Utolsó kommentek

Rossz lányok

2007.05.21. 14:01 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: filozófia hétköznapok szomorúság harag

Tegnap a nővérem elvitt motorral az unokanővérem új házába. Magát az összejövetelt nem írom le, de valamiről muszáj írnom.
Felháborodottan láttam, és kicsit elkeseredve, hogy az úton a rengeteg kúrva között vannak egészen fiatalok. Olyanok, akik még 16 évesek is csak kis jóindulattal lehetnek... de inkáb saccolnám a 14-et...
Ha a kezembe kaphatnám a strcit, vagy az apját, hát nem jönne ki élve, ez biztos. Vajon minek a hatására lesz valakiből még egészen gyerekként kúrva, amikor ebben a korban a szerelmet kéne felfedeznie? És ki az az abberált féreg, aki használja a testét?
Nem tudom, menyire jön ki az írásomból, de nem a prostit szidom. Valószínüleg nem az volt élete nagy álma, hogy idegen férfiak bűzös lehelete csapódjon az arcába, miközben alaposan szétdugják. Ráadásul ezért nem kap pénzt, csak kosztot, kvártélyt és védelmet a stricitől... undorító világban élünk, ahol ez olyan elfogadott, hogy senkinek se jut eszébe tenni ellene...

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr3784639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása