Utolsó kommentek

Még mindig nem vagyok holocaust tagadó

2008.01.11. 11:49 | Xinaf | 1 komment

Címkék: politika filozófia rasszizmus szomorúság

Szeretnék tisztázni valamit.
Nagyon kevés ember van, akinek a véleménye érdekelne. Viszont szeretek tisztán látni magam körül. Mostanában gyakran olvasott bejegyzés lett a szeptemberben írt: "Nem vagyok holocaust tagadó" című írásom.
Néhányan alaposan el vannak tévedve, sajnos. Ez itt ugyanis nem egy vitablog. Kegyetlen diktatórikus személyem ugyanis fenntartja a jogot, hogy azt gondoljon amit akar. Ha nem tetszik valami, ami le van írva, sajnos nem lehet szavazni hogy levegyem-e az írást. Az ott fog maradni.
"(MINDENKIT KÉREK, HOGY CSAK AKKOR OLVASSA EL EZT AZ ÍRÁSOM, HA XINAFOT, MINT EMBERT SZERETI, ÉS NEM A HARCOSTÁRSAT LÁTJA BENNEM, HANEM A BARÁTOT!)"
Ezt elég egyértelműen írtam le, bízva benne hogy aki nem ért egyet az írásommal az megcsóválja a fejét rosszalóan, esetleg ír egy kommentet, amiben leírja hogy mivel nem ért egyet, stb.
Ehelyet váratlan fordulat történt: született 14 komment a bejegyzésben. Ezek egyrésze velem értett egyet, volt aki kérdéseket tett fel, és voltak akik bizonyítékot követeltek. Plusz volt még egy vélemény, ami kb. arról szólt, hogy hülye vagyok:
"Valószínűleg Xinaf áttúrta az összes irattárat és könyvtárat, hogy ezekről a tényekről megbizonyosodjon."
"Komolyan... nem ezt vártam tőled. Már röhögni sem tudok. Mint mikor Cartman-nek elszáll már a humomérzéke. De ez tényleg röhej..."
Meglepő, de elfogadom: még igaz is lenne mindkét pont. Nem túrtam át egyetlen írattárat, ahogy mások sem. Bizonyítékunk ugyanannyi. Nos, hogy nem tudsz röhögni rajtam, ez valóban tragédia. Akkor röhögj máson. Amúgy  utánanéztem, és levettem a  hibás fordításomat. Szeretnék most azonnal bocsánatot kérni, akiket megrázott hogy rossz információt közöltem. Igaz, az Einschatzgruppe valóban bevetési csoportot jelent.
"Mekkorát röhögnék, ha kiderülne, hogy zsidó vagyok, csak nem tudok róla... vajon elveszíteném a barátaim egy részét?"Nem, azóta sem vagyok zsidó. De a kérdés továbbra is fennáll.
És ha már személyeskedünk:
Aki szerint a Zyklon-B nem alkalmas emberek megölésére, az szívjon be egy nagy adagot. Most komolyan, van ennek értelme? Szerintem ne dobáljuk egymást sárral, mert mást gondolunk egy témában. Kis tolerancia, kis együttérzés, kis tiszteletadás a másik felé, és máris sokkal jobb lesz a világ.
Még valami: felőlem mindenki elmondhatja a véleményét, továbbra sem tiltok le senkit. De az nem érv valami mellet vagy ellen, hogy a másik hülye, hiszen ott sem volt. Blogot csinálni amúgy mindenkinek szabad. Ezt olvasni viszont senkinek sem kötelező.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr29293263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.01.15. 01:34:27

"Aki szerint a Zyklon-B nem alkalmas emberek megölésére, az szívjon be egy nagy adagot."
Ááá, ez nagyon jó!!! Még ilyeneket!!!
süti beállítások módosítása