Utolsó kommentek

Ez már tényleg túlkapás!

2007.05.15. 23:58 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: botrány harag

http://www.szinesbulvarlap.hu/news.php?op&hid=1685

Igen, ez az aminek látszik... 5 rendőr, vagy legalábbis rendőrnek tünő ember követett el egy lányon nemi erőszakot.
Lehet, túl optimista vagyok, vagy csak rószaszín a szemüvegem, de én még mindig bizok abban, hogy mind az öt a rácsok mögé kerül, ahol a cellában kiderül az is, mi a foglalkozásuk, és az is, hogy miért is ülnek... majd a családos elitéltek tartanak ennek az ötnek egy szép kis anális sex bemutatót!Érdemel jobbat az ilyen? NEM!
Világéletemben utáltam az olyan embereket, akik visszaélnek a hatalmukkal. Legyen ez rendőr, tanár, politikus, diplomata, stb. Igazi keménylegények voltak ezek, és a lánynak volt bátorsága a fenyegetőzés elenére feljelentést tenni!
Részemről ennyi, a többit gondoljátok ki ti, kedves olvasók! Csak gondolkodjatok el ezen. Mert nem szabad hagyni, hogy elfelejtődjön!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr4476594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása