Utolsó kommentek

Magamról pár szó

2007.11.07. 23:17 | Xinaf | komment

Címkék: hétköznapok

Nézzük, mit is csinál egy Xinaf szabadidejében a blogoláson és a politizáláson túl?
Nos, amióta párkapcsolatban élek, azóta viszonylag kevés időm van a régi hobbikra, mert szeretek együtt lenni a párommal. Ezenkívül régi hobbim az MK (M.A.G.U.S. - Kiválasztottak), ami egy Ynev világán játszodó stratégiai kártyajáték. Még ennél is régebbre tehető a szerepjáték. Játszok M.A.G.U.S.-t, DnD-t, Vampire-t (két verziót is), Shadowrun-t, és SCUS-t is!:) (Saját fejlesztésű rendszere egy kedves ismerősömnek, akit jól ismerhettek a kommentjei alapján: nem más ő, mint Alister, a fekete mágus!:P) Szoktam zenét hallgatni, és néha koncertre is eljutok. Sok időt fordítok sörözésre a haverjaimmal. Külön kiemelem, hogy rengeteg időm megy el az MK lapjaim buzerálásával:P Sokat fórumozok/netezek, és viszonylag sokat olvasok (bizony, még könyvet is!).
Állandó programjaim a vasárnapi és ünnepnapi liturgia, a hittantábor, a cserkésztábor, a görögkatolikus bál, az ifi búsú, az OSSIAN koncert, és havi 2 M.A.G.U.S. verseny. Ezenkívül gyakran ülök fel valamelyik testvérem mögé, mikor az motorozni megy. (értelemszerűen csak jó időben, főleg nyáron)
Aktív életet élek. Eddigi írásaimból talán ez talán eddig nem derült ki ilyen egyértelműen.
Van sok haverom, és pár barátom is. Sajnos miután lassan mind felnövünk, egyre kevesebb időnk fog egymásra jutni. Azért remélem ezek nem fognak örökre eltünni.

Legyen elég ennyi belőlem. Mindenki érezze jól magát, ahogy általában én is igyekszek:)

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr1221896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása