Utolsó kommentek

"Újra itt a nyár, hát zárjon be a gyár!"

2008.07.03. 23:23 | Xinaf | 1 komment

Meg lehet dögleni ebben a hőségben! Egyre rosszabbul alszok, és úgy izzadok, hogy arra nem találok szavakat.
Nem tudom, én viselem-e egyre roszabbul a meleget, vagy a hőmérséklet nőt ennyire dúrván. Mondjuk mit panaszkodok, inkáb most legyen meleg, mint ősszel! Ez a dolgok rendje, nyáron meleg, télen hideg.
Valahogy szeretném átvészelni ezt a szeptemberig tartó időszakot. Annyi programra vagyok már hivatalos, amennyit ember nem tud beválalni. Az agusztus rövid, nekem kevés pénzem van, és le kéne mennem Balatonra, a Bűvészetek völgyére, Bélapátfalvára, Hittantáborba, Sziget 0. napon Iron Maidenre. Hogy ebből mi a biztos? Az hogy erre se időm, se pénzem! Megjelölöm mondjuk a hittantábort, mint biztos pontot. Balatonra jó lenne legaláb 3 napra letolni a képem, a Bűvészetek völgye gyakorlatilag tuti kimarad, mivel nincs rá pénzem, Bélapátfalvára legaláb 5 napra le kell menjek, mert össze kell rakni egy komplet színdarabot, a hittantábor megint 3 nap, a Maiden pedig 1000% hogy kimarad, mert akkor van a tábor.
Ez busz és vonatjegyekkel, plusz költőpénzzel máris egy kisebb vagyon.
És hogy mit csinálnék szívem szerint? Magam köré gyűjtenén a nekem fontos embereket, levinném őket Balatonra vagy a Velencei tóra, és egész hónapban punyadnék és buliznék velük. Jó érzés, hogy szeretnek, és sokan szertenék velem tőlteni az idejüket, de se milliomos, se időmilliomos nem vagyok.
Mindenkinek jó nyarat kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr14552283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.07.05. 22:34:07

Aludj nyitott ablak mellett! Sokkal elviselhetőbb úgy az idő, ha legalább légmozgás van.
süti beállítások módosítása