Utolsó kommentek

Helyzetjelentés+Filozófálgatunk

2007.06.17. 21:08 | Xinaf | 1 komment

Címkék: botrány hétköznapok

A vezetés lényegesen jobban megy. Köszönöm nektek, akik bíztatatok, ezt nektek köszönhetem. Jó érzés, hogy van, akik bízik bennem!
Sokat gondolkodtam a mostanában híres "5 rendő kontra Zsanet" és a kevésbé híres "két rendőr kontra bevérzet tüdejü fickó" dolgon.
A sajtó már üvölt is a mindent eldöntő bizonyítékről Zsanet ügyében: "Nem találtak ondót a ruhákon, tehát Zsanet egy kúrva." Nos, a nagy büdös igazság a következő:
Az lehetet volna bizonyíték, ha találnak valamelyik ruhán ondót. De az, hogy nem találtak, az semmit, de szó szerint semmit nem bizonyít!
Mielött a nagy szent rendőrséget védők felhördülnének, kicsit éljék már bele magukat a szituba:
"Ön rendőr, aki megerőszakolt egy lányt. Melyik szituáció a helyes?
a, A nemi erőszak után ráélvezek a hölgy ruhájára, és igyekszek a sajátomra is csepegtetni. Feltétlen fontosnak tartom, hogy társam (aki éppen orális sexre kényszeriti a lányt) alapos terítsen be minket a spermájával. Lehetőleg jusson az összes ruhára.
b, Használok óvszert, mivel nem akarom hogy terhes legyen az áldozat, ezzel is kevesebb bizonyítékot tud majd ellenem felmutatni.
Ne hagyjuk magunkat átverni! Itt mindenképpen az a helyzet, hogy ezt az 5 gerinctelen férget megpróbálják tisztára mosni. Tételezzük fel, hogy rendőr ismerőseink az a, választ X-elték. Vizsgálat indul. Érdekes módon ez hetekig eltart. Egy kis kémia: a sperma hidrogén kötés. Tehát a világon a leggyengéb. Pár nap alat úgy eltünik, mintha soha nem lett volna. Érdekes: ezt még én is tudom, a szakértői vélemény miért nem?
Legyen ennyi mára. Kommenteljetek bátran, akár egyetértetek, akár nem. Csak annyit kérek: ha nem értetek egyet velem, akkor tényszerű indokokat kérek, miért is nincs igazam!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr57100652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akara Aliana · http://akara-aiana.blogspot.com/ 2007.06.18. 10:16:22

Teljesen nyilvánvaló, hogy megpróbálják tisztára mosni ezt az undorító, korrupt bagázst, de mit vártatok?
Mégis csak a rend éber őrei, ha kiderül, hogy már bennük sem lehet bízni - bár ez számomra már régóta kiderült -, akkor az az egész országban nagy viszályokat váltana ki.
Úgyis az lesz a vége, hogy kitalálnak mindenféle hülyeséget, Zsanettet elhallgattatják, bebizonyítják, hogy a bűnösök ártatlanok és minden ugyanúgy folytatódik tovább, mint ahogy az Hedvig ügyében is volt.
Itt már csak a józan észben bízhatunk, meg abban, hogy a nép értelmisége nem nyalja be ezt a szöveget.
süti beállítások módosítása