Utolsó kommentek

Soha nem hittem volna...

2007.09.25. 15:07 | Xinaf | komment

Címkék: hétköznapok szomorúság bocsánatkérés

... hogy egyszer ilyen aktív blogger leszek. De mostanában dől belőlem minden.
Per pillanat 70-30 százalék arányban fél évig leszek a Magyar Üzeltemberképző Akadémia hallgatója. Azért megyek el, mert tudomásul kell venni: ez rohadtmód nem az én világom:S Egyszerűen szar az egész. A tanárok jófejek, és az osztályom nagy többsége is, de mégis úgy érzem, ha megkínoznak sem fogom elvégezni! Mehettem volna géplakatosnak is, azt is hasonló lelkesedéssel csinálnám... hogy mi lesz aztán? Megyek, melózok fél évig, aztán megyek máshova. Elöbb-utobb megtalálom a helyem! És hogy miért fél év múlva? Egészen pontosan a félévkor. Apám kifizette ezt a félévet, elöbb nem hagyhatom abba, bár szeretném...
Nem akarok elvesztegetni két évet az életemből, tök feleslegesen. Ezért bocsássatok meg nekem!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr81176567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Merlicht · http://fenyfogo.blogol.hu 2007.09.29. 14:17:09

Szerintem, ha már elkezdted, fejezd is be! ;)

A főnöknőm is ezt végezte el, 3 hónapja sincs a cégnél, de ő rögtön csoportvezetőként kezdett, és annyit keres, h. minden héten a Westendbe jár cipőt meg táskát venni! És mellékesen nem dolgozik napi 8 órát... távolról sem! ;)

Kihúzol egy évet ebben a suliban, és utána szerintem már össze tudod egyeztetni a sulit mondjuk a brókerkedéssel, és megyünk együtt üzletet kötni, vagy éppen bulizni... és nem lesz gondod a megélhetéssel! ;)

Szóval a sok politizálás helyett, inkább szorítsd össze egy kicsit a fogad, és bízz benne, hogy megéri... ;)
süti beállítások módosítása