igazad van, ne a bunkóság legyen már a követendő példa!
süti beállítások módosítása