Utolsó kommentek

Csalódás

2007.10.25. 23:52 | Xinaf | 1 komment

Címkék: szomorúság harag

Ok, srácok! Ezt még egyszer, és utoljára el lehetett velem játszani.
Nem gond, hogy beíratatok engem is egy töriversenyre amíg beteg voltam. Azért megkérdezhetetek volna elötte. Az, hogy csapatkapitánynak íratatok fel, már csak hab a tortán. Inkáb az vágja ki a biztosítékot, hogy megint é melózok egyedül az egész csapatból. Ok, kinyomtatni nem én fogom azt a SZART, és még pár linket is kaptam. Ok, Bálint, jó keresést.
Vigasztal a tudat: nektek kell majd kolokviumra menni töriből, nem nekem... én addigra nem leszek már itt. Csak azokat az embereket sajnálom, akik esetleg miattunk, mert mi trehányan leszartuk az egészet, lemaradnak erről. Nem védem magam, én is tettem az egészre a héten. MIVEL NEM AKRTAM ELINDULNI RAJTA! Én pontosan tudtam, hogy ez meghaladja a képeségeimet.
A feladat témája: Albánia szerepe az Osztrák Magyar Monarchiában. Már órák óta ezzel kapcsolatos linkeket olvasok, és mit látok? Semmi szerepe nincs, mert nem volt tagja. Leigázta a fél országot a Monarchia, még az első világháborúban. Ennyi.
Most erről hogy írjak 3 oldalt, plusz térképet, plusz függeléket?
Persze, mivel a csapatkapitány én vagyok, akár elvihetném az egész balhét is, nem?
Mondjuk nem tudom, mire panaszkodok. Még van indulásig majndem 7 órám. 7 óra alatt menni fog, nem? Kúrvajó a terv gyerekek, csakhogy MIKOR FOGOK ALUDNI?
Egy oldal írott szöveget, egy oldalnyi térképet, plusz egy oldalnyi függeléket még meg lehetne oldani. Kár, hogy fontosabbak a többiek, akikkel csúnyán kitoltunk, mint én. Valóban 3 oldalt írtak elő, plusz térképek, plusz függelék. Valóban kitolunk a többiekkel, ha ezt nem így csináljuk. Csinálom. Mert én írok megint!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr69208402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alister 2007.10.28. 21:42:04

Hombre!

Miért nem szólsz, ha gondod van? Majd kisütünk valamit...
süti beállítások módosítása