Utolsó kommentek

Sok a dolgom, hej!

2009.07.06. 13:14 | Xinaf | 2 komment

Ma nekiállok lepötyögni az interjút, amit még régebben igértem. Szerencsére a határidőn még bőven belül vagyok!
Történt egy kis változtatás a fizimiskámon, azaz jelenleg kopasz vagyok. Erről majd közölni fogok képet is, végül úgy határoztam, nem is áll rosszul! Majd ezt ti eldöntitek:)
Holnap osztálytalálkozóra megyek, amit személy szerint én nagyon várok, és remélem, minél többen eljönnek majd!
Ami mostanság kiverte nálam a biztosítékot, az a szlovák nyelvtörvény. Már volt róla vitám, hogy ez most akkor fasiszta intézkedés-e, vagy csak nagyon nacionalista intézkedés. Mindenesetre kapja be, aki Magyarországot sorolja európa legrasszistább államainak a listáján az első helyre...
Viszont én annyira nem vagyok megáldva pontos információkkal. Amit tudok, az annyi, hogy mostantól kizárólag szlovák nyelven lehet ügyeket elintézni az országban. A magyar lakta településeken is. És a legszebb: ez ellen a szlovák ügyintézők, akik mellesleg perfektül beszélik a magyar nyelvet, ők ágálnak a legjobban.
Mert a szlovák átlagember nem magyargyülölő. Ez csak Slotáéknak a propagandája, ők üvöltik tele szerencsétlenek fejét a hülyeségeikkel.
Szóval jelenleg a nemzetközi helyzet fokozódik, és nekem még rengeteg dolgom van ma, szóval egyelőre ennyi, kedves olvasók! Ne politizáljatok, hanem sörözzetek, csajozzatok, és bulizatok, az jobb!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr51229688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezeinewsee 2009.07.06. 14:38:49

Tényleg jól áll, csak tegnap nem mertem mondani...
Nagyon durva ez a nyalvtörvény, főleg, hogy mi vagyunk irredenta rohadékok, amiért tiltakozunk. De annak örülök, hogy most egységes mindenki, és a teljes politikai elit ez ellen szólalt fel.

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2009.07.07. 06:26:28

Nem szokásom a Fidesz retorikájával egyetérteni, de ha jól emlékszem valami olyasmit mondott az egyik prominens narancsos, hogy a szlovák kormány "megélhetési nacionalizmust" folytat, ami a közelgő választások előtt (szintén 2010) nem is túlzottan meglepő. Ficó miniszterelnök igen csak szeretne elhappolni néhány szavazatot a mindig polkorrekt Slota bácsitól, majd nézzétek meg Orbánékat a kampányban, náluk is előtérbe kerül néhány "jobbikos" ígéret...

"Ne politizáljatok, hanem sörözzetek, csajozzatok, és bulizatok, az jobb!" ---> Jobbnak jobb, de sajnos a jelenlegi magyar állapotok nem különösebben kedveznek az apolitikus világkép kialakulásának, Munkahelyek szűnnek meg, az árak az egekben, verik a magyar embereket, szóval balkáni állapotok uralkodnak (sokszor a Balkán európaibb). Azért ma csak megiszom egy sört :).
süti beállítások módosítása