Utolsó kommentek

Szomorú vasárnap

2011.11.27. 20:52 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: vallás szomorúság

Blogolni kellene, de nincs semmi erőm hozzá. Meg kéne írnom egy fontos e-mailt, de ehhez sincs erőm.

És nincs kedvem dolgozni, bemenni a munkahelyemre, és hallgatni, hogy melyik csajnak milyen segge van, és hogy ma éppen melyik csajjal mostak össze. Mindezt úgy, hogy nekem nem lesz se feleségem, se kedvesem, se barátnőm, se szeretem, se senkim.

Ha nem találkozom Baán atyával a vecsernyén, ez a vasárnap is katasztrófa lett volna, mint a többi. Így csak úgy érzem, folyamatosan megszegem a tízparancsolat egyikét, miszerint: "Az Úr napját szenteld meg!"
Mivel a vasárnap nálam rohadtul nincs megszentelve :( Szentáldozáshoz járulok, és templomba is kétszer vagyok, de ennél több kellene. Próbálkozom, próbálkozom, de kb. úgy érzem magam, mint amikor a sivatag szomjas vándora kap egy kis pohárka vizet. Életben marad, de nincs jól.

Abbahagyom, mielőtt sikeresen megsértek valakit, mert merem magam rosszul érezni, és még le is írom...

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr163416526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása