Utolsó kommentek

Arculatváltás

2008.02.06. 10:42 | Xinaf | komment

Címkék: szolgálati közlemény hétköznapok élménybeszámoló

A minap az egyik ismerősöm lecseszett, és tök jogosan: ebből a blogból sok minden kiderül, csak az nem mi van velem. Ahogy ő fogalmazott: "Mindig csak az aktuálpolitikai hülyeségeidet írod."
Nos, mivel most már mindenkit kiosztottam, akár magamról is írhatok pár dolgot.
Mint azt a legtöbben tudják, a Magyar Üzletemberképző Akadémia és Xinaf útjai elváltak. Ezúton is üdvözlöm az angoltanárom, aki sikeresen üldözött el. Úgy döntöttem újságírást fogok tanulni, de csak szeptembertől. Addig elvégzek egy biztonságiőr képzést, és elmelózok valamit.
Van rá egy minimális esély, hogy az egyik térdporcom megadta magát a világnak, nem folytatja ezt a keserű sorsot, és csendesen meghal. Ez magával hordozza azt a veszélyt, hogy műteni fognak: külön öröm.
Hosszú idő óta tegnap láttam elöszőr az exemet, a villamos ablakából. Valamiért nem szállt fel, a barátnőivel beszélgettek, de szerintem ő engem nem vett észre. Szerencsés hogy így alakult, mert nem volt hangulatom kínos csendbe vigyorogni egymásra. Mindenesetre ez a néhány másodperc is éppen eléggé felzaklatott, nem tudom ennyi idő elteltével ez mennyire normális.
Eljött a nagybőjt, és én azon kevesek közé tartozom, akiket ez érdekel, és ráadásul még örömmel is eltölt.
Mivel én nem tartozom azokhoz a bloggerekhez, akikkel mindig valami frenetikusan izgalmas dolog történik, engem nem támadnak meg minden nap, engem nem szivatnak naponta a rendörök, nem harcolok élethalálharcot a cigányokkal, stb. nem is folytatom ezt a bejegyzést. Nekem már csak ilyen unalmasan egyhangú élet jutott.
Legyetek jók!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr87327530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.13. 15:34:58

Nem a témához kapcsolódik, csak a nevedről, a Xinafról jutott eszembe egy régi könyv, az Éj trilógiája Jeffrey Stone-tól. Abban volt ilyen:)
süti beállítások módosítása