Utolsó kommentek

Ugorjunk vissza fél évet

2009.03.01. 20:36 | Xinaf | 3 komment

Gyors helyzetértékelés: az elmúlt napokban beteg voltam, és még nem gyógyultam meg. Ettől függetlenül a hétvégét egy kétnapos cserkésztáborban töltöttem, tengernyi kisgyerek társaságában. Jó volt!
Örülök, hogy holnap már iskolában lehetek. Különös dolog, de tényleg örülök neki. A rendszer, a társaság, meg úgy az egész suli feeling hiányzott már. Nem is hiszem el, hogy ezt én mondtam... (írtam...) Kicsit le is higgadtam. Már nem vagyok annyira közömbös a mások érzései iránt. Az elmúlt napok mindenképpen jót tettek nekem bizonyos szempontból.
Ez azért nem azt jelenti, hogy szende, szempillarebegtető szűzlány vált belőlem! Közel sem... Pusztán ismét megtaláltam önmagamat, azt az embert, akihez anno ösztönösen közeledtek egy idő után az emberek.
Hogy nem tetszem a lányoknak, hogy nincs barátnőm, kit érdekel? Még mindig reális alternatíva, hogy papnak megyek (igazából az elmúlt időkben erösebb, mint valaha. Csak ne kéne ott annyit tanulni...). Akkor úgy sem lehet feleségem.
Pedig van lány az ismeretségi körömbe, akit már régebben is, és most is "nézegetek", hogy lehetne köztünk valami... Talán az változott meg, hogy már nincsenek álmatlan éjszakáim, amiért nincs barátnőm. És nem utálom magam, amiért nem merek kezdeményezni (na igen, sok sikertelenség, van ez így). Szerelmes nem vagyok. Akiről írtam, vele is csak az esély van meg, hogy lehetnék bele szerelmes. Ha véletlen összejönénk. (Úgyse mernék nyitni.)
Szóval jól vagyok. Talán elmondhatom: jobban, mint az elmúlt fél évben!
Legalábbis lelkileg...

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr97974150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csilla88 2009.03.01. 21:18:11

Nah végre nem egy depressziós bejegyzés!:) Örülök, hogy jobban vagy!!

Kiora 2009.03.02. 00:44:30

Én is örülök, hogy jobban vagy! - bár azért ne akardd, hogy ezt (ti. a posztot) az elmúlt pár posztodhoz viszonyítsam...köhm...pszichóügyileg...ha tényleg ! így érzel, akkor nagyon grat, ha meg csak "átmeneti" (mert végső cél és elhatározás nincs), akkor se bánd, kellenek ezek a pozitív átmenetek...ilyenkor lehet ihletek(et) kapni az" igazi" jóra...
Igazából ez nem negatív hsz. akart lenni (bármennyire is annak tűnik), inkább csak realista, amit a kedves posztírónak kell végiggondolnia. Én hiszek benne, hogy értékeli is és tovább gondolkozik... (tudod: a hangulat csak állapot kérdése...)

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2009.03.12. 01:51:34

És mondá az úr: "Lesz ez még így se!" XD
Amúgy persze itt is nagy az öröm. A pap témát meg majd személyesen.
süti beállítások módosítása