Utolsó kommentek

Hova tartok?

2009.02.19. 11:03 | Xinaf | 4 komment

Fogalmam sincs, mi van velem, de lassan aggódni kezdek magam miatt. Ismét. Mert nem tudom, mit miért érzek. Olyan vagyok, mint egy kamasz.
Melankólikus vagyok, aztán jókedvü, aztán kimondottan depresziós, majd ez átcsap szimpla világutálatba...
Iwiw-en így jellemeztem magam:

"Megmondom őszintén, a legtöbb ember véleményére nagy ívben szarok. Akié érdekel, attól ki is szoktam kérni. Lehet, hogy néha túl sértő/bántó/durva/szókimondó vagyok. Elismerem. De egy valamiben biztos lehetsz: sosem fogok sunyin tőrt döfni a hátadba, átvitt értelembe sem, amúgy sem. Inkább küldelek el anyádba szemtől szembe, mint a hátad mögött.
Keresztény és rocker vagyok, ez a két dolog (szerintem) meg is mutatkozik a mindennapi viselkedésemben."


Valahogy óriási hiányérzetem van, amit értelemszerüen nem tudok addig pótolni/beszerezni, amíg azt sem tudom, mi hiányzik...
Cinikus vagyok. Elég régóta, de ez az utobbi 1-2 hónapban nagyon, nagyon, nagyon megerösödött. Otthon a családban perszem igyekszem magam visszafogni. Máshol nem. Akik lesokkolódtak a közelmúltban az egyik hittanórán tett kijelentésemtől, azok nem tudják, hogy ez tőlem nem volt kirívó. Ahogy az iwiw-en is szerepel: dúrva vagyok, és sértő. De legaláb biztosan senki sem ért félre.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr70952433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezeinewsee 2009.02.19. 12:30:15

Lelkivezetés! A felnőtté válás (és itt nem a 13-04 évesek szenvedésére, a "nagy vagy kicsi vagyok" kérdésére, hanem tényleg a felnőttségre gondolok) nagyon macerás, egyszerűen elengedhetetlen a lelkivezetés. Anélkül megmarad ez a bizonytalanság.

Stiegliz 2009.02.20. 13:32:16

"Valahogy óriási hiányérzetem van, amit értele szerüen nem tudok addig pótolni/beszerezni, amíg azt sem tudom, mi hiányzik..."

talán érted,h az értelmetlen űrt megpróbálom élvezetek habzsolásával ideglenesen betuszkolni.
ui: ma szép volt szemed színe.....

Kockás lány 2009.02.20. 20:20:51

Inkább legyél sértő és durva, minthogy ne önmagad légy! Remélem megtalálod azt, ami hiányzik!

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2009.02.22. 21:08:46

Stiegliz: ÉS nem egyértelmű, hogy egy ilyen űrt élvezetekkel nem lehet betömni? Nem ezt mutatják a tapasztalatok?:)

Kockás lány: Félek, mezeinewsee-nak van igaza. Nekem lelki vezető kéne... és egy nagy adag hivatás tisztázás...
süti beállítások módosítása