Utolsó kommentek

Nem vagyok holocaust tagadó

2007.07.22. 01:04 | Xinaf | komment

Címkék: botrány holokauszt rasszizmus

Áldom az eszem, és igyekszem egyre kevesebb politikai gondolatot belerakni ebbe a blogba, de a biztonság kedvéért még valami politika szerűvel beköszönnék. A mai témánk:
HOLOCAUST TAGADÁS
(MINDENKIT KÉREK, HOGY CSAK AKKOR OLVASSA EL EZT AZ ÍRÁSOM, HA XINAFOT, MINT EMBERT SZERETI, ÉS NEM A HARCOSTÁRSAT LÁTJA BENNEM, HANEM A BARÁTOT!)
Költő kéne ahhoz, hogy leírja, mennyi feszültséget kelt ez a téma. Mivel nem vagyok holocaust tagadó, de teljesen hülye sem, megvilágítanék a legelején egy dolgot:
Ostobaság börtönnel, vagy akármi mással büntetni a holocaust tagadását. Amíg állítólag szólásszabadság van, addig mindenki formálhat ilyen véleményt is... kultúrált határokon belül. De pont a szólásszabadság miatt jogom van azt mondani: igenis létezett holocaust.
Nézzünk néhány holocaust-tal foglalkozó kérdést és választ, és utána vastag betűvel az én kommentemet:

Szóljunk Auschwitzról is! Van valamilyen bizonyíték arra, hogy az ottani gázkamrákat emberek meggyilkolására használták?
Nincs. Auschwitzt a szovjetek foglalták el, és a háború után módosították. Egy termet úgy alakítottak ki, hogy nagy "gázkamrának" látszódjék. Miután az amerikai Fred Leuchter, a gázkamraépítés és -tervezés vezető szakértője megvizsgálta ezt és Auschwitz más állítólagos elgázosító helyiségeit, kijelentette, hogy "abszurditás" azt állítani, hogy ezeket kivégzésekre használták, vagy használhatták.
Sajnos máris óriási hibát vélek felfedezni ebben a kérdésben, és válaszban. Auschwitzban ugyanis egyetlen gázkamra SEM volt. Ellenben innen 3 kilóméternyire, Birkenauban igen. Magyarországon az általános iskolában tanítunk Auschwitzot. Még a vonatállomás neve is Auswitz-Birkenau volt. Jó kérdés, vajon következetesen az Auswitzban lévő gázkamrákat kívánja tagadni a szerző, vagy anyira csak ért a történelemhez, hogy ilyen alapvető hibát vét... Felmerül a kérdés, hogy érdemes-e hinni valakinek, aki "pontos" történelmi bizonyítékokkal dobálózik.

Ha Auschwitz nem "haláltábor" volt, akkor mi volt az igazi rendeltetése?
Internáló központ volt, és egy nagyméretű gyárkombinátnak volt a része. Szintetikus üzemanyagot állítottak ott elő, és a rabokat munkaerőként hasznosították.
Valóban internáló központ volt. Téves, hogy szintetikus üzemanyagot gyártottak volna ott... Ugyanis az ilyen létesítményeket a szövetségesek bombázták, míg sem Auschwitz-ra, sem a vasútvonalra nem dobtak bombát. Ennek az oka az volt, hogy az angolok, akik szintén utálták a zsidóságot, nem akarták megállítani a dolgot.

Hány "gázkamra" volt Auschwitzban, amelyekben embereket gyilkoltak meg?
Egy sem.
Egy sem. Ellenben Birkenau-ban 3 db.

Van rá valamilyen bizonyíték, hogy Hitler elrendelte a zsidók tömeges megsemmisítését?
Nincs.
Van. Hitler saját írásos parancsa, többek között. A tervnek saját neve is volt. (Gesamtlösung der Judenfrage, azaz a "zsidókérdés teljes megoldása") Nevezték "végső megoldásnak" is.

Milyen gázt használtak a német háborús koncentrációs táborokban?

Hidrocianid gázt - Zyklon-B-t -, a kereskedelmi forgalomban lévő rovarirtót, amit Európában széles körben használtak.
Ez a Zyklon-A. Ezt módosították maga, Höss parancsára, hogy alkalmas legyen emberélet hatékony kiírtására.

Milyen célból gyártották a Zyclon-B-t?

A Zyklon-B rovarirtó volt, melyet a ruhák és lakókörletek fertőtlenítésére használtak, hogy a tífuszhordozó tetveket és más rovarokat kiirtsák.
Barátunk a Zyklon-A-ról beszél. Használtak késöbb Zyklon-B-t is... azt már egyértelműen emberölési célból, mivel ennél olcsóbb méreganyagot a korszakban nem lehetett előálltani.

Alkalmas ez a termék a tömeges megsemmisítésre?
Nem. Ha a nácik mérges gázt szándékoztak volna használni az emberek kiirtására, sokkal hatékonyabb termékek álltak volna rendelkezésre. A Zyklon lassan ható fertőtlenítőszer.
A Zyklon-A valóban nem. Ezért kellet kifejleszteni a B-t. Egészen pontosan az is alkalmas, csak drága. Aki nem hiszi, szagoljon bele.

Ha a kivégzésre váró zsidók tudták, hogy mi vár rájuk, miért nem szálltak szembe a németekkel?
Azért nem szálltak szembe, mert nem hitték, hogy meg akarják ölni őket.
A válasz részben pontos. Nem hitték, hogy meg akarják ölni őket. Eredetileg ez nem is volt cél, de az a kevés étel és ruha is túl nagy anyagi megterheklést jelentett a birodalmonak ahhoz, hogy eltartsák ezeket az embereket. Ettől függetlenül voltak szembeszállások, pl. Birkenauban, Auschwitzban is. A leghíresebb a Varsói gettólázadás.

Ha a nácik hatmillió zsidót elhamvasztottak, mi történt a hamuval?

Ez még "megválaszolásra" vár. Hatmillió holttest sok tonna hamut tett volna ki, és még sincs bizonyíték semmilyen nagy hamulerakóhelyre.
Lehet ezeket remekül a tengerbe is önteni, de a németek találékonyabbak voltak. Szilikátként (építőanyag) és a tankok Zimmerit rétegébe használták fel a hamut.

Mutatják-e megsemmisítés bizonyítékát Auschwitzról a szövetségesek háborús légi felderítő képei arról (akkor készültek, amikor a "gázkamrák" és krematóriumok teljes gőzzel dolgoztak)?
Nem. Valójában ezek a fényképek még csak nyomát sem mutatják az óriási mennyiségű füstnek, amely állítólag állandóan a tábor fölött lebegett, és a "nyílt gödröknek" sem mutatják bizonyítékát, amelyekben a hullákat állítólag elégették.
A válaszadó nem látott még korhű fényképet. Én se kacsacsőrű emlőst. Ettől függetlenül mindkettő létezik. Ez a válasz maximum azt bizonyítja, hogy nem járt elég alaposan utána a témának. Mindenesetre, én láttam már ilyen dokumentumot.

Mi volt a fő lényege az 1935-ös "nürnbergi törvényeknek"?

Megtiltotta a házasságot és a nemi kapcsolatot a németek és a zsidók között, hasonlóan azokhoz a törvényekhez, amik ma Izraelben vannak érvényben.
Izraelben NINCS ilyen törvény! Ezenkívül a válasz többé-kevésbé helytálló.

Voltak-e Amerikában a nürnbergi törvényekhez hasonló törvények?

Évekkel Hitler Harmadik Birodalma előtt az USA legtöbb állama hatályba léptetett olyan törvényeket, amelyek tiltották a házasságot a különböző fajok között.
Mivel a Kuh-Klux Klán sok vezető székbe saját embereit ültette be, ez a válasz igaz.

Mi volt a Vatikán szerepe akkor, amikor állítólag hatmillió zsidót megsemmisítettek?

Ha lett volna terv a megsemmisítésre, a Vatikán helyzeténél fogva minden bizonnyal tudott volna róla. De mivel nem volt, így a Vatikánnak semmi oka nem volt, hogy ellene szóljon, és nem is tette.
A Vatikán nyíltan felszólalt a megsemmisítés ellen, minek hatására Hitler minden szó nélkül kivégeztetett 10.000 zsidót. Mivel a Vatikán a Mussolini vezette Olaszország fővárosában volt, a pápának meg volt kötve a keze.

Az Anna Frank naplója hiteles?

Nem. A francia dr. Robert Faurisson által összegyűjtött bizonyítékok megállapítják, hogy a híres napló irodalmi kacsa.
Hol a bizonyíték? Az, hogy leírnak nekem egy általam soha nem hallot nevet, még nem bizonyít semmit. Nem is értem, hogy kerül ez szóba, mivel Anna Frank naplója nem a holocausttal, hanem az azelötti bújkálással foglalkozik. Nincsenek benne se gázkamrák, se hasonló, így nem értem, hol számít menyire hiteles.

Nem teljes az általam felhozott tárház, de a lényeget fedi. Fenntartom a jogot, hogy ezeket a "bizonyítékokat" ne tekintsem mindent elsöprő ténynek... Szerintem igenis volt holocaust. Szerintem Hitler terveiben igenis szerepet kapott a népírtás. Szerintem Németország nem akart eltartani háborús helyzetben még olyan embereket, akiket gyűlölt, és ellenségének tekintett, mivel maroknyi szövetségessel küzdött az USA, Anglia és a Szovjetunio ellen EGYSZERRE!
Aki komolyan veszi, hogy minden a zsidók kezében van, az féljen tovább, szíve rajta. Szerintem nincs egy kézben csoportosítva semmi. Mekkorát röhögnék, ha kiderülne, hogy zsidó vagyok, csak nem tudok róla... vajon elveszíteném a barátaim egy részét?

Frisítés: Egyik szemem sír, a másik nevet! Sírok, mert a ciklon A akkora baromság, mint a föld. Továbbra is hiszem, hogy a Ciklon B alkalmas emberölésre, de a B nem egy evolúciós folyamat része, hanem a német Blau (kék) szó rövidítése. Egyszóval ciklon A nem létezet. Ez a sírás oka. És hogy mi a nevetésé? Mert ez összesen egy embernek tűnt fel... de ő volt olyan kultúrált, hogy a szemembe mondja. A véleményem megmarad, és nem törlök semmit, de ez a dolog megérdemeli a frissítést. Ciklon A nem létezett, csak ciklon B van. Minden mást fenntartok!

Frissítés 2: Beszélgettem egy vegyésszel. A B mégsem a Blau rövidítése, hanem bizony amit eredetileg írtam. Remélem több nem lesz. Az egész olyan, mint maga a holokauszt: mindkét oldalnak van "bizonyítéka".

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr97122723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keselyű 2007.07.23. 15:04:02

Kedves Xinaf!
Tévedés ne essék, én nem állítok és nem tagadok semmit!!!
Pusztán csak a csipkelődés kedvéért: érdekelne, hogy az általad oly bőszen tagadott "tények" ellenében Neked milyen bizonyítékok vannak a kezedben?
Csak nem egy másik történész(ek) által írt könyv(ek)? Mert akkor azokat is lehetne hamisnak nevezni, nem?
:-)

XINAF · http://xinaf.blog.hu 2007.07.23. 18:07:16

Pontosan azok. És korebeli felvételek. És SS jelentések. És naplók. És még sok ezernyi bizonyíték, ami bár hamisítható, de nem feltétlenül van hamisítva. Az a baj szerintem ezzel a tagadással, hogy nem bizonyítható az se be, hogy nem létezett holocaust. Ezek után mindenki magának kell eldöntse, hiszi-e, és én úgy döntöttem, mindkét oldal bizonyítékait látva, hogy elhiszem.

Akara · http://akara-aliana.blogspot.com/ 2007.08.12. 15:29:10

Üdv!
Jajj, erről is mennyit vitáztunk!... :D
Nos, nézd, én itt most nem fogok prédikálni, de tudod, elég sok tény szól mellette is ellene is. Már nem lehet igazán tudni, mi az igazság. Te sem voltál ott én sem, s mindannyian nagyon jól tudjuk, miyen könnyen meg lehet hamisítani a történelmet...
Nem állnék most egyik oldalra sem, s Téged is erre krnélek, mert nem csak az egyik felet kéne átvizsgálnod. Sok az ellentmondás abban, amivel a holocaustot védik, ezt Neked is be kell látnod. Lehet, hogy az én véleményemben szerepet játszik az is, hogy nem kifejezetten kedvelem a zsidókat, beismerem...
Szerintem már lényegtelen, hogy akkor ott mi történt. Ma egy egész világ ajnározza, sajnálja őket, kezükben van minden. Miért ne tehetnék, hogy egy kicsit másképp mondják el a történteket? (A kisebbségnek már mindent lehet, ezt is tudjuk...) Így aztán lehetetlen megtudni az igazságot. Annyira buzgón védik az igaukat, hogy eljutottunk vele arra a szintre, ami legutojára a kommunizmusban volt: \\\"Vagy elhiszed, vagy leültetnek\\\", és mind tudjuk, hogy mit védtek anno így...
Nem szeretnék erről a témáról hosszasan vitázni. Én képtelen vagyok elhinni bizonyos \\\"tényeket\\\" ebben a történetben, már-már irreális...
Ismersz annyira, hogy tudd, Téged, mint barátot szeretlek és a gyakran ellenkező véleményünk miatt nem kell aggódni. :-)

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2007.08.14. 10:28:05

Erről már vitáztunk pár órácskát:) Akara, én csak annyit mondok, hogy nincs olyan Holocausttal kapcsolatos "irreális" vélemény, amit nem tudnék alátámasztani érvekkel. És ha én bizonyítani tudom ezt, akkor feltételezem mások is. Az más kérdés, hogy aki alapból antiszemita, annak hiába bizonyítok bármit, mert a végső válasza mindig kéznél van: "Erről is a büdös zsidók tehetnek!" És ezzel ki is vágta magát. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy még a holocaustról is a zsidók tehetnek. Szerintem meg könyebb bűnöst keresni, mint megoldani a problémákat.

miqlas 2007.12.12. 17:57:19

Kérem tisztelettel, hozza nyilvánosságra a birtokában lévő bizonyítékokat.

Köszönöm.

miqlas 2007.12.13. 14:12:07

"Ellenben Birkenau-ban 3 db."

Válasz:
Megmutatod, ha megkérlek rá? Egyáltalán átmentél már a tábor kapuján, vagy csak a tvben láttad?


"Einsatzgruppe hadosztály (Megsemisitő alakulat)"

Válasz:
A gruppe csoport, ez mindenki számára nyilvánvaló, aki egy kicsit is tanult németül, az Einsatz pedig sosem jelentett megsemmisítést.
Jelentése: összes, össz, egész...
(Neten talált fordítások: Bevetési Csoport, Munkacsoport..)

"Izraelben NINCS ilyen törvény!"

Válasz:
Nincs, persze, hogy nincs.... Hogy is lenne...

"Ne házasodj össze velük, ne add lányaikat az ő fiaikhoz, és ne végy fiaidnak feleséget az ő lányaik közül. Mert eltérítik fiaidat tőle és más isteneket fognak szolgálni..." (5 Mózes, 7, 3-4).

Csak a Biblia és a Tóra tartalmazza, ami nem törvény a zsidóknak. Parancsolat.

"Hol a bizonyíték? Az, hogy leírnak nekem egy általam soha nem hallot nevet, még nem bizonyít semmit."

Válasz:
Hol a bizonyíték? Az, hogy leírnak soha nem látott dokumentumokat, még nem bizonyít semmit.

Érdemes volna a nagy történelemmásítási próbálkozásokat biztos alappal megtámogatni, mert így ez még kutyafüle. Felmerül a kérdés, hogy érdemes-e hinni valakinek, aki "pontos" történelmi bizonyítékokkal dobálózik.


Izgatottan várjuk a bizonyítékok nyilvánosságra hozatalát....

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2007.12.13. 15:45:12

Tiszteletem miqlas-nak!

Nem, a birkenau-i gázkamrákat nem láttam, még tv-ben sem. Olvastam róluk. A gruppe csoportot jelent. Véleményem szerint egy szónak lehet több jelentése is. Ha izrael betartaná a parancsolatokat, nem lenne háború a térségben, és nem írtanák a palesztinokat és a kurdokat.
"Válasz:
Hol a bizonyíték? Az, hogy leírnak soha nem látott dokumentumokat, még nem bizonyít semmit."
Én pont így vagyok a holocaust tagadók bizonyítékaival is.

Amúgy jelenleg a holocaust létét nem kell bizonyítani, max azt, hogy nincs. A világ közvéleménye elfogadja ezt, mint történelmi tényt.

FÉLREÉRTÉS ELKERÜLÉSE VÉGET:
Én nem szeretem izrael államot. Megvetem, mert az USA és ők csúnyán odaterrorizálnak a térség arabjainak. És soha semmilyen elnyomó hatalmat nem támogatok. A holocaustot lehet tagadni. Egyrészt, ha valaki elhiszi, hogy nem igaz, akkor elmondhatja, hogy a zsidók megint hazudtak, és továbbra is hihet tiszta szívből a náci vagy hungarista vagy éppen fasiszta eszméiben, amit nem tennének sosem tiszta szívből, ha igaz lenne a népírtás, ilyen ütemben. Ha érdekel, az egész dokumentumot szívesen berakom a blogba, eredetileg 66 kérdés és válasz volt.
Ja, egy kis érdekesség, amiről saját bejegyzés fog születni:
A szemiták nem csak zsidók, hanem az arabok is. Tehát aki magát antiszemitának tartja, az legaláb annyira utálja az arabokat is. Érdekes, nem?

miqlas 2007.12.13. 17:09:32

Engem nem a kérdés-felelet érdekel, hanem a korebeli felvételek, SS jelentések, naplók, és a további ezernyi bizonyíték.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2007.12.13. 20:21:37

Akkor menj el a holocaust múzeumba. De szerintem ha bármilyen bizonyítékom lenne, azt mondanád, hogy zsidó hamisítvány. Bizonyítékot nem tudok mutatni. Te sem arra, hogy nem volt holocaust. Innentől ez meddő vita.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2007.12.13. 20:42:19

FIGYELEM!!! IRÓNIA NEM EGY ORSZÁG, AHOL IRÓNOK ÉLNEK...

Miqlas: Szerintem nem létezett a Római Birodalom. Soha nem láttam még egy rómait sem. A romokat korábban/később építették. A dokumentumok az egyházak hamisítványai. És egyébként is: hol a bizonyíték?

Sőt! Az észak-amerikai indiánokat se irtották ki. Az csak indián nacionalisták uszító rágalma. Valójában az indiánok kollektív rituális öngyilkosságot követtek el. Vagy éhen haltak. Esetleg elvándoroltak Tibetbe. De hogy hívő keresztény telepesek kezet emeltek volna rájuk... Bizonyítékot!

Inkvizíció se volt. A boszorkánygyanús nők és az eretnekek elégetése képtelenség lett volna középkori technikai színvonalon. Azok a "jegyzőkönyvek" ócska hamisítványok, amit egy Harn Sis-Tern nevű svéd technokrata írt, hogy megszerezhesse a falusi templomot, és plázát építsen a helyén. A kínzóeszközök valójában a papság állóképességének javítását szolgáló sporteszközök. Nem hiszed? BIZONYÍTÉKOT!!!

Eidan 2008.01.06. 22:06:40

miqlas: "Ne vitatkozz hülyékkel! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal" Teljesen világos, hogy nekik van igazuk. Remekül fordítanak, tisztában vannak a tények jelentőségével. Mindent remekül alátámasztanak bizonyítékok garmadával. Valószínűleg Xinaf áttúrta az összes irattárat és könyvtárat, hogy ezekről a tényekről megbizonyosodjon.
Alister: Igazából helyén való, amit írsz, de attól még nem bizonyít semmit. Ebben igazad van, azokra sincs semmiféle érdemleges bizonyíték, csak visszaemlékezések, akkori írások, stb. De ettől még nincs kizárva egyik variáció sem.
Xinaf: A rómaiaknak nem állt rendelkezésükre kamera, filmfelvevő, stb... A II. Vh alatt azomban már voltak ilyenek... sőt szép színes filmek is. Szóval... ha tényleg anniy zsidót írtottak ki gázkamrában, oly sok helyen, akkor a csúnya perverz náci katonák biztos eltettek emlékbe pár képet. Mutass egyet... egyetlen egyet! Aztán tanulj meg németül. Tény, hogy lehet szavaknak több értelmük, de a bevetési csapat/csoport-ot megsemmisítőnek fordítani. Komolyan... nem ezt vártam tőled. Már röhögni sem tudok. Mint mikor Cartman-nek elszáll már a humomérzéke. De ez tényleg röhej...

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.01.07. 10:12:27

Szia Eidan!
Ezt a bejegyzést azért szeretem, mert még most, januárban is elolvassák, pedig még szeptemberben írtam:D
Tudtam, hogy vihart fogok kavarni vele, mivel a holocaust tagadók legaláb annyira meggyőzhetetlenek az ügyben, mint mondjuk én. Bizonyítékok és a bizonyítékoknak a hiánya mindkét oldalon jelen van. Namármost, bármelyikünk mutat fel "mindent elsöprő tényeket és bizonyítékokat" a másik simán igazolni tudja, hogy hamis, vagy egyszerűen mond egy ellenérvet.
Innentől felesleges ezen vitatkozni. Mivel én nem utálom a zsidókat mint népet, nem hiszek a kollektív bünöségben, de még a rassz szerinti genetikában sem, eredményre úgysem fog vezetni. Természetesen a véleményét bárki elmondhatja, eddig sem moderáltam ki semmit sem, ha nem muszáj nem is fogok.
További jó kommentezést mindenkinek, aki hajlamot érez rá!

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.01.10. 18:54:05

Eidan: a II. vh alatt nem volt színes film.
És egyébként se füvezz, mert árt az intellektusnak, és akkor nem lehetsz igaaazy übermens... ;)

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.01.11. 11:00:18

Szeretném kb. itt lezárni ezt a vitát, mielött átmegy személyeskedésbe, bár ezzel sajnos már elkéstem:(

Összefoglalva: ha bizonyítékot mutatok, az lesz a válasz, hogy hamisított. Innentől milyen bizonyítékot akar tőlem bárki? Felőlem mindenki bátran lehet revizionosta, igazából magasról szarom le mindenki politikai nézetét. Ha jófej, attól még szívesen dumálok bárkivel, legyen az liberális, zsidó, cigány, mszp-s, fideszes, neonáci, kommunista, stb. Ha egy féreg az illető, az meg hagyjon engem békén, és békén hagyom én is őt.

A személyeskedést hagyjuk meg másik fórumokra!

mandelbroth 2008.01.19. 23:32:27

Sajnos vannak akiket, nem gyözhetnél meg akkor sem ha visszavinnéd öket az időben, és megmutatnád mi folyik ott. akkor az lenne az indok te manipulálid a látványt és rendezted igy a dolgokat......
Egyszerűen ilyen a világszemléletűk, de ezen nem sokat lehet változtatni.
A holocaust tény, nem mitosz, fikció, és nem csak zsidókat hanem más népcsoportok tagjait is is irtották, és politikailag megbízhatatlan elemeket, nemi elhajlókat.
Sok haláltábor volt, és sok olyan ahol csak mészároltak, pl Riga.
Ismertem olyat aki onnan visszajött, idős öregur volt nem szivesen beszélt róla, csak a sebei nem gyógyultak, az egész családja maradt azon a helyen.

A tagadását szerintem igenis kell akadályozni....az áldozatok iránti tiszteletből, és azért nehogy valakiknek ujból eszébe jusson ilyesmit tenni.

zerna 2008.03.20. 21:00:23

"a történelmet a győztesek írják" - Churchill
továbbírva eme gondolatot - "épp ezért a legnagyobb hazugság"

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.04.03. 18:47:30

"A tudomány káprázat. A történelem hazugság."

És mégis...

...mozog a föld... ;)

Akara 2008.04.04. 16:10:20

Bocsássatok meg, nem tudom megállni, hogy megint írjak... :D
Egyrészt azért, mert ebben a témában a legzavaróbb az az, hogy tényeket kovácsolnak feltételezésekből.
Nem kell egyből azt szajkózni, ami a könyvekben van, ha egy könyvben azt olvasod (vagy egy filmben látod :P), hogy az ember tud repülni, leugrasz egy ház tetejéről? Anna Frank naplójára nem térek ki most külön, de ha meg van valakinek, kölcsönadhatná, mert el szeretném olvasni... :D
Egyébként nagyon sok "adatról" derült ki, hogy ügyes hamisítvány.
Gondoljuk csak át logikusan a dolgot. Hol érte volna meg a németeknek, hogy kivégezzenek 6 millió "embert" a világháború vége felé már, amikor a legnagyobb szegénység tombolt, s a legnagyobb szükség lett volna dolgos emberekre. Pláne, mivel a zsidó férfiak egyszerűen nem voltak hajlandóak háborúba menni. Tisztes munkára se voltak hajlandóak, amire igény lett volna. A legegyszerűbb a kényszermunkatábor volt. Hát ha már végre sikerült munkára bírniuk azokat, akkor mi értelme lett volna a kivégzésüknek??
Továbbá számadatok:
- Azokban azt időkben már volt használható, hiteles nyilvántartásuk és statisztikáik, akkor Európában össz-vissz 3,8 millió zsidó élt. Teszem azt, egy évtized alatt megduplázták a számukat - ami lehetetlen -, az akkor is csak 7,6 millió, s hogyha abból kiirtottak volna 6 milliót, akkor ma biztos nem lennének ennyien itt, pláne, hogy azóta a nagyjuk már Palesztinában van.
- A vöröskereszt nyilvántartása szerint kb. 230'000 zsidó halt meg, azok is tífuszban.
- A Baseler Nachrichten (a semleges Svájci kiadvány) statisztikái szerint 1933 és '45 között 1,5 millió zsidó vándorolt ki Nagy-Britanniába, Svédországba, Spanyolországba, Ázsiába és az USA-ba. (A 3,8 millióból!!) Tehát maradt összesen olyan 2,3 millió zsidó a németek keze alatt...

És egy kis ajánlás:
Mindenkinek ajánlom az Auschwitzi gázbuborék c. filmet és Richard E. Harwood: A hatmilliós zsidó mítosz nyomában könyvét - elsősorban, de van még egy rakás hasonló témájú könyv és film, ami valóban hiteles adatokat tár fel.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.04.06. 21:02:31

Ok, akkor most mégegyszer:
Annyira érdkelnek holocaust tagadó bizonyítékok, amennyire a holocaust igazoló bizonyítékok. Nem érdekel, mennyi általam soha nem hallott tudós bizonyítja be, hogy létezett holocaust és az sem érdekel, mennyi bizonyítja be, hogy nem létezet holocaust.
"Fenntartom a jogot, hogy ezeket a "bizonyítékokat" ne tekintsem mindent elsöprő ténynek..."
Ehhez tartom magam. Felőlem mindenki azt gondol, amit akar. Felőlem le is írhatja. De azt senki ne várja, hogy majd magamba szállok, végiggondolom eddigi álláspontomat, és gyökeresen megváltoztatom.
Leírhatnám miért hiszem el, hogy írtották a zsidókat a németek, de úgy is bebizonyítanák, hogy az nem igaz. Ez természetesen fordsítva is igaz, hisz az hogy megtörtént ugyanúgy bizonyítható, mint hogy nem történt meg. Legyen ebből elég!
Az Anna Frank naplóját örömmel odaadom, én elkezdtem elolvasni, de meguntam, mert elég unszimpatikus maga a szereplő. Nem azért, mert zsidó, hanem azért, mert nem tetszik a hozzáállása. Nameg nekem, 20 éves hím egyednek nem túl izgalmas egy kamaszlány gondolatainak gyűjteménye.

Egy errejáró 2008.08.02. 23:37:37

Egy holttest hamvait akkor lehetne szilikátként építőanyag célra felhasználni, ha az ember teste tele lenne szilíciummal. Ez pedig nincs így. Nem olvastam végig az írást, és az "ellenbizonyítékok" nagy részét nem is tudom megítélni, de ha a többi is ennyire megalapozott, akkor jogos a kérdés, hogy miért írtad le?

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.08.06. 12:40:45

Na jó... nehezen hiszem el, hogy valaki még ezzel az írásommal törődik...
Bocs a kérdésért erre járó, te valami tudósféle vagy? Honnan tudod, hogy mit lehet szilikátként használni? A tudomány jelenlegi állása szerint egy élőlény nem érheti el a 300 km/h sebességet, a Kerecsensólyom zuhanórepülésbe mégis eléri... szóval ne akard nekem bebizonyítani tudományosan, hogy az emberi hamut nem lehet belekeverni az építőmalterba!
Ha tagadni akarod a holocaustot, hát tedd. Én meg elhiszem, na bum.
Hogy miért írtam le? Hogy reagáljak a "bizonyítékok" megkérdőjelezhetetlenségére...

Zeit 2008.08.14. 17:34:57

1. "Germar Rudolf 1964-ben született a németországi Limburg-ban. Diplomás kémikus és 1990-ben az úgynevezett Rudolf-riport szerzője, amelyben tudományos eszközökkel bebizonyította, hogy Auschwitz-ban nem volt lehetséges zsidók millióit gázkamrákban kiirtani. Emiatt elveszti addigi állását."
Ezek után 2 év börtönre ítélik.

Ez lenne az a bizonyos "szólásszabadság"?

Nem lehet észrevenni semmi féle párhuzamot a kozépkor és e között?

A középkorban, ha nem hittél Jézusban, a szenvedéseiben, istenben, stb., akkor máris pogány vagy kitudja milyen sátánfajzat vagy, és hitetlen címszó alatt kivégeztek.

Most ha nem hiszel a holokausztban, akkor leköpnek, lenéznek, kirúgnak az állásodból majd börtönbe zárnak.

2. Az lehetetlen, hogy 10 percel a gázosítás után a németek már vitték is az áldozatoka a krematóriumba, ami nem mellesleg napi 24 órában működött, ami lehetetlen (még a 12 is!). A Zyklon-B 20 óra alatt szívódik fel! Ezek szerint a németek saját magukat is kiirtották!

3. A "kiirtandó" egyéneket miért szállították volna 50-1000 km távolságba, ha úgy is meg akartak volna tőlük szabadulni? Főleg úgy, hogy a gázosítás nagyon veszélyes, nagy odafigyelést igényel, rengeteg óvintézkedést és rengeteg pénzbe kerül!

4. Nem mellesleg 6 millió ember holttestének elégetéséhez nem volt elég gázolaj.

5. Egyébként Birkenau nem más mint Auschwitz II, de örülök, hogy kurvára gőzöd sincs az egészről(Xinaf).

Ez csak 5 bizonyíték, amit már be is bizonyítottak, és akkor még van egy csomó!

Zeit 2008.08.14. 23:57:35

"Milyen célból gyártották a Zyclon-B-t?
A Zyklon-B rovarirtó volt, melyet a ruhák és lakókörletek fertőtlenítésére használtak, hogy a tífuszhordozó tetveket és más rovarokat kiirtsák.
Barátunk a Zyklon-A-ról beszél. Használtak késöbb Zyklon-B-t is... azt már egyértelműen emberölési célból, mivel ennél olcsóbb méreganyagot a korszakban nem lehetett előálltani."

Kedves Xinaf!

Ha a Zyklon-B-t emberölésre találták ki, akkor az amerikai hadsereg miért használta tetvetlenítés céljából ezt a szert az 1950-es években is?
Csak nem kiirtották a brazilokat? Vagy talán bevásároltak, és 60-70-es években Vietnámiak ellen használták?

És ha a Zyklon-A a tetvetlenítő, és a Zyklon-B-t Höss találta ki, akkor mi a Zyklon-C???
Csak nem egy újabb kiirtási termék? Made in Auschwitz? New product!!! Zyklon-C!!! This Product kills more than 50% Jews in camps! Buy it!!!
Ez kicsit sem nevetséges?

A Zyklon termékek mind fertőtlenítők voltak! És semmi más!

Ja és egyébként a háború alatt a Zyklon-B-t Amcsik és az angolok is használták!

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.08.15. 07:54:29

Üdv Zeit!
Ha tényleg érdekel a véleményem, és nem csak belémkötni akarsz, akkor olvasd el végig ezt a kommentet:

"Most ha nem hiszel a holokausztban, akkor leköpnek, lenéznek, kirúgnak az állásodból majd börtönbe zárnak."
Ha elhiszed, akkor meg zsidóbérenc vagy. Itt alapvetően rossz az emberek felfogása. Én ugye nem vagyok holokauszt tagadó, de mélységes lenézéssel kezelem ezt is. Azért, mert valaki revizionista, még nem szabad elítélni. Szerintem pl. a te véleményed ugyanannyit ér, mint a tied. De az írásomnak mi köze ahhoz, ami németországban történik a revizionistákkal?

2. "Az lehetetlen, hogy 10 percel a gázosítás után a németek már vitték is az áldozatoka a krematóriumba, ami nem mellesleg napi 24 órában működött, ami lehetetlen (még a 12 is!). A Zyklon-B 20 óra alatt szívódik fel! Ezek szerint a németek saját magukat is kiirtották!"
A németeknek voltak gázálarcaik.... Amúgy ez a véleményem ékesen bizonyítja, hogy ezzel a gázzal lehet embert ölni, nem? Hogy mennyi idő kell ehez, nem tudom, de szerintem ha én öt percig valakinek az arcába kemotoxot fújnék, az se köszönné meg...

3. "A "kiirtandó" egyéneket miért szállították volna 50-1000 km távolságba, ha úgy is meg akartak volna tőlük szabadulni? Főleg úgy, hogy a gázosítás nagyon veszélyes, nagy odafigyelést igényel, rengeteg óvintézkedést és rengeteg pénzbe kerül!"
A gázosítás nem kerül sok pénzbe. Olcsóbb, mint a golyó. Ezért gázosítottak, és nem agyonlőttek. (Nameg mert lőszerből egy háborúban mindig hiány van.) Nem volt az 50-1000 km. Kb. 3-4 kilóméter volt maximum.

4. "Nem mellesleg 6 millió ember holttestének elégetéséhez nem volt elég gázolaj."
És elégetni valakit csak gázolajjal lehet? Ha egy ember éhezik és szomjazik, sokkal könyebben ég ám! Tehát kevesebb tűzelő kell mellé.


5. "Egyébként Birkenau nem más mint Auschwitz II, de örülök, hogy kurvára gőzöd sincs az egészről(Xinaf)."
Egyébként Gárdony nem más, mint Agárd II, de örülök, hogy ennyire értesz hozzá.
Ez két külön település. Auschwitz és Birkenau. Ugyanúgy, ahogy Agárd és Gárdony. Annyiban nem, hogy ezeknek egy vonatállomása volt (most nem tudom, hogy van). És a táblán is úgy szerepelt, mint Auschwitz-Birkenau. Tehát akár igazad is lehet, hogy így emlegették, mint Auschwitz II, csak nem értem, ez miben változtat az általam leírtakon?

A második kommentedre is fogok reagálni, közvetlen ez után, és még írok is egy kis pluszt!

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.08.15. 08:02:37

Kedves Zeit:

"Ha a Zyklon-B-t emberölésre találták ki, akkor az amerikai hadsereg miért használta tetvetlenítés céljából ezt a szert az 1950-es években is?
Csak nem kiirtották a brazilokat? Vagy talán bevásároltak, és 60-70-es években Vietnámiak ellen használták?"
Egyszerű: nem használt az amerikai hadsereg Zyklon B-t tetvetlenítés céljából. De fent már írtam: a raid és a kemotox is lehet halálos egy embernek.

"És ha a Zyklon-A a tetvetlenítő, és a Zyklon-B-t Höss találta ki, akkor mi a Zyklon-C???
Csak nem egy újabb kiirtási termék? Made in Auschwitz? New product!!! Zyklon-C!!! This Product kills more than 50% Jews in camps! Buy it!!!
Ez kicsit sem nevetséges?"
Nem. Megkérdeztem róla egy vegyészt. Komolyan. Amúgy nem Höss találta ki, hanem hatékonyabbá tette. Zyklon C amúgy nincs.
Ja, sima Zyklonnal (amit én Zyklon A-ként jellemeztem) is lehet embert ölni, csak nagyon költségesen.

"A Zyklon termékek mind fertőtlenítők voltak! És semmi más!

Ja és egyébként a háború alatt a Zyklon-B-t Amcsik és az angolok is használták!"
B-t biztosan nem. Amúgy szélsőséges példa: tudtad, hogy só túladagolással is lehet embert ölni? Igen, fertőtlenítővel is lehet, pl. klórral.

És egy kis végszó: alapvetően értelmes embernek tűnsz, legalábbis a hangnemed sokkal kultúráltabb, mint a legtöbb ide kommentezőnek. Ha megengedsz egy javaslatot: maradjunk békében. Te nem hiszed el, hogy volt, én igen. Viszont én sem emlékezek meg soha holokausztról, mivel senkim nem maradt ott. Nem vagyok se zsidó, se cigány, szóval egyszerűen nem érint a dolog.
Ne keverj össze a nácivadásszal, vagy a partizánnal. Egyszerűen nem értem, miért akarnak mindenképpen bebizonyítani valamit egyesek. Engem nem győztek meg a revizionisták bizonyítékai, ennyi az egész. Téged meg az enyémek.
Fogadjuk el szépen a másik véleményét, és nőjünk fel annyira mind, hogy nem kiáltunk ki senkit sem ostobának, se gonosztevőnek, csak mert nem ért velünk egyet!
Xinaf voltam!

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.08.16. 22:33:12

Én továbbra is szeretném kijelenteni, hogy mohácsi csata soha nem is volt, mert az teljes képtelenség, hogy egy csapat koszos, részegen handabandázó török kutya legyőzze a szent keresztény Európát oroszlánként védő hősi magyar sereget...

..és mielőtt valaki szóvá tenné: Irónia továbbra sem egy ország, ahol irónok élnek, ugye... ;) :D

Zeit 2008.08.19. 21:27:23

Kedves Xinaf:

Ha megengeded szeretnék idézni a Wikipédiából:

I. "A Zyklon–B szemcséiből 26–28 Celsius-fokon a levegővel keveredve hidrogéncianid gáz szabadul fel, ami belélegezve viszonylag gyorsan halálos mérgezést okoz. Használata után egy idő elteltével lehetetlenné válik kimutatni a környezetből a jelenlétét."

II. "A Zyklon–B-t 1933-ban a Nobel-díjas Fritz Haber zsidó származású Német kémikus fejlesztette ki, aki fontos szerepet játszott az I. világháborúban a német gázfegyverek létrehozásában is."

III. "A szert először 1929-ben kezdték el használni az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a Mexikó felöl érkező bevándorlók ruháit ezzel fertőtlenítették."

IV. "A Zyklon–B szemcsékből levegővel érintkezve halálos hidrogén-cianid gáz szabadul fel, amely a vastartalmú vegyületekkel reagálva a berlini kéknek (párizsi kék, porosz kék) nevezett festékanyagot (ferro-ferri-cianát, Fe4[Fe(CN)6]3) adja. A holokausztrevizionisták szerint az emberek kivégzésére használt gázkamráknak tartott helyiségekből származó vakolatmintákban ennek a vegyületnek a jelenléte nagyon alacsony, kevesebb, mint a ruhák féregtelenítésére használt termek esetében, tehát valószínűtlen, hogy az előbbieket emberek tömeges kivégzésére használták volna. Szakértők ezt vitatják, azt állítva, hogy az emberek sokkal érzékenyebbek a hidrogén-cianidra mint a rovarok, következésképpen embereken alkalmazva a szer kisebb koncentrációban, rövidebb ideig használva is „hatásos” lehetett, vagyis a kivégzésre szolgáló gázkamrák fala kevésbé volt kitéve a gáz hatásának, mint a féregtelenítő helyiségeké."

Na akkor:

1. "Használata után egy idő elteltével lehetetlenné válik kimutatni a környezetből a jelenlétét." --------> tessék elolvasni az utolsó idézetet.

Ha egy idő után lehetetlen kimutani, akkor ők mégis hogy mutatták ki?
Vagy itt évezredekről beszélünk? Ezer évnek kell eltelnie ahoz, hogy már ne lehessen kimutatni? És akkor erre hogy jöttek rá?

2. (II. idézet) Ha a Zyklon-B-t egy Zsidó találta fel 1933-ban(vicces hogy pont Hitlernek találta fel, aki a Mein Kampf-ban leírta zsidógyűlöletét(ha csak nem Mein Kampf-ot is hamisították)), (III. idézet) akkor az Amcsik hogyan használhatták 1929-ben??? Persze ők szakszerűen használták.

3. (IV. idézet) Egy haláltáborban minek van fertőtlenítő kamra (Mert Auschwitz-ban volt), ha úgy is döglötten akarják látni a tábor lakóit? Már egy kutya, hogy tífusz vagy gáz öli meg őket. Sőt a tífusz még olcsóbb is!

És a végére még 1 idézet: "A szert Csehországban Uragan D2 néven ma is forgalmazzák."

Hát Csehországban még mindig tombol a nácizmus.

Ja és hogy az Amerikai Hadsereg nem használt Cyklon-B-t, remélem kellő képpen megválaszoltam én is és a Wikipédia is. (2. pont)

Forrás: hu.wikipedia.org/wiki/Zyklon%E2%80%93B

Zeit 2008.08.19. 22:30:15

"Újabb bizonyítékok cáfolják a holokamut
Egy amerikai rádióriporter a műsorában bemutatta, majd a rádió internet portáljára is feltette azt a vöröskeresztes dokumentumot.
"A Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos adatai bizonyítják, hogy az egész "holokauszt" csak egy nagy csalás volt! A korábban titkosított, de a közelmúltban nyilvánosságra hozott adatok azt mutatják, hogy összesen 271,301 ember halt meg a koncentrációs táborokban. Hatmillió zsidó halála tehát nem történt meg, az egész erre való hivatkozás teljesen alaptalan kitaláció."
"Az új és a most napvilágra került tények alapján a világ zsidósága szándékosan hazudott annak érdekében, hogy anyagi és érzelmi hasznot húzzon a holokausztból."
A tényeket nem cáfolják (még a zsidók sem!).


Erre már igazán számítottam. Már jónéhány írásomból kiderülhetett, hogy nem dőlök be ennek a néphülyítésnek. Hogy mi alapján? A józan ész, és az, hogy nem bólogatok mindenre, amit mondanak, inkább utána nézek.
Persze, miután a németeket leverték és bevonultak a szovjet csapatok, nem esett nehezükre építeni egy 'gázkamrát'. Miért ne tették volna? Hiszen elterelte a figyelmet a szovjet háborús uszításról és atrocitásokról a második világháború előtt, alatt és után.
Utólag pont egy amerikai gázszakértő mondta ki egy ilyen gázkamráról, hogy teljesen alkalmatlan 'elgázosításra'. Mellesleg nyilván maradna nyoma, hiszen a Zyklon-B (amit elvileg erre a célra használtak) nem tűnik el csak úgy, évtizedekig nyoma marad. Azt is tudhatjuk (illetve tudhatnánk), hogy ez rovarirtó volt, melyet a ruhák és lakókörletek fertőtlenítésére használtak, hogy a tífuszhordozó tetveket és más rovarokat kiirtsák. Akkoriban a koncentrációs táborokban elég gyakori volt a íifusz (ha a nácik több Zyklon-B-t használtak volna, több zsidó is maradt volna meg), mellesleg emberölésre alkalmatlan, hiszen lakókörletekben is használták. Nem is lett volna olcsó mulatság.
És ott vannak a korabeli feljegyzések, tán ezek a legmókásabbak... Ki ne hallott volna pl. a hős zsidó kislány, Anna Frank naplójáról?! Egyike volt a háború utáni Németországban, sőt szinte egész Európában a közvélemény elé tárt "bizonyítékoknak" a holocaust megtörténtére.Némi iróniával mesélnék erről is...
Egy zsidó kislány, Anna Frank megrázó részletességgel írja le a háború iszonyatát, a haláltáborokat. A zsidó kislányt elszakítják szerettei mellől a galád német katonák, majd össze-vissza hurcolják, több lágert is bemutatnak neki. Papírt is adnak neki, sőt golyóstollat is, amit a második világhábrorú után találtak fel. Elsajátítja négy ember kézírását - melyet az utókor tévesen hamisításnak hisz. Miután befejezte a borzalmak leírását, a németek úgy gondolják, a Naplót meg kell őrizni, hiszen csak így lehet megemlékezni az általuk okozott szenvedésekről. A kislány tífuszban meghal, ám a mese szerint írásait mégis megőrizték. Persze halálában komoly szerepet játszott az a tény, hogy unták már a legnagyobb harcok idején a gyermek ide-oda utaztatását.
És most íme itt vannak a Vöröskereszt feljegyzései is, melyek azt igazolják, hogy 271,301 (nem csak zsidó) áldozata volt a híres holocaustnak.


Mindezek tudtában egyeseknek van pofájuk ahhoz, hogy továbbra is ezzel etessék be a népet, sőt, nem is kevés pénzt perelnek ki még ma is sokakból."

Forrás: "Újabb bizonyítékok cáfolják a holokamut
Egy amerikai rádióriporter a műsorában bemutatta, majd a rádió internet portáljára is feltette azt a vöröskeresztes dokumentumot.
"A Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos adatai bizonyítják, hogy az egész "holokauszt" csak egy nagy csalás volt! A korábban titkosított, de a közelmúltban nyilvánosságra hozott adatok azt mutatják, hogy összesen 271,301 ember halt meg a koncentrációs táborokban. Hatmillió zsidó halála tehát nem történt meg, az egész erre való hivatkozás teljesen alaptalan kitaláció."
"Az új és a most napvilágra került tények alapján a világ zsidósága szándékosan hazudott annak érdekében, hogy anyagi és érzelmi hasznot húzzon a holokausztból."
A tényeket nem cáfolják (még a zsidók sem!).


Erre már igazán számítottam. Már jónéhány írásomból kiderülhetett, hogy nem dőlök be ennek a néphülyítésnek. Hogy mi alapján? A józan ész, és az, hogy nem bólogatok mindenre, amit mondanak, inkább utána nézek.
Persze, miután a németeket leverték és bevonultak a szovjet csapatok, nem esett nehezükre építeni egy 'gázkamrát'. Miért ne tették volna? Hiszen elterelte a figyelmet a szovjet háborús uszításról és atrocitásokról a második világháború előtt, alatt és után.
Utólag pont egy amerikai gázszakértő mondta ki egy ilyen gázkamráról, hogy teljesen alkalmatlan 'elgázosításra'. Mellesleg nyilván maradna nyoma, hiszen a Zyklon-B (amit elvileg erre a célra használtak) nem tűnik el csak úgy, évtizedekig nyoma marad. Azt is tudhatjuk (illetve tudhatnánk), hogy ez rovarirtó volt, melyet a ruhák és lakókörletek fertőtlenítésére használtak, hogy a tífuszhordozó tetveket és más rovarokat kiirtsák. Akkoriban a koncentrációs táborokban elég gyakori volt a íifusz (ha a nácik több Zyklon-B-t használtak volna, több zsidó is maradt volna meg), mellesleg emberölésre alkalmatlan, hiszen lakókörletekben is használták. Nem is lett volna olcsó mulatság.
És ott vannak a korabeli feljegyzések, tán ezek a legmókásabbak... Ki ne hallott volna pl. a hős zsidó kislány, Anna Frank naplójáról?! Egyike volt a háború utáni Németországban, sőt szinte egész Európában a közvélemény elé tárt "bizonyítékoknak" a holocaust megtörténtére.Némi iróniával mesélnék erről is...
Egy zsidó kislány, Anna Frank megrázó részletességgel írja le a háború iszonyatát, a haláltáborokat. A zsidó kislányt elszakítják szerettei mellől a galád német katonák, majd össze-vissza hurcolják, több lágert is bemutatnak neki. Papírt is adnak neki, sőt golyóstollat is, amit a második világhábrorú után találtak fel. Elsajátítja négy ember kézírását - melyet az utókor tévesen hamisításnak hisz. Miután befejezte a borzalmak leírását, a németek úgy gondolják, a Naplót meg kell őrizni, hiszen csak így lehet megemlékezni az általuk okozott szenvedésekről. A kislány tífuszban meghal, ám a mese szerint írásait mégis megőrizték. Persze halálában komoly szerepet játszott az a tény, hogy unták már a legnagyobb harcok idején a gyermek ide-oda utaztatását.
És most íme itt vannak a Vöröskereszt feljegyzései is, melyek azt igazolják, hogy 271,301 (nem csak zsidó) áldozata volt a híres holocaustnak.


Mindezek tudtában egyeseknek van pofájuk ahhoz, hogy továbbra is ezzel etessék be a népet, sőt, nem is kevés pénzt perelnek ki még ma is sokakból."

Forrás: akara-aliana.blogspot.com/2007/06/jabb-bizonytkok-cfoljk-holocaustot.html

Aztán:

"Hal Turner (Turner Radio Network) június 4-én föltett a webhelyére egy dokumentum-másolatot. A dokumentum a Vöröskereszttől számazik, akik 1973 és 1978 között a birtokukban lévő, korábban a nácik által gondosan vezetett, és a Vöröskereszt számára rendszeresen átadott halálozási adatokat összevetették. A teljes szám ezek szerint 271.301!

A Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos dokumentuma szerint tehát a holokauszt egyszerűen nem történt meg!

www.halturnershow.com/RedCrossRecordsProveHolocaustWasFraud.html

Hát ehhez szóljon hozzá az ember. A linken megtalálható a hiteles forrása annak az adatnak ami igazolja, hogy a 6 millió csupán 271 ezer. Nagy volt az "infláció" az adatokban abban az időben mert a bosszúvágy rettenetes volt.

Azóta is kitartanak a hazugság mellett, és nem hajlandóak szóba sem állni, mégkevésbé szembenézni a valósággal. Legalább ez idő alatt tehettek volna annyit, hogy minden nép holocaustjával előhozakodva minden holocaustot egyenlően elítéltek volna, vagyis általuk megemlékeztek volna. Igen, de akkor nem adott volna nekik kiváltságokat. Csak nekik.

Mintha a más nemzetekben nem lettek volna védtelen és ártatlan áldozatok. Kezdve az örmény keresztényektől, a kommunizmus áldozatokig világszerte, de főleg Oroszországban vagyis a valamikori Szovjetúnióban. Mennyi lengyel áldozata volt csak az orosz és német egyezmény utáni Lengyelország felosztásban.

Ennek a hírnek bombaként kellene robbani, de a média ezt soha sem teszi meg, hiszen a média egésze ugyanazok kezében van, akik a holocaust kiötlői. Világos? Világosabb mint a nap. Ez a cionista diktatúra amely szövetkezett a kommunizmussal. A cionizmus a diktatúra legmagasabb fokozata. Nem az imperializmus, hanem a cionizmus. Mert a cionizmus az imperializmus felett áll. Olyan kipróbált szövetségesekkel szövetkezve hozza létre hatalmát amelyet a szerencsétlen pór nép szinte öngyilkossággal szavaz meg saját érdekei ellen. Ez az oka annak, hogy Magyarországon most is Gyurcsányra szavazna rengeteg ember, akik tudatába mindez képtelen eljutni, annyira agymosottak és hiszékenyek. Hitetlenek, de végtelenül hiszékenyek."

Forrás: kunember.blog.hu/tags/társadalom?tags=társadalom (az oldal legalján olvasható a hír)

"Hal Turner


Hogyan lehet elérni, hogy egy rádióműsor hallgatottsága (és vele együtt a rádióadó reklámidejének értéke) az egekbe szökjön, és hogy egy Internetes honlap látogatottsá­ga rekordokat döntsön? Nem kell hozzá más, csak egy „scoop", egy igazi szenzáció. Valami olyasmi, amit az ismert és népszerű amerikai rádiós, Hal Turner produkált júni­us 4-én, amikor a tulajdonában lévő rádió­hálózat (Turner Rádió Network) egyik mű­sorában, majd pedig az Internetes honlap­ján kétségbe vonta a holokauszt hivatalos verzióját.

,A Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos dokumentumai bizonyítják, hogy a "holo­kauszt" egy csalás volt! A nemrég közzé­tett, évekig titkosított adatok azt mutatják, hogy a ^koncentrációs táborokban^ össze­sen 271 301 ember halt meg. Nem halt meg hatmillió zsidó, az egész állítás teljességé­ben koholmány volt", olvasható a műsor ki­vonatát tartalmazó írás (www.halturnershow.com/RedCrossRecordsProveHolocaustWasFraud.html) címében, amely fénymásolatban bemutatja az ominózus vö­röskeresztes dokumentumot is. Ez a náci koncentrációs táborokban bekövetkezett halálesetek számát rögzíti, és mindeddig a németországi Arolsenben őrizték hét lakat alatt. Revizionista történészek évtizedek óta hiába kérték a nyilvánosságra hozatalát, végül amerikai nyomásra a német kormány mégis engedni kényszerült.

Ez alapján Hal Turner azzal vádolja a zsi­dókat, hogy „érzelmi és anyagi előnyök szer­zése" végett becsapták az egész világot, és megtévesztették a bíróságokat. Azt is a sze­mükre hányja, hogy „gonoszul gyűlölködő antiszemitának" bélyegeztek mindenkit, aki vitatta „minden idők legnagyobb hazugsá­gát", sőt közülük sokakat börtönbe zárattak. Éppen ezért büntetőeljárást követel azon egyének és csoportok ellen, akik hamis vá­dakra épülő perek nyomán csalárd módon jutpttak milliókhoz, és felszólítja a világ kor­mányait, hogy távolítsák el a holokausztra való utalásokat a történelemkönyvekből és tüntessék el a holokauszt emlékműveit.

Érdekes módon Turner leleplezését né­ma, de annál beszédesebb csönd fogadta az illetékes helyeken (Genfben, Berlinben, New Yorkban és Tel-Avivban). Elvégre ku­tyaugatás nem hallatszik az égig..."

És itt a bizonyíték:

www.kuruc.info/galeriaN/hir/voroskereszt1.jpg

Ha bizonyíték kellett akkor tessék!

Ezért nem jó az ha titkosítunk dokumentumokat 50-100 évekre (vagy tovább).

Még a végén kiderül hogy Hitler jó ember volt.

Ja és még erre szeretnék reagálni: "Nem volt az 50-1000 km. Kb. 3-4 kilóméter volt maximum." (remélem emlékszel rá)
Megmondanád nekem, hogy Párizs és Auschwitz között hány km van? Szerintem bőven több 4 km-nél. Az Auschwitz-i napló alapján (amit zsidó "túlélők" írtak) Franciaországból elég sok zsidót szállítottak Auschwitz-ba.
Lemértem a térképen és kb. 1500 km van Párizs és Auschwitz között.

Hát ha ez a módja lenne a legolcsóbb a mészárlásra (hullajelöltek utaztatása 10-1500 km-en át, még gázt venni tífusz ellen, nehony betegségben halljanak meg, de még megint gázt a megölésükre, majd elégetni őket), akkor Hitler bácsi elég hülye volt (és ahoz képest 7 év alatt szuperhatalmat faragott a vert országból).

Szerintem a golyó a fejbe olcsóbb lett volna.

Hát ennyi volt, ennél többet nem szánok az ügyre, szerintem eléggé be lett bizonyítva. Aki nem akarja elhinni az úgy se hiszi el!

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.08.20. 00:31:30

Kedves Zeit!
Tévedtem, te mégsem vagy annyira értelmes, mint aminek tűntél. Legalábbis ha a wikipédia neked megbízható forrás, akkor semmiképpen... De mivel magam sem hiszem, hogy ez így lenne, továbbra úgy szólok hozzád, mint értelmes emberhez:
Túl sokat foglalkoztok ezzel az egésszel. Én egyszer leírtam, miért nem vagyok holokauszt tagadó. Ugye, mint azt tudjuk: mert nem érzem jónak az ellenérveket. Te most alkottál ide két kommentet, az egyik szerintem hosszabb, mint maga a bejegyzés, és a másik sem kutya. Nem értem, miért éppen engem akarnak meggyőzni és megmenteni a gonosz zsidó propagandától, de ha ez bárkinek is örömet okoz...
Ajánlom a te figyelmedbe is Alister cimborám egyik kommentjét a témában:

"Szerintem nem létezett a Római Birodalom. Soha nem láttam még egy rómait sem. A romokat korábban/később építették. A dokumentumok az egyházak hamisítványai. És egyébként is: hol a bizonyíték?

Sőt! Az észak-amerikai indiánokat se irtották ki. Az csak indián nacionalisták uszító rágalma. Valójában az indiánok kollektív rituális öngyilkosságot követtek el. Vagy éhen haltak. Esetleg elvándoroltak Tibetbe. De hogy hívő keresztény telepesek kezet emeltek volna rájuk... Bizonyítékot!

Inkvizíció se volt. A boszorkánygyanús nők és az eretnekek elégetése képtelenség lett volna középkori technikai színvonalon. Azok a "jegyzőkönyvek" ócska hamisítványok, amit egy Harn Sis-Tern nevű svéd technokrata írt, hogy megszerezhesse a falusi templomot, és plázát építsen a helyén. A kínzóeszközök valójában a papság állóképességének javítását szolgáló sporteszközök. Nem hiszed? BIZONYÍTÉKOT!!!"

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.08.20. 00:37:30

És még valami: én ugyan nem vagyok zsidó, sőt! Keresztény vagyok. A Biblia, pedig egyértelműen kimondja: (János 4, 21-23)
"Hidd el nekem, asszony - mondta Jézus -, elérkezik az óra, amikor sem ezen a hegyen, sem Jeruzsálemben nem fogják imádni az Atyát. Ti azt imádjátok, akit nem ismertek, mi azt, akit ismerünk, mert az üdvösség a zsidóktól ered."
Na, ha Jézus szerint is így van, akkor nekünk nem kéne elfogadnunk ezt, keresztény testvérek?

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.08.20. 01:16:44

Hú, itt az aztán elég komoly véleménycsere folyik.
Én (sem) szeretem a zsidókat, és egyetértek Zeit-tel, egyszerűen pofátlanság, hogy sokan tényleg ilyen-olyan okokra hivatkozva-holocaust címszó alatt-rettenetes pénzeket nyúlnak le. DE a holocaust-ot nagy hiba tagadni, vagy megmásítani. A történelem egyik legnagyobb bűntette volt-és azért mondom hogy egyik, mert Hitler népírtásban Sztálinhoz képest gyenge kezdő volt...

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.08.26. 00:42:59

Zeit:
A Wikipédia tárgyi tévedéseinek mi köze a témához?

"És most íme itt vannak a Vöröskereszt feljegyzései is, melyek azt igazolják, hogy 271,301 (nem csak zsidó) áldozata volt a híres holocaustnak."
//Stilisztikai megjegyzés: a holokauszt inkább hírhedt.//

"A dokumentum a Vöröskereszttől számazik, akik 1973 és 1978 között a birtokukban lévő, korábban a nácik által gondosan vezetett, és a Vöröskereszt számára rendszeresen átadott halálozási adatokat összevetették."
1. Szóval ez nem is a vöröskereszt dokumentuma, hanem a náciké.
2. Aha, ha te éppen népirtást vezetsz, a gondosan vezetett "könyvelést" nem a felettesedhez továbbítod, hanem a Vöröskeresztnek...

És még téged nem lehet megvezetni...

"Ez a cionista diktatúra amely szövetkezett a kommunizmussal. A cionizmus a diktatúra legmagasabb fokozata. Nem az imperializmus, hanem a cionizmus. Mert a cionizmus az imperializmus felett áll."
Isteneim az égben és a földben... *alig hiszi el*
Vagy nem tudod, mit jelent a diktatúra, az imperializmus meg a cionizmus, vagy éppen demagógnak képzeled magad.

"Hitler bácsi elég hülye volt"
Ja, ez tény. Többször elbarmolta a hadvezetés munkáját, el is bukták a háborút.

"Szerintem a golyó a fejbe olcsóbb lett volna."
Fogalmad sincs a háborúkról. Egyéb kérdés?

biohouse 2009.05.02. 20:23:45

Érdekes, hogy nem találtak rá erre a blogra mostanában. (Magyar Gárda :holokauszt nem is volt.)
Engem a téma azért érdekel, mert szeretném tudni, hogy a történelem, amit nekünk az átkosban oktattak, mennyire hiteles.
Gyakorlatilag a XX. szd-i történelem full hazugság volt, kezdve az orosz forradalomtól, a tanácsköztársaságon át 56-ig.

Izrael létrejötte pedig indokolhat egy ilyen hazugságot.

Pár éve elítélt egy német bíróság. A letartóztatásom egy "tanu" vallomására épült, amely vallomást a tárgyaláson tételesen megcáfoltam.
Mégis bűnösnek nyilvánítottak, ha enyhébb mértékben is, és felfüggesztettet kaptam. Az indoklás az volt, hogy ha a tanu "túlzott" is, életszerű a közreműködésem a bűncselekményben.
Azóta én is átvettem ezt a terminologiát, és ha ítéletet akarok alkotni e szerint mérlegelek.

Milyen tényekkel is találkoztam életem során.

Nagyapám nyilas volt, tagkönyvvel, egy áruházban árulta a zsidóktól elvett holmikat, főleg ruhát.

Gyermekkoromban, jártam Auschwitzban, amely egy részébe kisgyerekeket nem engedtek be. (9 éves voltam) A magyar emlékműre így is a mai napig emlékszem.

Egyszer egy osztálytársammal (gimi) beszélgettem kukoricacímerezés közben, megkérdeztem tőle, hol laknak a nagyszülei. Elmondta, hogy zsidó, a nagyszüleit elhurcolták a háborúban, és soha nem tértek vissza.

Anyám egész gyermekkoromban végigkommentálta a televizióműsorokat, ki zsidó, ki buzi.

A szomszédos iskolaigazgató ennél folyamatosan továbbment, folyamatosan mocskos szemétnek nevezve őket, mindennemű indoklás nélkül.

Végigkövettem a jugoszláv polgárháború eseményeit, akkoriban rendszeresen átjárva, szerb, horvát, magyar barátaim kommentálását hallgatva, jártam és láttam Karlovac és Knin szétlőtt családi házait.
Habár Srebrenicát, csak 40-50 év múlva kezdik majd kétségbevonni, én ma ezt ténykérdésnek kezelem.

Mostanában egy gigaprojektet akarnak beindítani a Velencei-tó térségében, zsidók főszereplésével. A tiltakozók egy része szinte minden értelem nélkül tiltakozik, pusztán a befektetők zsidók mivolta miatt. Olyan gyűlölettel fröcsögnek, hogy szinte szégyenlem magam a jelenlétükben. (Nem mintha a befektetés nem lenne egy olyan klasszikus zsidó-projekt, amilyenekről a fasiszták beszélnek.)

Egyáltalán nem értem, hogy pont a legnagyobb antiszemiták, fröcsögők tagadják a holocaustot. Illetve értem, emberibbnek szeretnék láttatni nézeteiket. Ugyanakor egy kiskanál vízben megfojtanák az első szembejövő zsidót. Konzekvensebb lenne, ha hasonlóan a cigánygyűlölőkhöz kijelentenék, hogy ki kellene irtani őket. A cigányokat mindenesetre kiirtanák.

Feleségem családi legendáriumába tartozik, hogy a zsidó szomszéd a háború idején átjött egy nehéz borítékkal a nagyapjához, hogy őrizzék meg neki. Jó eséllyel egy aranylemez volt benne.
A zsidót elvitték, de a háború után visszatért, a nagyapától visszakapta a borítékot. Az ötvenes években a nagyapát üldözték kulákság miatt, akkoriban a zsidó segített neki egy banki ügyletben.

Életem során kétszer csapott be zsidó (önmagát annak valló) pénzügyekben, eggyel viszont több évig tartó korrekt üzleti kapcsolatonm volt.

Azért a Mein Kampf és a zsidótörvények létezése ténykérdés.

Nekem ebből az áll össze, hogy a Holocaust megtörténte igenis életszerű. Az a gyűlölet amivel találkozom, az a minden részletre magyarázatot találni való igyekezet, okoskodás, ahogy a holocaustot tagadni kívánják, az emberi természet, amit 40 éve próbálok megfejteni igenis emellett szól. Viszont jó lenne tudni, a jelenlegi törtészi álláspontokat is. Írjatok könyvcímeket!

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2009.05.03. 23:34:52

Több holokauszttagadó elismeri magát a népirtást, de annak mértékét vitatja. Ezt nem értem. Ha nem hatmillió embert irtottak ki előre megfontolt szándékkal, hanem "csak" hatszázezret, akkor az már nem rémtett? Mennyiségen múlna? Hány gyilkosságtól az és mennyi fér még bele? Miféle beteges, eltorzult lelkű elmebajos hagymázas lázálma ez? Ha csak hatszáz, hatvan vagy hat zsidót végeztek volna ki a koncentrációs táborokban, akkor is vállalhatatlan lenne egy civilizált ember számára.

A veszett állatokat meg elviszi a sintér.
süti beállítások módosítása