Utolsó kommentek

A jó blogger megoldja

2008.10.21. 22:12 | Xinaf | 11 komment

Sziasztok!
Egy hete, szombaton, még részegen fetrengtem a saját születésnapi bulimon. Azóta annyi minden történt, hogy nyomon se tudom követni. Sok témám volt, amit időhiány okán nem írtam le, egyszóval tartalmas hetem volt. 
Viszont a lelkiállapotomban történt egypár különös változás, amit egy nyílvános, internetes naplóba ismételten nem szívesen írnék le. Megint kezd az az érzésem lenni, hogy kiírtam magamból minden közérdeküt, egyszerűen NINCS MIT ÍRNI!
Néhányan ajánlottak nekem témákat, és volt köztük sok jó. Csak mire hazaérek, valahogy aktualitását veszti ez az egész.
Írhatnék pl. a gazdasági válságról, de sajnos a csapból is ez folyik, nem értek hozzá eléggé, és nem is igazán érdekes. Nameg politikával nem is szeretnék nagyon foglalkozni. Az csak vitát szül.
Summa-summárum, ott vagyunk ahol a part szakad, kedves olvasóm. De azért jó blogger módjára igyekszem majd aktívabbra fogni a figurát, és napról napra valami érdekeset vagy szórakoztatót kitalálni.
Most nem keresem vissza, de az egyik régebbi bejegyzésemben írtam: őszinte csodálattal kezelem azokat a bloggereket, akikkel minden nap annyi érdekesség történik. Most komolyan, őket naponta támadják meg, ők naponta látnak UFÓ-kat, mindig beléjük fut egy hülye az utcán... nagy kár, hogy nem tűnik igazán őszintének egy idő után ez a sokminden.
Aztán elszaporodtak mostanában a közéleti blogok, mint a munkahelyi terror, meg a szakítós... ezek hasznosak és tanulságosak, csak éppen kívül esnek az "internetes napló" fogalmán.
Egyszóval blogolás témával kapcsolatban: szarban a haza!
De azért olvasgasatok, fogok még írni gyakrabban!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr80725514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Démon 2008.10.21. 23:05:31

A zsidók hatalmomra törnek!
Meg kell állítanunk őket míg nem késő különben csak két lehetőségünk marad!
Tóra vagy halál!

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.10.21. 23:19:56

Xinaf,én csak egy dolgot mondok: pls írj gyakrabban, hogy legyen mit olvasni:)

Zsu 2008.10.21. 23:58:09

Azért a gazdasági válság elég érdekes téma...bár én sem írnék róla. De attól még az...végül is nagy szavakkal élve a "világ jövője" is állhat rajta. na de erről épp elég ennyi is.
És én is naponta futok bele hülyékbe. Általában többe is. Attól függ, hogy csak az egyetemen vagyok, vagy sétálok is egy kicsit.

newsee 2008.10.22. 06:34:06

Démon, te nagyon hülye vagy. Nem tudod, kinek a blogjában kommentelsz? Itt ez nagyon nem nyerő!

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.10.22. 09:26:19

Démon:
Most vagy szedsz erre valami gyógyszert, vagy nem. Ha igen, akkor ezentúl vegyél be nagyobb dózist vagy kérj a doktor bácsitól hatékonyabb szert. Ha nem... nos akkor éppen itt az ideje, hogy felírass magadnak valami idegnyugtatót...

//Most komolyan: ez a figura élőben is ilyen?//

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.10.22. 13:43:14

Newsee,Alister: igazán nem szép dolog ismeretlenül ítélekezni...Démon És Xinaf nagyon jó barátok, ez a banda még a MÜÁ-ban alakult ki, és ebben a bandában MINDENKI elfogadja a másikat olyannak,amilyen, értsd, képes a hülyeségeit is tolerálni. Démon egy nagyon kedves,rendes srác,akinek ilyen a stílusa. És ameddig ez Xinaf-ot nem zavarja-márpedig nem zavarja- addig nem kéne itt ,,fenyegetőzni" meg pikírt jó tanácsokat adni.

newsee 2008.10.22. 15:53:42

Tudod Hilts, szerintem én jobban ismerem Xinafot... tudom, hogy jóban van Démonnal, ő nem is hülyézné le soha. De azt is tudom, hogy utálja a zsidózást, és tiszteli a Tórát.

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.10.22. 16:03:53

Oké, hirdessük meg az első ,,ki a faszább Xinaf-ismerő versenyt...:)"
Valahogy nem emlékszem, hogy azt írtam volna, hogy jobban ismerem Xinaf-ot mint te, de ha neked így jobban esik...
Egyébként meg hallottál olyanról, hogy humor? Nem kell kommentjét 100%-osan komolyan venni Démonnak. Ő ilyen, és mi a barátai, így is szeretjük.

newsee 2008.10.22. 20:22:55

Jaj, Hilts, mondtam én, hogy ne szeresd? vagy hogy Xinaf ne szeresse? Sőt, valószínűleg én is szeretném, ha ismerném, hiszen Xinaf barátait szeretni szoktam (a MÜÁ-sokat is!!!)
De keresztény ember blogján a zsidókat és a Tórát szidni nem poén, hanem vagy bunkóság, vagy hülyeség. A bunkóságot, direkt bántó szándékot nem tételezem fel, tehát marad a hülyeség.
De a vitát szerintem lezárhatjuk, mert nem egészen erről szól a blog...

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.10.25. 19:59:10

Hilts: newsee a nővérem, ő elég jól ismer.
Alapvetően senkit nem tiltok ki, és semmilyen kommentet nem moderálok a blogomon, de nagyon értékelném, ha a hozzászólások tartalmasak, érdekesek, és senkit nem bántóak lennének!
Ezt tekintse mindenki írányadónak!

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.11.01. 00:43:14

Hilts:
"nem kéne itt ,,fenyegetőzni" meg pikírt jó tanácsokat adni."
Kérlek, én ezt a legjobb szándékkal javasoltam. Nem kell megfogadni, de megsértődni rajta...
süti beállítások módosítása