Utolsó kommentek

Felvettek!

2008.07.02. 22:03 | Xinaf | 5 komment

Felvettek! Felvettek! FELVETTEK!
Én, Xinaf, felvételt nyertem az iskolába ahová jelentkeztem, nappali képzéses újságírói szakra! Az első akadályon túlléptem!
Én tudom, amit a felvételiztető tanár nem: hogy a felvételim nem sikerült valami nagyon jól. Izgultam, mintha a halál torkából kellet volna kidumáljam magam, csúnyán írtam, és olyan bonyolultam fogalmaztam, mint még életemben soha sem!
Ha ez alapján a félgőzös teljesítmény alapján felvételt nyertem, akkor majd nézhetnek nagy boci szemekkel rám, amikor sikerül megírnom az első teljes értékű feladatom! Most itt az alkalom, hogy bebizonyítsam a világnak, a szülőknek, magamnak, (ez nem sorren) egy szóval mindenkinek, hogy Xinaf is különleges! Hogy tudok olyan dolgokat, amit más nem! Hogy képes vagyok valamiben a legjobbnak lenni! Valószínüleg ez a valami nem a taulmányi átlag lesz, bár azt már most kijelentem: igyekezni fogok. Viszont a blogomon is tapasztalható sajátságos, piszkálódó, cinikus, gúnyos, megmondós stílus mindenképpen ki fog emelni az átlag írók közül.
Egyszer azt mondta az irodalomtanárom a gimiben: "Ottó fiam, Bálintról ne less, mert olyan egyedi stílusban ír, amit azonnal kiszúrok!" Nos, már akkor bizonyítottam, hogy végre valamiben tehetséges vagyok: egyszer-kétszer megírtam az osztálytársam helyet egy-egy házidolgozatot, méghozzá úgy átfogalmaztam, hogy a már fent említett tanárnő még ma is azt hiszi, hogy aznap jól ment "Ottó fiamnak"!
Eljött az óra, hogy fellélegezzek! Szeptembertől én is felső oktatásban tanulok, legalábbis felnőt képzésben. De ezt már én akarom csinálni, és meg is fogom, méghozzá jól!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr86550321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morelight · http://fenyfogo.blogol.hu 2008.07.03. 11:41:05

Gratulálok testvérem! Csak így tovább!!!! ;)

Keselyű 2008.07.03. 19:23:38

Gratulálok! Úgy tudom, hogy eléggé ijesztő volt az értesítéő. :-))))

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.07.03. 23:10:35

Rám lett hozva a szívbaj, minek is tagadjam:)
Köszönöm mindenkinek a bíztatást!

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.07.05. 13:21:23

Na látod, Xinaf, én megmondtam, hogy ez lesz... ;) :D
süti beállítások módosítása