Utolsó kommentek

A buliról, amin voltam

2008.05.12. 15:44 | Xinaf | Szólj hozzá!

Eredetileg úgy terveztem, hogy leírom milyen fantasztikus buliban voltam. Úgy gondoltam, részletesen beszámolok a remek hangulatról, arról milyen jókat beszélgettünk, és mekkorákat röhögtünk.
No, ez speciel nem jött össze. Elég volt 2 azaz 2 db skinhead hozzá. Alapból senkivel nem voltak ellenségesek, sőt, néhány dologról egész jól lehetett velük dumálni. De aztán jött az alkohol.
Addig ezzel sem volt baj, amíg a volt középiskolai osztálytársait akarta leitatni a felebarátom... de aztán elég erőszakosan kezdte tömni mindenkibe a piát (köztudottan NEM BÍROM AZ ALKOHOLT! Én kevéstől is gyorsan spicces vagyok). Szegény házigazdánk sátrát igazából már le is akarta hugyozni, szerencsére a srác előmászott, így elkerülte hogy a szellőzőlyukakon át a fejére csöpögjön valami egyéni dolog egy hímtagból... Végül az alkohol hatott, verekedős hangulat támadt. Azaz az egyik kopasz verekedni akart, a másik meg röhögött és bíztatta, hogy igyon még. Aztán verekedés sem lett.
Az este folyamán még sok remek programlehetőséget kínált a két bőrfejű:
- kapjunk el egy cigányt, kötözzük ki egy oszlopra, és égessük el élve
- kössük el a kert mellet álló kisbuszt
- fogjuk meg az egyik srácot, és kötözzük ki lánccal a fához
- szarjunk az innen nem messze lévő szoborparkban Lenin szobrára
- szarjunk annak a sátrára, aki elsőnek elalszik
- szarjunk annak a fejére, aki elsőnek elalszik
- hívjuk ki a rendőrt magunkra, csendháborításért, üssök le, kötözzük ki egy fához, és verjük szét a fejét
Biztos sok mindent kihagytam, bár az ínyencek már erről a listáról is találhatnak maguknak megfelelő szórakozást.
Érdekes anekdottákat meséltek arról, hogy egyikük hogy vert meg tök részegen minden ok nélkül 3 embert egy kocsmában, hogy hugyozta le a saját haverját, és miért került a detoxba.
Kicsit elszabadult a pokol ezen a bulin. Továbbra sem hiszem, hogy vala az életben szeretni fogok együtt bulizni skinheadekkel. Ismerek néhányat, el is tudok beszélgetni velük, de feszélyez a jelenlétük, mivel kiszámíthatatlanok. Ki tudja, göndör hajam vagy az átlagnál barnább bőröm mikor készteti őket arra, hogy szétverjék a fejem?
Azért mert valaki skinhead, én nem fogom utálni. Alapvetően senkit nem utálok a külsőségei miatt. Minden zenei irányzatnak megvannak a stílusjegyei, és éppen eleget kaptam azért, mert viselem a rockerek ruházatát. De azt nehezen viselem, ha valaki kihasználva hogy mennyivel nagyobb és erösebb a másiknál, egy bulit átalakít a saját örjöngésének színdarabjává.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr80465115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása