Utolsó kommentek

"Nyugodjanak békén, égjen értük a fény"

2011.07.31. 12:19 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: video szomorúság harag

Mint azt mindenki tudja, én cserkészvezető vagyok. Minden évben kétszer gyerekeket táboroztatok. A szülők el merik engedni velem és a társaimmal a szemük fényét, nagy bizalmat kaptunk.

A Norvégiában történt merényletről mindenki hallott, ezt nem kívánom mélyebben elemezni, csak címszavakban:

Történt egy robbantás, majd Anders Behring Breivik rendőr egyenruhában megérkezett a Norvég Munkáspárt gyerektáborába, ahol mintegy 600 gyerek nyaralt. Maga köré gyűjtötte a tábor lakóit, majd lövöldözni kezdett. 93 halálos áldozat lett a végeredmény, és rengeteg sérült.

"A kihallgatáson azt állította, hogy célja nem "a lehető legtöbb ember megölése" volt, hanem az, hogy "erős jelzést" adjon, és megvédje hazáját és Európát az iszlámtól és a marxizmustól."

Persze olvastam már a mosdatást, hogy emberünk nem szélsőjobbos volt, hanem egyenesen zsidóbarát és szabadkőműves. Ennek ellenére az iszlám és a marxizmus ellen lépett fel, és sok Európai radiális párt vagy mozgalom bekerült egy körlevélben, melyben egy könyvajánlót küldött el.
Azt mondjuk maximálisan megértem, hogy a hazánk jobboldala minden erővel be akarja bizonyítani, hogy ennek az embernek köze sincsen a szélsőjobbhoz...

Azért ilyen későn írok csak, mert idő kellett, mire felfogtam, hogy ez a beteg állat lemészárolt 87 gyereket. GYEREKEKET! (Összesen 93 áldozata volt.)

Nincs olyan ideológiai, vagy vallási hitélet, ami indokolná gyerekek megölését! Nincs! z egy gyáva féreg volt.

  "Szeretni a bűnöst, noha bűnét utálom!" Nem óhajtanám én sem az indokolatlan szenvedését még ennek a patkánynak sem. De fontos, nagyon fontos, hogy ne csak őt, hanem mindenkit, akinek ebben a tragédiában része volt, elzárjuk a társadalomtól, olyan körülmények közé, ahova nem akarják majd követni.
Márpedig aki ezt a fiatalembert fanatizálta, az talán még a gyilkosnál is bűnösebb.
Ha belegondolok, hogy mit éreznék, mikor az én gyerekeimmel végezne valaki, ideológiai okokból... mindet névről ismerem, mind potenciális szentek, akik előtt még ott az élet... Nem tudom, mi okozhat egy emberben ekkora lelki torzulást... vagyis hát nyilván a gyűlölet. Amit belé nevelnek. Valahol a lelkem mélyén szánom ezt az őrültet is. De az iránta érzett sajnálatom eltörpül az mellett, amit a rettegő gyerekek, vagy a zokogó szülők képe iránt érzek. Minden szülő aggódik, mikor a gyerek táborba megy. Milyen érzés lehet tudni, hogy nem tér vissza többé?

A gyilkos az áldozatai között sétál.

Legmélyebb gyászomat fejezem ki minden szenvedő alanynak, aki meghalt, megsérült, vagy rokona volt azoknak, akik a szigeten tartózkodtak. "Hogy a jó Isten helyezze el lelküket, ahol minden szentek és igazak megnyugosznak!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr23113964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása