Utolsó kommentek

Életjel

2007.09.21. 13:44 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: politika hétköznapok

No, sikerült elkapjak valami frankó vírust... hogy én ezt mennyire utálom!
Megvan persze a maga haszna is... nincs suli, pihenhetek, stb. Már kezdek sokkal jobban lenni, ma este viszem az Angyalom színházba!!! Operaház Fantomja mindörökké!
A múltkori írásom ijesztően hasonlított Tomcat véleményére. Szóval néhány ökör Y tervet alkotott. Az volt a lényege, hogy blokád alá vonnak intémzényeket, és adnak két órát a kormánynak, hogy lemondjon. Ha nem mond le, akkor adnak még egy órát. Ha azután se mond le, akkor tovább erösítik a jelenlétükkel a blokádot...
Sebaj, legaláb a civilizált világ ismét jót röhög rajtunk. Tomcat végül megkérdezte a szónoktól, hogy normális-e, és az Y terv megbukott. Nagy kár érte:)
Persze sokan szeretnének akár fegyverrel is puccsot csinálni. Ebből az lenne, hogy a rendőrség szitává lőné az egészet. Ha a kisérlet sokkal komolyabb, akkor pedig kimenne a vezetőség a NATO tanács elé, és segítséget kérne (tudom, elvileg idegen szervek nem támadhatnak Magyar állampolgárokra, de polgárháború esetén megint más a szabály). No, vajon miért akarja a "radikális oldal" elérni, hogy román és szlovák katonák tegyenek itt rendet? Apropó! Benesdektrétumok vannak szentesítve szlovákiába! Na, EZ felháborító! Aki nem tudja, mit jelent a fent említett fogalom, az nézzen alaposan utána!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr59172336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása