Utolsó kommentek

Hisz mi lenne jobb móka, mint hajnali négykor blogot írni?

2007.07.15. 04:19 | Xinaf | 1 komment

Címkék: politika filozófia párkapcsolat hétköznapok

Oké, oké...
Igen, ismét nem tudok aludni. Hiányzik a párom. Bár hamarosan találkozhatunk, de most hiányzik. Senki ne tegyen izléstelen poénokat. Ebben az írásban semmi sexuális dolog nincs, egyszerűen kezdem magamat is nevetségesnek érezni, amiért két és fél hét várakozás után szívem szerint lövöldöznék... Pedig ez a helyzet. Minden hülyeséget csinálok, hogy lekössem magam, de nem megy. Kb eze dolgom lesz 17.-e után is, ahol tök szarul fogom magam érezni, mert Ő nem lesz ott, és így máris nem olyan jó, legyen az a valami még oly fontos nekem.

Más: Visszaolvastam a blogot, és örömmel jelentem, hogy amit ott eddig leírtam, azt bármikor felválalhatom névvel, büszkén! Semmi törvénytelen, vagy erkölcstelen dolog nincs ide leírva, csak a véleményem:)

Más:
Politikai véleményem a következő: utálom az összes jelenlegi nagy pártot. Elegem van belőlük. Ha rajtam múlna, minden pártot beszüntetnék, és egy oylan politikai irányzatot indítanék, ami keresztény központú gondolkodással képoviseli mind a két oldalt. Természetesen én könnyen beszélek, hisz nem rajtam múlik:)

És végül, leírnék néhány életelvet, ahogyan is egy Xinaf éldegél:
*Megvetem, lenézem, és utálom a szélsőséges nézeteket, legyen az akár politika, akár vallás, akár bármi más terén. Igyekszem ugyan, de teljeséggel esélytelen megértenem azokat az embereket, akik képesek gyűlöletközpontúan élni.
*Mindent megteszek, hogy véleményemmel ne bántsak meg mást, de ne is tartsam magamban!
*Alkalmazkodok embertársaimhoz, amiben lehet, ameddig indokolt a dolog.
*Hű vagyok barátságban, szerelemben, és mindenben, amiben állást kell foglaljak. Ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok észérvekkel meggyőzhető, és egy másik oldalra állítható!
*Sátánistákkal (értsd, olyan emberekkel, akik a sátánt tekintik uruknak, nem a most divatos, ámde szerintem mosolyogtató ateista sátánizmus követőivel) nem válalok semmilyen közösséget, nincs helye a jopofizásnak!
*Igyekszek keresztényi elvek szerint, keresztényként élni.
Hírtelen ennyi. Szeretlek nagyon, Angyalom!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr23118203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keselyű 2007.07.20. 21:23:04

Üdv!

A Xinafok szerintem nagyon jól állnak az élethez. Próbálnak úgy bánni másokkal, ahogyan szeretnék, hogy vele bánjanak. Ez lenne az emberi együttélés alapvető szabálya. Ha mindenki csak ezt az egyet tartaná be, sokkal jobb lenne a világunk. De elég a szentimentalizmusból.
Más. Xinaf! Örülj a kedvesed távollétének, éld meg a hiány minden pillanatát!
Erőssé tesz, letisztítja az érzéseidet és ha egyszer úgy érzed, hogy egy kissé laposabbá vált a kapcsolatotok, gondolj vissza erre az időszakra!
Gondold végig, mit jelent Neked a lénye és milyen volt a hiánya!
Röviden ennyi. :-)
süti beállítások módosítása