Utolsó kommentek

Ifiklub személyiségtesztettel

2007.11.24. 23:15 | Xinaf | 5 komment

Címkék: élménybeszámoló szomorúság harag

Ma kitöltöttem egy meglehetősen szar személyiség tesztet.
A kedvenc kérdésem a következő volt: Milyen a személyiséged? A válaszlehetőségek:
- Nagyon jó.
- Jó.
- Átlagos.
- Rossz.
- Semmilyen.
Felteszem nektek, tisztelt olvasók a kérdést: Ennek van bárni értelme? Szerintem a személyiség minden esetben összetettebb dolog annál, hogy egy jelzővel kifejezzük. Még egy szellemi fogyatékos személyisége is bonyolultabb ennél! Ezekhez a válaszokhoz inkáb a következő kérdés illik: Milyen az új cipőm? És akkor végre értelmet nyer a "semmilyen" lehetőség, hiszen nincs is új cipőm...
Kijelenthetem, hogy ennek a tesztnek a segítségével egy kicsivel SEM ismertem meg jobban önmagam. Amúgy ezt a remek tesztet egy ifiklubbon töltöttük ki. Aztán laptop-ról képeket néztünk. Én pedig két vendéget vittem. Hogy mik ennek a folyamányai?
- Ez a két srác többet ifiklubra az életbe nem teszi be a lábát. Oda nem azért megy az ember, hogy udvariasan csináljon hülye feladatokat. Arra ott az iskola.
- Volt egy elég kellemetlen estém.
- Rádöbentem, hogy valami nagyon elveszett.
Ez utobbi a legrosszabb. Régebben rengeteget jártam ebbe az ifiklubba. Nem tudom mi volt a baj, de most amúgy is kevesen voltunk. Régebben mindig más-más, de ettől függetlenül érdekes egyházközségi program volt, amit alig vártunk minden hónapban.
No, ezt az érzést vesztettem ma el, és csak remélem hogy nem véglegesen.
Mintha ez a mai eröltetett lett volna kicsit. Legalábbis egy könyvől fénymásolt személyiségteszt eléggé annak tünik.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr16240783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

newsee 2007.11.25. 12:06:13

Ez azért elég gáz... jó kis ifi lehetett!

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2007.11.25. 22:23:11

Huhh... Most örülök, hogy ezt passzoltam...

Tschenke 2007.11.27. 15:19:19

Na megint kicsit későn reagálok.
Én sajnálom, hogy nem lehettem ott, szerintem egy közösségi összejövetel sikerének csak apró szikrája van a vezetőben és az általa előkészített dologban. MIvel ez nem tanóra, ezért itt mindenkinek van beleszólása a menetébe.
Akár azt is el tudnám képzelni(bár nyilván nem voltam ott z adott helyzetben), hogy a teszt megírása után kielemezzük, hogymiért is nem adnak ezek a tesztek valós képet önnmagunkról.
Szerintem mi is alakíthatjuk a dolgokat és kell is, hogy ezt tegyünk, mert nem csak értünk, hanem általunk van nem?
puccy

Viki 2007.11.28. 19:38:30

Én teljes mértékben egyetértek xinaffal! Sajnos én is kitöltöttem azt a tesztet és meg kell, hogy mondjam nagy csalódás volt, mind atya részéről, mind xinaf részéről hogy ide hívott. Ráadásul néha olyan veszekedések voltak, hogy csak hallgattam inkább! De miután eltelt pár nap és ülepedtek a dolgok, rájöttem, hogy azért még el fogok menni ifi talira, (Persze ha csak xinaf hív:)) mert nem csak ez az élményem van, amit adott nekem.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2007.11.28. 20:03:37

Igazság szerint ezek régen sokkal de sokkal jobbak voltak. Ez a bizonyos alkalom pedig...
Én csak olyan eseményre hívok embert amiben biztos vagyok hogy nagyon jó, vagy nagyon szar:S Utobbira azért, hogy ne kelljen egyedül elviseljem. Namármost én szólni fogok ha lesz még ilyen, de hívni senkit nem fogok egy ideig. Majd mindenki eldönti, akar-e menni.
süti beállítások módosítása