Utolsó kommentek

Szemét tetü állat!

2008.11.25. 19:27 | Xinaf | 25 komment

Meghalt egy 14 éves lány. Ez mindenképpen tragédia, nade...
A kislány a barátaival ment diszkóba Kiskunlacházán. Onnan este egyedül indult útnak, és kb. 300 métert tudott megtenni. Ugyanis ekkor megtámadták. Késöbb megerőszakolták, majd egy nejlonszatyorral megfojtották.
Tudom, hogy ez nem kirívóan ritka. Ez a baj. Milyen elcseszett, aberrált világban élünk, he? Hogyan lehet gyakorlatilag egy ilyen ügy mindennapos?
Aki ilyet tesz, azt beraknám a sittre a kigyúrt kancigányok közé, akiknek legaláb 1-2 ilyen korú lánya van. Két napig se húzná, szétrepedne a végbele!
Vajon hogyan torzulhat egy ember lelke ilyen szinten? Hiszen valamikor aranyos csecsemő volt ő is. Gyerekként karácsonyfa alatt ajándékot várt, és egy jobb, szebb világról álmodozott. Autóval játszott, olvasni tanult a suliban... Majd egyszercsak felnőtt, és része lett a beteg világunknak. Vajon miért tette? És miben különbözünk tőle mi, akik ilyet nem tennénk sosem? Hiszen mi is homo sapiensek vagyunk! Ennünk, szarnunk, aludnunk, stb nekünk is kell! Ugyanúgy Magyarország levegőjét szívjuk...
Azért rázott meg nagyon ez az esett, mert egy csapásra megértettem, mivégre a szülői agódás. Magam is gyakran megyek haza egy buliból másnap, bár ez le van zsírozva a szülőkkel. Viszont ennek a gyereklánynak is azért tünt fel az eltünése, mert másnap reggel nem ért haza.
A jószülőnek meg mi más lebegne a szeme elött: mi baja történhet az én kilányomnak/kisfiamnak, míg végre hazaér?
És amikor majd nekem lesz gyermekem, és én aggódok érte tűkön ülve, akkor mi lesz? Mert nem tehetem meg, hogy nem engedem el szórakozni... de ha egy ilyen esemény folyamán meghal... azt nem fogom tudni megbocsátani magamnak...
Azért szívesen kibelezném ezt a tetves rohadt kéjgyilkost! Bár nem oldanék meg vele semmit, nekem személy szerint jól esne.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr33788360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snow_flower 2008.11.25. 19:39:58

Én sem értem, hogy lehet valaki ennyire gonosz lelkű... Hogyan? Mi miatt lett ilyen? És most jól érzi magát? A nagyon megdöbbentő az, aki felgyújtotta azt a lányt pár éve...

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.11.25. 22:14:19

A baj az, ha most 100 ember halt volna meg, netán 1000 akkor az fele ennyire sem rázott volna meg senkit. Embertelen világban élünk. Az élet pedig nem életbiztosítás! Lehet, hogy i leszünk a következő áldozatok...

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.11.25. 22:16:30

1 ember halála tragédia... 1 millió emberé statisztika...
Ez sajnos így van

Démon 2008.11.25. 22:27:41

A bosszú mindig erőt ad, céltudatossá tesz!
Rendet kell teremtenünk ebben az elfuserált világban!

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.11.25. 22:56:50

A bosszú maximum elvakít, de semmit sem old meg. A rendteremtés rendben lenne, de az ördög ugye a részletekben lakozik (és persze nem alszik).

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.11.26. 15:37:50

A mai magyar törvények semmit sem érnek, a bűnözőket védik, a becsületes emberekkel szemben. Jó példa erre egy iráni eset-legalábbis azt hiszem, hogy iráni,de hogy Közel-Keleti az tuti-: elkaptak egy csávót egy kislány megrontásáért, és megöléséért. Természetesen halálra ítélték, a kivégzés nyilvános volt. Nos, először megkövezték igen csúnyán, utána agyba-főbe verték, majd a családtagok párszor megszurkálták késekkel. Csak ezután tűzték fel egy daru kampójára. És mikor kilehelte a nyomorult lelkét, a tömeg tapsolt és éljenzett. Néha azt hiszem, ezt kéne nálunk is csinálni.

Keselyű 2008.11.26. 18:59:50

Az ilyen eseteknél mindig igazolva látom azt a nézetemet, hogy kihalásra ítélt faj vagyunk, akiknek az eltűnésével semmit nem fog veszteni a Föld. A bosszúról annyit, hogy ha az apja lennék és a kezembe kaparintanám ezt a mocskot, akkor nagggyooon lassan halna meg. Már előre rettegek attól, hogy felnő a lányom...

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.11.27. 02:51:22

Démon:
"A bosszú mindig erőt ad, céltudatossá tesz!"
...és bosszút szül. Kétélű fegyverrel meg csak olyan ember hadonásszon, aki tudja, mit csinál, mert különben csak nagyobb kárt okoz, mint amekkora hasznot hajt.

Hilts:
"A mai magyar törvények semmit sem érnek"
Ó, látom, te nagyon értesz hozza, ha már ilyen megalapozott, szilárd véleményed van a témáról. Szép is az, ha valaki ilyen jól ismeri az országa jogrendjét...

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.11.27. 09:40:13

Alister:
Nem teljesen laikusként azért úgy gondolom, lenne még mit csiszolni kis hazánk jogrendjén...

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.11.27. 14:50:08

Alister: hozzászólásod ,,esmént" építő jellegű volt. Nem kell a jogrendhez érteni, hogy lássuk, ha sz*r.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.11.27. 19:34:46

Keselyű: Meg tudlak érteni...

Hilts, Alister: Felőlem vitázhattok a blogomon, a kultúráltság keretein belül. De nem tovább!

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.11.27. 20:34:28

Xinaf:csakis azokon a bizonyos kereteken belül!:)

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.11.27. 20:57:31

Magyarság:
Persze. Minden jogrendszeren lehet (és kell is) folyamatosan csiszolni és változtatni, hogy a szabályok követhessék a változó életviszonyokat. De ugye van némi különbség az "ez és az ezért és azért nem jó így, inkább amúgy és emígy kellene, ebből és abból az okból" és a "szar az egész" között.

Hilts:
Tudom, hogy ebben az országban régi, nagymúltú hagyomány beleugatni a partvonalról olyan témákba, amiről az adott személynek fogalma sincs - csak akkor talán nem kéne ennyire meglepődni, ha a hozzáértők elküldenek délre...

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.11.28. 10:38:28

Ha hozzáértő vagy, akkor igazad van-valamennyire. Ha nem, akkor nem értem,mire osztod az észt?

Newsee 2008.11.28. 19:43:23

Alister jogász...

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.11.29. 00:07:54

Ok,nekem nyolc. Viszont a jogrendszer akkor is szar,akár jogász az ember,akár nem. Egyszerűen csak nyitott szemmel kell járni, és nem lehet nem észrevenni, vagy valami nagy gebasz van ezzel az országgal...

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.11.29. 16:17:23

Hilts:
Figyelj, ha nem értesz hozzá, akkor minek beszélsz bele? Pláne baromságokat? Nem véletlenül tanítják a jogászokat öt évig az egyetemen: ez a kérdés egy "csöppet" bonyolultabb, mint ahogy azt te elképzeled...

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.11.29. 20:41:27

Alister, legszívesebben csak ezt fűzném megjegyzésként hozzászólásodhoz: no comment...De a kedvedért elárulom, hogy csak a HÜLYE ember nem veszi észre, hogy a mai magyar jogrendszerrel-és Magyarországgal- baj van. Nagyon sok olyan embertől hallottam már ugyanezt a véleményt, akik egy icipicit öregebb voltak, és többet is tettek le az asztalra,akár te,akár én. És ha nem látod be, hogy nagy gondban van az ország, akkor csak sajnálni tudlak a korlátolt gondolkodásod miatt.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.11.29. 22:50:04

Hilts:
"csak a HÜLYE ember nem veszi észre, hogy a mai magyar jogrendszerrel-és Magyarországgal- baj van"
Ugye a 'baj van vele' és a 'szar az egész' nem egészen ugyanaz. És Magyarország sem azonos a magyar jogrendszerrel. Szóval jó lenne, ha legalább azt eldöntenéd, hogy mit állítasz. Már ha ez nem túl nagy kérés.

"Nagyon sok olyan embertől hallottam már ugyanezt a véleményt"
Tudod van egy példabeszéd egymillió légyről és a lószarról. Azaz mennyiség =/= minőség.

"egy icipicit öregebb voltak"
És? A kor még nem garancia arra, hogy nem hülyék...

"többet is tettek le az asztalra,akár te,akár én"
LOL. Ezt te komolyan érvnek gondoltad? Mert ugye van benne minden: általánosítás, alátámasztás nélküli kinyilatkoztatás, távkiértékelés... mond csak, nem írsz véletlenül politikai beszédeket?

"És ha nem látod be, hogy nagy gondban van az ország, akkor csak sajnálni tudlak a korlátolt gondolkodásod miatt."
Csúsztatni, azt remekül tudsz. De ugye eddig nem ezen pörögtél.

//Kíváncsi vagyok, hogy most, hogy ezzel bebuktál, melyik (ilyenkor szokásos) szubrutin szerint próbálsz majd terelni.//

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.11.29. 22:54:58

Oké ,Dr. Alister, neked van igazad. Belőled sem hiányzik a liberális gondolkodás, ehhez csak gratulálni tudok, Azt pedig csak remélem, hogy egyszer te is úgy döntesz, hogy kilépsz a Mátrixból.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.11.30. 02:31:53

Hilts:
Szóval az 'alaptalan baromságokat büfögök' indítás után némi 'nincsenek érveim, csak igazam' és 'nem értek hozzá, de nem baj' lavírozás követezett, aztán próbáltál személyeskedni és csúsztatni, hátha belemegyek és akkor fordíthatsz a dolgok állásán. Ez ugye nem jött be, ezért egy végső huszárvágással egyszerre dobtad be a 'veled nem vitatkozom, mert nem lehet', a 'liberális köcsög vagy' és a 'te nem is a valóságban élsz' kártyákat - mindezt az erkölcsi győzelem megszerzésének reményében.
A végeredmény: egy rongyként égő Hilts - és egy, bizonyos körök értelmi képességeivel kapcsolatos tapasztalataiban megerősödött Alister. Sebaj, ne ez az első, és valószínűleg nem is az utolsó ilyen alkalom.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.11.30. 12:00:15

És a beszélgetést ezennel lezárom!
Mostantól mindenkit nyomatékosan kérek, hogy csak a bejegyzésemmel kapcsolatos dolgokat írjon ide!
Köszönöm!

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.11.30. 19:48:11

Oké Xinaf, én vettem a lapot, de a ,,hallgattassék meg a másik fél is'' alapon én is megtenném az utolsó hozzászólásomat ebben a ,,vitában":
-,,Rongyként égő Hilts"-Neked aztán van képzellőerőd:) Nem tudom, kik előtt égtem én rongyként,de ha ez téged boldoggá tesz, égtem:)-szánalom
-megjegyzéseid a stílusomról csakis rólad állít ki szegénységi bizonyítványt. EGO-ez van nálad,meg az überfasza jogászdiplomád-ha egyáltalán megvan már...:D
-Erősödtél? Hát kétlem, hogy tahóságban kellett-e még fejlődnöd. Szerintem ment az már neked eddig is.
Xinaf és blogja iránti tiszteletből én lezártnak tekintem-e vitát. De szívesen várom további komeentjeidet a blogomon. Őszintén bízom benne, hogy addig némi irodalmi modort is sikerül magadba erőltetned.

Tisztelettel: Hilts, aki ég mint a rongy:)-ezen de nagyot derültem:)

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.11.30. 22:34:18

Xinaf:
Ahogy kívánod //mellesleg igazad van, ez nem ide való//
A témába vágó véleményemet kifejtettem Timinél.

kyora-chan 2008.12.01. 09:24:32

Na basszus, hogy nem kapcsolódtam be előbb....lemaradtam ez van, majd legközelebb^_^"
süti beállítások módosítása