Utolsó kommentek

Tanulságos történet

2007.06.07. 10:16 | Xinaf | komment

Címkék: dalszöveg harag

Most következzen egy valóban megtörtént sztori, emberekről, nem is távoli vidékről: Magyarországról.

Adott 50 négyzetméter. Adott egy 70 ezer forintos fizetés. Adott egy szerető család, papa, mama 3 gyerek. És most vegyük egy mondatba: Egy 50 négyzetméteres lakásba élt bezsúfolva egy szerető család, papa, mama, 3 gyerek, és éltek 70 ezer forintból, per hónap. Tegyük hozzá, hogy papa anyanyelvi szinten beszél a magyaron túl 2 nyelvet, és még két nyelvet jól. Ja, és két diplomája is van. No, ezek után miért is éltek így ezek az emberek?
a konkrét okot nem árulhatom el. De azt igen, hogy papa kötelességtudatból végezte ezt a munkát, nem azért mert hülye volt. Bár sokat bántották őket szóval, ezt elviselték, mert tényleg szerető család, tehát egymásra támaszkodva küzdöttek a megélhetésért. Bár alig volt pénzük, ezt elviselték, gondoljunk csak a makói gimnáziumban ingyen tanító tanárokra! A kötelességtudat már csak ilyen. Papának pedig ebből többszörös adag jutott. Azonban egyszer minden pohár betelik. És itt az utolsó csepp egy pedofil megjelenése volt.
Említettem: 3 gyerek. A legidősebb 8 éves, a középső 5-6, a legkisebb 1. Ez az állat bizony a két nagyobb fiut csúnyán megfogdosta. A legkisebb gyerek, kislány. Én a legtöbb kisgyerekkel nagyon gyorsan megkedveltetem magam. Sokat mondták, hogy értek a kicsikhez. Szeretek is kicsikkel foglalkozni. No, ezen az 1 éves kis csöpségen láttam, hogy tart az emberektől. Kb fél órát játszottam vele, mire ott merte hagyni az apját, hozzám mert érni, engedte, hogy összekócoljam.
Ezek az emberek költöznek. Sajnos senki nem állt ki melletük, mert vagy nem hittek nekik, vagy nem mertek felszólalni az emberek.
Én tegnap letettem a voksomat, támogattam őket mindenben.


"Az Úr mindent lát, és majd ítél
Rút bűnökért."
Lesz dolga az Úrnak...

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr8494216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Newsee77 2007.06.07. 14:08:05

Durvítom Xinaf blogját: 28 négyzetméter, nem 50.
süti beállítások módosítása