Utolsó kommentek

Megbetegedtem

2007.09.27. 21:51 | Xinaf | komment

Címkék: politika filozófia hétköznapok szomorúság

Összeszedtem egy remek kis vírust... ünnepeljünk együtt:(
Beszélnem kell az iskolaigazgatómmal. Ha átrak egy másik angolcsoportba, akkor minden OK, és maradok. A többi probléma orvosolható. Ha nem rak át, akkor viszont nem tudom, mi lesz.
Marad biztos pontnak életemben az OSSIAN koncert novemberben. Az garantáltan kegyetlen jó lesz:)
Basszus, mi lesz belőlem? Egyszerűen nem találtam semmit, mi vonzó lenne nekem az élteben... A régi terveim valahogy eltüntek. Amikor még volt energiám... amikor még pártot akartam alapítani, meg ezernyi válalkozási ötletem volt... ma meg már dolgoznék, ha lehetne:) Na persze, legyen erről papírom.
Irigylem azokat, akik tudják, mit szeretnének csinálni az élteben. Színész nem lettem, ami tényleg szerettem volna. Szeretem a beszédhibám amúgy, hiszen enélkül talán ilyen irányba is mehettem volna. De mivel ezen álmaim mind főbe lettek lőve, marad az, hogy csinálok valamit, amit ugyanúgy nem szeretek mint bármi mást, de legaláb sok pénzért.
Jó lenne, ha leszoktatnám magam arról, hogy MINDIG politizálok. Mi lesz így belőlem? Nem lehet, hogy ez a szar állandó témám legyen! Magamtól fordul fel a gyomrom! Sokkal több energiát fektetek ebbe, mint kéne.
No persze ez jogos, de ha nem ezzel foglalkozok, akkor mivel? A világban történhet bármi, az a politikában csapódik le. Politizálnak a tanáraim is. Ördögi kör, nincs kijárata!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr60179081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása