Utolsó kommentek

ÉLEK!

2007.10.18. 20:52 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: filozófia hétköznapok

Mennyi minden infóval lógok nektek!

Otthagyom a sulim! Ez volt az az infó, ami szerintem titeket érdekel elsősorban. Nem hülyültem meg, minden okom megvan erre a döntésre. Az angolcsoportomról meg már éppen eleget írtam. Ennek az infónak hála, teljesen rendbejött a közérzérzetem! Ünnepeljünk együtt!
Sokadjára ugrok neki ennek a bejegyzésnek, mert valahogy az írói vénám eléggé haldoklik. Ez az október hónap elég csúnyán alakult...
- Nekem pszichonomatikus gondjaim támadtak az iskolám miatt.
- Több ismerősöm is szakított a párjával (van aki rövid időre).
- Túl sok haláleset történt a környezetmeben...
Negatív hónap 20. születésnapom első hava. Talán az időváltozás teszi... az emberek ingerlékenyebbek mint lenni szoktak, kijelenthetjük hogy az ország politikai helyzete több, mint katasztrófális, és a gazdaságunk sem húzza már soká.

Most erre csak azt tudom mondani: ne ezt nézzük. Nézzünk pozitív dolgokat, hiszen olyan dolgok is történtek! Születtek új gyerekek, alakultak új párkapcsolatok, és sok szép történt még a világban! Személyes példákat nem írok, mert most mindenkinek a maga életében kell erre példát kereseni, de igenis van értelme élni, és igenis van értelme itt élni, ezen a viharoktól, csalóktól, és tüntetésektől tépett kis országban, ahol az emberek nem örülnek annak, hogy ide születtek. Soha életembe nem írtam még ilyet, de vegynk példát az USA-ról... az egész országot belengi a hazaszeretet! És most nézzük meg ők hol tartanak, és mi hol tartunk...

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr93200646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása