Utolsó kommentek

Csapongó gondolatok

2007.09.01. 00:09 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: filozófia párkapcsolat hétköznapok szomorúság

Tisztelt olvasóim!
Hamarosan kezdetét veszi a tanév. Vártunk, és vártunk, és eljött. Ez a bejegyzés történelmi fontosságú, mivel elértünk a 42. bejegyzéshez. Magam se hittem volna, hogy ilyen aktív leszek egyszer.
Amúgy rájöttem: a blog írása arra való, hogy összevesz az ismerőseiddel. Én legalábbis azt tapasztaltam, hogy blogban sokkal inkáb kimondom, ami sexuálja a csőröm. És mivel a véleményem gyakran vérlázító, így ennek megvan a maga böjtje.
A blogban általában politikáról, vallásoságról és a barátnőmről írok (nem ez a fontossági sorrend). Úgy tűnik, teljesen beszűkültem, és csak ez a három téma foglalkoztat, pedig ez rohadtmód nem igaz. Írnék én történelemről, irodalomról, zenekarokról, csak az a baj, hogy azokra is simán ráhúzzák a politikai jelzőt. Ha történelem jön elő, akkor máris csillan az emberek szeme: első-második világháború!!!!!!! Néha úgy érzem magam, mintha egyeseknek ennyi lenne a történelem.
Amúgy is, ez a blog se rosszabb, mint sok másik. Ha olvasott blogon jár az ember, akkor szembetalálkozik az egyén saját véleményével, ami valahogy mostanában a zsidózásban teljesedik ki.
Világéletemben olyan ember voltam, aki szereti a Hazáját. Ez a szó mindig nagy betüvel szerepel itt! Írnék pár sztereotípiát, minek lát engem a különböző szélsőséges réteg fiktív szószólója:

Hungarista
: Szimpatikus srác, csak sajnos a zsidók már kimosták az agyát. Amúgy is, jön állandóan ezzel a hittel, vagy mi a fene... Nem veszi észre, hogy a zsidók kezében van minden. Fel kell nyitnunk a szemét!
Náci: Büdös korcs cigány! Pusztulj, a fürher nevében!
Komunista: Büdös náci!
Humanista: Félő, hogy ez az értelmes ember belekerül valami rosszba... ki tudja... ma még Nagymagyarországos poló, holnap már horogkeresztes. Vigyázni kell vele...
Vallási fanatikus keresztény: Liberális eretnek! Örülj, hogy nem végzed egty máglyán!
Szabadgondolkodású Istenhívő: Vallási fanatikus! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!
Liberális: Természetesen neki is joga van a szabad véleménnyilvánításhoz, de úgy érzem, nagyon sok benne a szélsőséges harag. Félek, ez az első út a neonácizmus felé.

Ezek a példák eltúlzotan, kizárólag a szélsőséges emberek gondolatait tartalmazzák. Megkaptam már mindegyiktől. És most nem magamat akarom sajnálni, általános tapasztalatom szerint a mai Magyarország emberei nem toleránsak. Nem fogadnak el semmit, ami más, mint ami szerintük helyes. Mivel ez mindenki szerint felháborító (még szeritük is), általában gyakran halljuk tőlük: "nem akarok beleszólni, de..." Elöszőr is: fenéket nem akarsz beleszólni, fontoskodó barátom! Másodszor: akkor ne szólj bele. Ha véleményedre adok, de azért ne szólalj meg, hogy csak úgy, ok nélkülj beszélj!
Utolsó értintett téma: Angyal. Különösen szerencsés vagyok, hogy ez a lány a barátnőm. Látok az utcán rengeteg dekoratív csajt, és döbbenten tátom a számat, mikor hallom őket beszélgetni... döbbenten, méghozzá a primitívségtől. És ott van az Angyalom, aki egy rendkívül értelmes lány. És még szép is! Elmondhatom: gazdagabb vagyok Vele, mint lennék nélküle. Több, mint két hónap telt el úgy, hogy része vagyunk egymás életének. És ez nagyon jó!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr2154444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása