Utolsó kommentek

Pár szó Angyalról is

2007.08.15. 00:04 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: boldogság párkapcsolat

Ha emlékeztek, kedves olvasók, írtam régebben, hogy nem akarlak titeket a szerelmi életemmel untatni. Mivel beláttam: valóban unalmas lehet minden írásomban, leghyen az politikai, kultúrális, vagy kritizáló, szembetalálkozni a barátnőm személyével.
Éppen ezért döntöttem úgy, hogy ez a téma külön bejegyzéseket érdemel.
Igen, összejöttünk. Immáron másfél hónapja együtt vagyunk, és elmondhatom: ilyen boldog talán még sose voltam. Nem tudom, ezt az infót közöltem-e már elöző bejegyzésekben, de ismétlés a tudás anyja.
Volták már kisebb összesúrlódűásaink, ennek kivétel nélkül az volt az oka, hogy bunkó voltam. Általában figyelmes vagyok, de néha eláshatom magam, rám se lehet ismerni. De Ő toleráns velem, nagy szeremcsémre.
Arról egy büdös szót nem fogok írni, hogy "meddig jutottunk". Az magánügy.
Óriási mázlim van ezzel a lánnyal. Szeretem, és tudom, hogy Ő is szeret. Nála szebbet, jobbat elképzelni nem tudok, és szerintem nem is létezik. Angyalom: You are the most beautiful for me! (Te vagy nekem a legszebb!)
Amióta együtt vagyunk, sose unatkoztam egy percig se. Sose akartam máshol vagy mással lenni. Igazából szívem szerint mindig Vele lennék.
Igazságtalanul keveset írtam Róla az utobbi időben. Nem is rég, pár hónapja még úgy éreztem, nekem sose lesz barátnőm. Biuztos voltam benne, hogy én csak barátnak kellek. Kicsit meg is keseredtem ebbe.
 Olyan cinikus voltam, mint még soha tán. Elkönyveltem magamba, hogy egyedül élem majd az életem... és egyszercsak minden megváltozott. Végre van biztos pont az életemben!
Csak azt bánom, hogy anyukája szerintem nem igazán kedvel. Megértem őt is, félti a lányát. Voltaképpen, nézzük a dolgot egy kívüláló szemével:
a 15 éves, csendes, jó nevelést kapott külvárosi lányt elcsábította egy 19 éves belvárosi rocker fiu. Reggel találkoznak, este jön csak haza. Jaj, vajon mit csinálnak? Jaj ne! Biztos lefekteti! Egy ilyen idős srác biztos sokkal töbebt akar... És rossz hatással lesz Rá! Biztos elszemtelenedik! És rászoktatja a drogokra, a piára és a cigire! Ajaj... most mi lesz? Stb.
Igen, végül is kívülről valami ilyesmi látszódhat az egészből.
Komolyan írtam, hogy megértem anyukáját. Én még az unokahugomat is féltem, bele se gondolok mi lesz, ha megnő és pasizni fog. Tényleg jogos. Szeretnék bizonyítani neki is. Szeretném az egész világnak akár bebizonyítani, hogy miattam az Angyalom nem lesz szemtelen, nem lesznek káros szenvedélyei, nem lesz terhes házasság elött, nem fog romlani a tanulmányi eredménye és nem szórakozok Vele. Szeretem. Éppen ezért nekem is nagyon fontos, hogy az élete rendben legyen.
Bárcsak elfogadna az anyukája! Nem akarok én anyukájának se rosszat! Én csak szeretnék sok időt együtt tölteni a párommal. Suli idő alat nyilván alig fogunk tudni találkozni:( Legaláb nyáron, had legyek Vele minél többet...
No, enyit mára. További kellemes estét...
Szeretlek Angyalom!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr43140240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása