Utolsó kommentek

Össze nem függő, de jó gondolatok

2007.11.19. 16:55 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: politika filozófia hétköznapok

Üdvözlök minden új kommentelőt az oldalon!
Ritkán válaszolok kommentben, bár ez is megesik.
Elöszőr is: nem, még nem rugtak ki. Ez majd késöbb jön.
Másodszor: Te jó ég, mennyire szánalmas emberek élnek ezen a szerencsétlen, meggyötört földön... tűzoltókocsiból és mentőből lopni. Ez már a pofátlanság teteje...
Ilyenkor megfogalmazódnak bennem olyan kedves kis gondolatok, mint "egyszer jönnének az anyádért hiányos felszereléssel", meg hasonlók, de aztán rájövök, hogy nem a kedves mama a bűnös azért, mert páran jó üzletet csinálnak abból, hogy ilyesmikkel seftelnek. Aki meg ezt megveszi, annak le kéne vágni a kezét, de ez megint más kérdés.
A mai 2007-es társadalom sajnos a következőképpen fest, kis túlzással:
Van pár cigány, akik tök jól megélnek segélyből, bandáznak, lopnak, rabolnak, a lányok hamar teherbe esnek, stb.
Vannak romák, akik a belüket kidolgozzák, hogy ugyanannyi elismerést kapjanak, mint mások.
Van egy csomó melós, akiket eléggé lenéz az úgynevezet "értelmiség". Senki nem gondol bele, honnan jön a kenyér, miért tiszták az utcák, stb :(
Van az "értelmiség", akik fősikolán tanultak, és már a gimiben is jó tanulók voltak. Ügyvédek, managgerek, egyéb állatfajok.
Van sok-sok politikus, aki a mi pénzünkból él, pont úgy mint a már említett cigányok.
Nyílván semmi sem fekete és fehér. A melósok között van bunkó és primitív, nem is kevés. Az értelmiség között van jószívű és szerény, szintén szép számban. Aki dolgozik, az nem tud tiszteségesen megélni, aki lop, annak meg csak több lesz, hiszen állami kedvezményt kap.
Orbánék rendszeresen eljátszák, hogy kivonulnak a parlamentből, mások munka helyet hidat foglalnak, a kormány meg megint csak a fejünkre szarik. Ez lassan elfogadott lesz.
A Föld nem a miénk, hanem gyermekeinktől béreljük, és unokáinktól kaptuk kölcsön.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr10234490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása