Utolsó kommentek

Népszerűtlen leszek

2009.10.29. 08:17 | Xinaf | Szólj hozzá!

2009. október 23.-án minden különösebb balhé nélkül lezajlottak a rendezvények (amiből nem volt túl sok). Nem csaptak össze a tüntetők és a rendőrők, nem gyújtogattak kukákat. Igaz, a szónokok sem szólították fel az egybegyűlteket harcra, a haza megmentésére, stb.
Én pedig, miután gondolkodtam pár napot az eseményen, rájöttem ennek (az amúgy nagyon nyílvánvaló) okára:
Egy Európa parlamenti párt nem fog harcba hívni!
Kedves Jobbik szavazók!
Szerintetek, a Jobbik, akiket azért támogattok, mert ők végre tesznek valamit, ha tényleg bekerül a parlamentbe, akkor mégis mi lesz? Hiszen a haza megmentése, a komcsik felakasztása, és a hasonló jópofa programok már azért is elmaradtak, mert bekerültek az EU parlamentbe. Mi lesz, ha az országházba jutnak? Nem érzitek ezt így hiteltelennek?
Nem lesznek tűntetések, nem lesznek balhék, nem lesz itt lószar sem, ha egy külső erő nem generálja.
Sokan kérdezték már meg tőlem, miért nem vagyok Jobbik szavazó?
Azért, mert nekem ez a párt
1. Nem hiteles. Nagyon nem. Lásd az ilyen húzásait.
2. Nem tetszik a kommunikációja. Különösen Vona Gábor nyilatkozataival nem vagyok kibékülve, aki simán hajlamos nem válaszolni újságírói kérdésekre. Egészen pontosan hisztis tinilány módjára utasítja el a neki nem tetsző kérdéseket, és csak arra válaszol, amiről úgy dönt, hogy ez egy rendes kérdés.
3. Ezzel el is érkeztünk a Jobbik másik vezető arcához, akikre  jellemző, hogy valamiért a szőr feláll tőle a hátamon. A már említett Vona Gáboron kívül Morvai Krisztina mázzal bekent hangszíne az, ami egészen biztosan ki tud borítani...
A Jobbik sajnos tipikusan az a párt, amelyiknek ha megvalósulnának a céljai, nem lenne szükség rá tovább. Árpádsávval, turullal, és székely himnusszal nem lehet egy országot kormányozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr711483125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása