Utolsó kommentek

Vallomás

2007.09.10. 23:22 | Xinaf | komment

Címkék: vers párkapcsolat élménybeszámoló szomorúság bocsánatkérés

Olyna vallomást írok most le nektek, amit soha, de soha az életben nem akartam megosztani veletek... sőt, én magam se akartam emlékezni azokra a dolgokra, amiket nagyon, de nagyon mélyen eltemettem a múlt egy erre való kis sötét cellájában.
De kénytelen vagyok. Az elmúlt három napban többszörösen feltépték ezt a régi sebet. És ha már nem tudok szabadulni tőle, akkor kiírom, minden szennyével együtt.
Angyalom, tudom hogy olvasod a blogom. Itt a teljes sztori, olvasd hát el Te is. Családom tagjainak meg csak annyit: mindenki követ el baromságokat. Igen, én is. Megbántam már mindent.

Egy szerepjátékos társaságnak elöbb-utobb feltünik, hogy miért is állnak ők csak srácokból? Csajok talán nem játszanak? Dehogynem. És ekkor megpróbálnak csajt is hívni.
Történetünk négy éve kezdődött. Megjött a társaságunkba az a bizonyos csaj. Nevezzük C-nek. Valahogy furcsán hatott ez ránk, 15 éves srácokra... kijött belőlünk a kan, ezt bizonyítja az az első találkozás is, ami vetközős pókerbe torkollott.
Nem akarok mindent leírni. Igen, ez a C nekem is tetszett, másoknak is bejött. Jó csajnak tünt, megismertük, ennyi. Jött a születésnapom, és egyik haversrác (továbbiakban Haver) magával hozta a meg nem hívott C-t is. Ezzel szabadult el a pokol.
Nem bántam, hogy ott van. Eltelt a születésnap, kiderült hogy egy utcába lakunk, felhívott magához ismerkedni. Én, a csúnya, pattanásos rockergyerek persze örültem mint majom a farkának. Mentem is. És beállított Haver is.
Hihetetlen volt. Nem emlékszem mindenre pontosan, de azt tudom, hogy a csaj nagyon értett a sexualitáshoz. Fel tudott izgatni egy perc alatt, és ezt nagyon élvezte. Ennyi, nem több. Én hülye meg alaposan beleszerettem. Meg Haver is.
Mert fiatal voltam, tapasztalatlan, eléggé igénytelen, atomkemény rocker. Aki azt hitte, hogy ha valaki annyi sexuális játékban részesíti mint őt C, abból lesz is valami. Aki azt hitte, hogy C képes szeretni egy középosztálybeli srácot.
Hogy, hogynem, C szépen lassan végigjárta a társaságot, szó szerint. Én még olyat nem láttam, hogy fél év alatt valaki ötnél több ismerős sráccal kavarjon össze szépen egymás után. Sok jó haveri lánc szakadt el ekkor, amit újra kellet foltozni... C csak olyannal nem jött össze, aki szerette is.
Átéltem vele sexuális dolgot is. Orális sexet. Amit én nyújtottam, és soha nem is akart viszonozni. Leírni, elmondani nem lehet az érzést, mennyire rossz erre emlékezni, amikor barátnőm van, méghozzá a legcsodálatosabb lány a világon. De jobb, hogy nem marad bennem. Jöjjön ki minden!
A leg gusztustalanabb az egészben az, hogy mennyire el tudta venni nemcsak az eszem, de az erkölcsim is ez a lány. Az én heves szerelmem és Haver heves szerelme miatt kerültünk mi majdnemhogy késelésbe. De végül nem verekedtünk. Haver sem tolta rosszul, pillanatok alat kiderítette, hogy ez volt. És árulásnak érezte, ami nem csoda, hiszen én is annak vettem volna, ha a szerelmem a haverom nyalja ki. De hozzáteszem, nem jártak. És én is szerelmes voltam. Legalábbis akkor azt hittem, ez a szerelem.
Ma már nem tudom, miért. Azt se, mit szerettem benne. De a szenny még csak most jött. Ezzel a C csajjal én sikeresen csaltam meg egyszerre két lányt. Hányok magamtól, de legaláb a saját blogomba legyek őszinte, nem? Most már tudjátok meg, ha akarjátok, mekkora tetü is voltam, nem is olyan rég.
Szóval az egyik csajjal még épphogy nem szakítottam, a másikkal éppenhogy nem jöttem össze hivatalosan, amikor még egyszer megesett a már leírt dolog. Most foghatnám arra, hogy buliba voltam, és többet ittam a kelleténél, de ez nem igaz. Nagyon szerettem C-t., legalábbis ekkor azt hittem. Ez a válasz. Hamarosan megszakítottam vele minden kapcsolatot.
Már több, mint egy éve nem beszéltem vele. Volt időm átgondolni a történteket. ahogy az OSSIAN mondja: "Az emlékek csendben fájnak!" Ne értsetek félre, nem hiányzik. A legkevésbé sem. Egyszerűen az a megaláztatás, amit tőle kaptam... egyik percben még gyámoltalan kislány, akinek szüksége van az ÉN tanácsaimra (hogy aztán véletlen se azt csinálja amit mondok...), és aki hajlandó egy házibuli kellős közepén átrohanni hozzá, mert történt vele valami rossz, és sírt a telefonba... és a következő percben nevelt. Úgy érezte, magasabbrendű, mint a többi ember. Mindig pénzes, jómodú emberekkel járt. Hülyének nézett, kihasznált, és én nemcsak hogy hagytam, de szabályosan akartam... Bálint, te hülye kétlábon járó pénisz!
Na jó, lehiggadtam. Ez a múlt. Közlök egy verset, amit én írtam C-ről, miután végleg kiadtam a szűrét:

"Nem érdekel, hogy mi a bajod
Azt kaptad, amit te is tettél
Fájdalommal teli a hangod
Mindig nyertél, sose győztél

Tellik az idő nélküled,
Kezem nem fogja már kezed

Az élet mindent visszaad
Nem marad adós soha
Egy emlék, neked ez maradt
Rájösz mi is volt a hiba

Tellik az idő nélküled
Szemem nem látja már szemed

Nem kellet volan játszanod
Gondolhattál volan rám
Egyedül vagy, láthatod
Nem érdekelsz engem már

Tellik az idő nélküled
Testem nem várja már tested

Egyedül maradsz, vége már
Túl sokat fogtál egyszerre
Eggyé válik arany és sár
Egy csábító korszak legvége

Tellik az idő nélküled
Szíved keményítette meg szívemet"


Hogy miért is írom le ezt? Mert hülye fejjel csináltam egy nagy baromságot: Haver nosztalgiázni akar, végigvenni az elmúlt négy évet, és ehez kell C is. És kellek én, hogy C hajlandó legyen eljönni. És én hülye beválaltam a kolonc szerepét. És újra találkozhatok vele. Nem fantasztikus? NEM! Nagyon nem. De ha már szavamat adtam, és ez Havernak ennyire fontos, ám legyen. Csak tartok tőle, megbántom C-t, ha teszem azt véletlenül, bepróbálkozik egy olyannal, hogy félrehív, hogy beszéljük meg, és legyünk újra barátok... Mert akkor nagyon sok mindent a képébe vágok. Akkor félő, elmondom neki, hogy most vane gy barátnőm, aki elfogadja hogy nem vagyok gazdag, akit sokkal jobban szeretek ahogy őt valaha is szerettem, hogy enneka  lánynak a kisujja is ezerszer annyit ér, mint ő, hogy az Angyalom nem egy kényes picsa... És még sok ilyesmit.
Angyalom, ha elolvastad, olvasd el a következő blogbejegyzésemet is!
Mindenki másnak, aki elolvasta: bocsássatok meg nekem. Kommenteljetek, ha akartok, tényleg nem zavar. Hülye voltam, és sokat, nagyon sokat tanultam belőle. Pl. Angyal elött azért is nem volt más csajom, mert nem találtam olyan lányt, akit tudnék szeretni. Egyéjszakás kalandokat tudtam volna szerezni. De nem tettem. Most már tudom, mi VALÓJÁBAN a szerelem, és nem az, amit C iránt éreztem.
Angyal nemrég egy telefonbeszélgetés alat azt mondta: a multam nem számít. Szerintem se. A jelen és a jövő az, ami jelenleg érdekel. Hogy az Angyalomnak olyan körülményeket teremtsek, hogy késöbb jó módban élhessünk együtt. Mert már csak Ő számít. Mert Őt tényleg szeretem.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr55162253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

newsee 2007.09.11. 11:37:04

Én nem mennék el... Haver hülye, hogy elhívott. Te hülye vagy, hogy igent mondtál. De akkor vagy a leghülxébb, ha elmész! Gondold meg: Heródes is csak azért csapatta le János fejét, mert megígérte. És jól tette, hogy betartotta a szavát? Hívd fel Havert, közöld vele, hogy nem vagy hajlandó C-vel találkozni. És ezek után mondjon, amit akar.

Merlicht · http://fenyfogo.blogol.hu 2007.09.12. 08:16:41

Hát... nézzük sorba testvérem!

1: egyetértek az előttem szólóval, annyiban h. hülye vagy, ha elmész...
2: mivel ismerlek, ezért tudom, hogy úgyis elfogsz menni...
3: ha kellenék, tudod hol találsz meg...

+1: ismerlek téged már sok-sok éve... te egy jó ember vagy... követtél el hibákat (nem is keveset), de jól kerültél ki belőlük, és megmaradtál az úton... és bár nem ismerem szíved választottját, de kívánom, h. legyetek boldogok... azt hiszem, megérdemlitek! :)

Akara · http://akara-aliana.blogspot.com/ 2007.09.15. 00:11:32

Üdv!
Na, végre nekem is van szabadidőm, kommentelek! :P
Nos, most belekezdek a tanácsadásba is, na jó, nem viszem túlzásba. :)
Csak annyit mondok, hogy én viszont nem értek egyet az előttem felszólalókkal... Igenis jól teszed, ha elmész, mert
1, ez egy feladat, szembe kell nézned vele és le kell küzdened,
2, ha elmész, azzal nem csak magadnak bizonyítasz
3, szép dolog a nosztalgia (mégha rossz emlékek is vannak, de ott vannak a jók is!).
Nagyon jól tetted, hogy kiírtad magadból és hogy ezt még a találkozás előtt tetted. Nem hiszem, hogy bántani fogod C-t, nem úgy ismerlek, és szerintem a bejegyzésben meg a versekben már kitomboltad magad.
Én mindenképp azt javaslom, hogy menj el, nem könnyű, de Kitartás! :)
Sok szerencsét kívánok! (Bár lehet, hogy ezzel már elkéstem :S)

béte-noire 2007.10.12. 12:49:20

Szia Xinaf!

Teljesen véletlenül kerültem ma a blogodba, és ottragadtam. 30 éves vagyok, és nő. A vallomásoddal kapcsolatban: Nem vagy hülye, ne szégyelld ami történt. Teljesen normális ami Veled történt, és bocs, de azt kell mondjam, jelentéktelen. Ezt most nem így érzed, de 10 év múlva tudni fogod, hogy az. Addig még sok olyan fog történni Veled, ami mellett ez a történet elveszíti súlyát. Jól tetted, hogy kiírtad magadból, de tovább nem érdemes foglalkozni a dologgal. C-vel szerintem szívesen találkoznál, csak Angyal miatt "kell" azt érezned, hogy nem szeretnéd látni. Ha én férfi lennék, és találkoznék C-vel, biztos, hogy úgy elkapnám, szanaszét b..nám, hogy sikítson! Bár ennek Angyal biztos nem örülne.. és amilyen lelkisnek tűnsz.. hát ez nem Neked való tanács.. ezért is mondtam, hogy ha én lennék a helyedben - és ha pasi lennék. De nem vagyok pasi. Nőként pedig olyan voltam sokáig, mint C. Őt is meg lehet érteni, hidd el - mielőtt leordítanád a fejét. Szeretetéhes. A szülei körül nagy valószínűséggel voltak gázos dolgok gyermekkorában. Ettől még lehet egyszer belőle jó Anya és feleség. De a hűség nehezen fog menni Neki. Erre Angyalnak jobbak az esélyei. Tanácsom: Fejet fel, egyenesen előre nézni, mindenkinek a szemébe. Tudd mennyit érsz és sose add alább! Sok sikert az Élethez - ne lepődj meg a fordulatokon amiket hoz majd. A sulival kapcsolatban pedig döntsd el mit akarsz, aztán tegyél mindent a döntésednek megfelelően, és ne agyalj tovább a másik lehetőségen. Minden jót Neked!

Xinaf · http://xinaf.blog.hu 2007.10.13. 20:02:26

Örülök, hogy valaki ráétalált a blogomra:D És mégjobban örülök a kiritkádnak. Az az igazság, nem haragszom erre a lányra. Egyszerűen nem akarom látni. A suliról egy másik bejegyzésben írok!
süti beállítások módosítása