Utolsó kommentek

Hatalmas házibuli készülőben:) + Filozófálgatás a rendőrségről

2007.05.18. 14:02 | Xinaf | komment

Címkék: filozófia hétköznapok harag

Legalábbis nekem:)
Ma megyek Piliscsabára, hogy elégtételt vegyek az alkoholon, és elpusztítsam. Szerintem menni fog, vannak mellé társaim:)
Ezenkívül várható egy nagy esemény, de azt nem akarom elkiabálni, szóval majd ha lesz is valami, majd írok.
Más:
Elkapták az öt rendőrállatot! Hírtelen nem tudok linket, de megvan az öt gyanusított, akik megerőszakolták a csajt. A rendőrségnek éppen ide tenni valamiért, hogy ha rendőrt látok, arra gondoljak, hogy védi a biztonságot, ne arra, hogy mikor ver össze... sajnos ma kicsit efelé tendál a helyzet, amit én speciel elítélek, és szerintem mindenki más is, többek között a normális rendőrök is!
Nem vagyok egy szélsőséges rendőrellenes, de az tagadhatatlan, hogy mostanában túl sok a kellemetlen hír rendőrökkel kapcsolatban. Nemi erőszak, banki lopás... nem is beszélek az október 23.-án történtekről.
Térjünk ki erre is. Szóval volt egy tv székház, és ott volt egy csomó fiatal srác. Volt egy feldühödött tömeg, és volt egy szakasz rendőr, akiket nem küldtek oda biztosítani, mert a végén még lecsillapodott volna a tömeg. A dolog sikeres volt, mert a jobb oldal-t sikerült a közvélemény ellen fordítani.
Igen, ez amúgy szerintem is túlzás volt. Mártírt akartak csinálni azokból a rettegő srácokból egyenruhában. Feláldozták őket, hogy bebizonyítsák, mekkora "nácik" a Kossuth-tériek.
Ezután jött október havának 23. napja. Már két hete felhoztak vidékről egy csomó rendőrt. Ezeknek nem adtak normális fejadagot, csak az akció napján egy kis pálinkát. Persze erre ők bedurrantak. Ezért volt annyi rendőrségi tulkapás akkor.
Nem a rendőrökre haragszim, őket is átverték, mint ahogy a népet is. Rühelték ők is az egész helyzetet, nem ettek rendesen, és nem látták a családjukat hetek óta. Azonban valamit elrontottak... a rendőrség támogatása csökkent... ez már túlzás volt. A vipera volt vagy nem színjáték egyenesen nevetséges volt.
És most itt vagyunk. Végre valami történt. A rendőrségünk csinált valamit!
Én személy szerint örülök ennek. Bízok benne, reménykedek folyamatosan, hogy a rendőr nem terrort jelent, hanem védelmet. Reménykedek, mert ha nem tenném, félelemben kéne éljek, és azt nem akarom. Inkáb bizakodok sokadjára is.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr4879193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2007.05.19. 01:29:36

"Quis custodiet ipsos custodes?"

Azaz "ki őrzi az őrzőket?". Még egyszerűbben: nincs szabadság határok, hatalom kontroll nélkül.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2007.05.20. 13:36:14

Állítólag Gyurcsány lemondatta a két főrendőrt, talán ez változtat valamit!
süti beállítások módosítása