Utolsó kommentek

Istentől vagy a sátántól

2011.11.13. 16:05 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: vallás filozófia

Természetfeletti dolgok két személytől eredhetnek: az Istentől, és a sátántól. Nagyon fontos, hogy ezt a tényt tudatosítsuk magunkban! Ha ezek után belegondolunk, hogy vajon a reiki, a jóslás, az asztrológia, a tarot, és a többi, (valóban) működő és létező dolog honnan ered? Elárulom, nem az Istentől.

És máris felmerül a kérdés: ugyan, honnan tudom én ezt? Nagyon egyszerű:
Az ilyen kuruzslás után senki sem dicsőíti az Urat!

Miért is írok én erről? Egyre gyakrabban felmerül különböző fórumokon, hogy keresztényként mehetünk-e agykontrollra, használhatunk-e homeopátiás szereket, foglalkozhatunk-e asztrológiával, és a többi ezoterikus és okkult kérdés.
Nem én leszek az, aki megengedi vagy megtiltja valakinek is, hogy az Isten helyett vagy mellett más bálványokat (is) engedjen a szívébe és a lelkébe... de bármit is teszünk, mindig jusson eszünkbe amit írtam: az ilyesmi vagy az Istentől, vagy a sátántól jön! Ne hagyjuk magunkat becsapni! Az új-pogányság egyre népszerűbb, és a követői váltig állítják, hogy összefér a kereszténységgel. Az agykontroll és a reiki mindkettő hangoztatja, hogy ez nem vallás, és világnézettől függetlenül tanulható. De mi ne feledkezzük meg: Vagy az Istentől, vagy a sátántól!

Zárásként álljon itt egy idézet a szentírásból:

Egy szolga sem szolgálhat két úrnak: mert vagy az egyiket gyűlöli és a másikat szereti; vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti. Nem szolgálhattok az Istennek és a mammonnak. (Lk. 16,13)

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr373374632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása