Utolsó kommentek

Egészségügy - Xinaf: 1 - 0

2011.03.09. 08:13 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: hétköznapok

A napokban voltam fogorvosnál, mert volt egy tompa fogfájásom, és elejét akartam venni a bajnak. A doki jófej volt amúgy, amikor beléptem, én a rocker, és közöltem, hogy "félek a fogorvostól", egy remegő szűzlány hangján, elkurjantotta magát, hogy "én is"!
Ez viccen kívül, megnyugtatott.
No, azt mondta nekem a doki, hogy menjek, és csináltassak panoráma röntgent. Adott egy ideiglenes tömést, ami viszont nem szerette a fogam, és most sem szereti, mert kibírhatatlanul fáj. Ezért is nem dolgozom jelenleg.
Na, hogy, hogy nem, elmentem panoráma röntgent csináltatni. A recepción megmondták, hogy menjek fel a IV. emeletre, és majd szólítanak. Volt ez délután ötkor.
Negyed óra elteltével kijött egy szemrevaló fogorvos hölgy, aki elmondta, hogy nekem az V. emeletre kell menjek, hiszen VII. kerületi lakos vagyok. Na, felrohantam egy emeletet, és vártam. És vártam. És vártam. A fogam közbe úgy fájt, hogy a könnyeim többször kicsordultak. Na, két óra várakozás után látom a papírt, hogy panoráma röntgent a IV. emeleten készítenek, ahonnan felküldtek.
Viszont mire eddig eljutottam, addigra lejárt a fogadási idő. A röntgenes kisasszony az V.-en amúgy nyitott ajtónál, unott arccal újságot olvasott, kb. le se szartak.
Egészségügy - Xinaf: 1-0. Kicsit tele a tököm a világgal.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr322723895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása