Utolsó kommentek

A mai napom

2007.06.12. 23:29 | Xinaf | 4 komment

Címkék: hétköznapok élménybeszámoló szomorúság harag

Nos, ma életemben elöszőr volán mögött ültem.
1. Az oktatóm nem vitt ki gyakorlópáláyra, csak egy csendesebb utcára.
2. Iszonyú tömény anyagot adott le, nagyon gyorsan.
3. Nagyon gyorsan felkapta a vizet, és nem fukarkodott, ha le kellet tolni:S
4. Majndem elütöttem két csajt, két rendőrt, és kis hiján karamboloztam egy szabályosan jövő autóval.
5. Igazából szerintem csak az Isteni gondviselésemnek köszönhetem, hogy a 4. pont tartalma végül majdnem lett... ugyanis az oktatóm, inkáb a jegyzeteit írkálta, mint figyelt, így óriási mázli volt, hogy jókor nézett fel.
6. Megállás, elindulás. Tök jó volt. Oktatóm a jegyzeteit tanulmányozva szól, hogy induljak. Fel nem néz. Én látom, hogy vannak elöttem. Nem indulok, mert nem szándékszok megölni senkit. Erre emeltebb hangon is megismétli.
Az utolsó két pontban írtak egy problémából adódnak:
Szerintem az oktatómhoz eddig csodás képességű, vagy elég szabélytalan emberek jártak, ugyanis vagy azonnal ment nekik ez a dolog kézség szinten, vagy már vezettek. Nekem egyelőre még komoly koncentráció egy megállás, nemhogy még a környezetemet is figyeljem!
Elég komoly félelmem van ezzel kapcsolatba. Egyrészt félek, hogy meghalok, másrészt félek, hogy kiynírok valakit. Az oktatóm elég tapasztalt sofőr, pl. vezetés közben simán telefonált a mobiljával, és a biztonsági öv fogalmát ismeri ugyan, de a használatát nem.
Ha nem kötne szerződés, én szívesen visszamondanám az egész szar jogosítványt, ahogy van. Szó szerint félek beülni abba a k*rva autóba, és vezetni! Egyértelműen nem megy, az oktatóm elég rossz pedagógiával csinálja a munkáját... A tököm meg tele van!
Alister, egyszer üljünk már le, és nézzük meg, hogyan lehetne úgy felbontani ezt a szerződést, hogy ne kerüljön túl sok pénzbe...

Más:
Betty, ha olvasod ezt a blogot, légyszi várjál meg holnap msn-en! Legeslegkésöbb 21:00-kor feljövök, de igyekszek elöbb, mert szeretnék neked mondani valamit!

No, kellemes estét mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr297682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Newsee77 2007.06.13. 16:03:15

Senki nem születik vezetés zseninek. Legalább 3-4 alkalom kell az átlagnak a megállás-elindulás-kanyarodás megtanulására. ne add fel!

Keselyű 2007.06.13. 19:52:41

Szerintem se add fel!
Mindenkinek lehet rossz napja. Ma kifogtad. Szerintem egyenesen magyarázd el az oktatódnak, hogy mi a problémád( tudom, nem könnyű).
Ha nem hajlik a szép szóra, le kell váltani. Mi mögötted állunk.
Egyébként pedig kerítünk rá lehetőséget, hogy tudjál gyakorolni.
Én csak egy vagyok a sok közül, akik tudják, hogy képes vagy rá! :-)

senki 2007.06.14. 13:45:04

Én a helyedbe áthajtotam volna minden kis buzin mert kit érdekelnek, ráadásul az oktatot veték volna elő ha történik valami.:) Szóval hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akara Aliana · http://akara-aiana.blogspot.com/ 2007.06.18. 10:21:09

Ugyanmár! Azért azt a rendőrt elüthetted volna! :)
süti beállítások módosítása