Utolsó kommentek

Ej, ráérünk arra még...

2007.12.11. 12:54 | Xinaf | komment

Címkék: élménybeszámoló harag

Örvendjünk együtt a régi, romantikát idéző magyar házaknak!
Hogy-hogynem, az alattunk lakó elkezdett tőlünk beázni. Nem olyan nagyon humoros ez, csomó pénzbe kerül a vízvezeték szereltetés, de ezt tudomásul kell venni. És most jön maga a csoda:
A falban lévő cső volt a baj okozója. Nomármost, miután ezt a melósok felbontották, kiderült, hogy céltalan csövek nyúlnak át a fürdő melleti szobába. De ez még semmi. Belül a malter alatt téglákat lehetet szemügyre venni, de a maltert kispórolták. Az egyik odahányt tégla elmozdítása során kisebb szökőkút alakult a falból. Ja, és most már van bizonyítékom Isten létére, ami teljesen kézzel fogható: az egész boiler egy oda nem erösített téglába volt befúrva. Ha ez nem csoda, hogy nem esett a fejünkre eddig, akkor semmi.
Több, mint négy órája megy a munka, a ház teljes vízellátását el kellet zárni. Remélem nem lincselnek meg...

De van más érdekesség is:
Egy ismerősöm elit ötödik kerületi sulijában ki kellet írni a falikútra, hogy ne használják a mosdót (a falikutat!!!!) wc-nek, mert nehéz tisztítani. Éljen a gimnázium és a felsőoktatás.

Szerintem elmegyek tüntetni. De én az idióták ellen fogok. Árpádsávos zászlót ne hozzatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr57260256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2007.12.12. 04:49:53

Lesz a világ idiótáit szimbolizáló szalmabáb égetés? //Bocs, de most fejeztem be az évfolyamdolgozatomat, és kissé még kába vagyok...//
süti beállítások módosítása