Utolsó kommentek

Csalódtam a radikálisokban + frissítés

2008.12.01. 13:49 | Xinaf | 11 komment

Mindenkit kérek, hogy ne vegye magára, akinek nem inge, de a magyar radikális oldalban most nagyon nagyot csalódtam. Gondolok itt a Magyar Gárdára, és a Jobbikra.
Olvasóim biztosan tudják, mennyire pörgök ezen a kiskulnacházai gyilkosságon. Volt lehetőségem megtekinteni a youtube-on EZT a videót, kicsit érdeklődtem, és felfordult a gyomrom!
Volt a napokban egy megemlékezés Kiskunlacházán Nóra emlékére. Részt vett rajta a magyar Gárda, a Gój motorosok, de volt ott Jobbik zászló, és a Bombagyár is képviseltette magát. Én pedig morogtam, hogy vajon miért csak a radikálisok emlékeznek meg erről a tragédiáról? Akkor még nagyon örültem, hogy ha más nem, a radikálisok ott vannak.
És akkor a polgármester úr előadta a beszédét.
Én elhiszem, hogy Kiskunlacháza közbiztonsága tragédia. És elhiszem, hogy tényleg szükséges a változás. Csak az zavar, hogy kúrvára nem derült még ki, ki volt az elkövető! Bizony, kedves barátaim, nem tudhatjuk, hogy cigány tette-e...
Most biztos sokan kérdezik: "te el tudod képzelni, hogy más tette?" Hát én el! Beteg, degenerált, gusztustalan férgek mindenhol vannak. Magyarok közt is.
Ez a beszéd nem volt méltó Nóra emlékéhez. Ez kampány! És most nyugodtan zsidózzatok le, de ez így, ebben a formában egyszerű gyűlölködés. Nem érdekel, mennyire jogos. Az én környékemen is vannak cigányok, én se vagyok egy kisebségi ombudsman, sőt! Nagyon is előítéletes tudok lenni. Hogy ez jó vagy rossz, az jelenleg lényegtelen. De egy gyilkosság után, minden nyom nélkül cigányt kiáltani...
Nem tartom amúgy kizártnak hogy cigány származású tette. De ez nem is bizonyított.

 

Frissítés
Itt látható Horák Nóra iwiwes adatlapjából egy részlet. A szívem szakadt meg... kioltották egy ilyen lány életét! (Sajnos nem tudok mit kezdeni a dologgal, valamiért le van vágva a sorok vége... nálam a kezelőfelületen látszik.)

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr86797799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.12.02. 00:12:40

De, tudjuk. A Sztojka-család híres-neves sarjai, a helyi Pokolhegyről, illetve Ráckevéről. Hatan voltak. Egyikük köpni akart, mire a többiek megszurkálták és felakasztották. Neki is hamarosan lesz a temetése. Ezt mondjuk annyira nem sajnálom, de előbb kellett volna.

kyora-chan 2008.12.02. 00:32:08

Nah egen...egy 'laikus' hírszerzésben sosem tud lekörözni egy 'szakmabelit' XD...amúgy én sem tudtam eddig erről, köszi az infót Tomcat...

newsee 2008.12.02. 10:58:46

És honnan tudjuk, Tomcat? A szomszéd néni mesélte, hogy a nagynénjének az unokájának a férje hallotta a piacon, vagy tényleg?
Kevésbé cinikusan: te, SAJÁT SZEMEDDEL/FÜLEDDEL megbizonyosodtál erről, vagy csak hallottad/olvastad valahol?

DrHentes 2008.12.02. 15:17:41

Érdekes. Az tény hogy van cigány bünözés, de az nem igaz hogy minden brutális gaztettet cigányok követnek el. Ez olyan Tomcat hogy rád mondják hogy fasiszta, te nem szereted hogy ezt mondják rád mert nem vagy az. Akkor miért csinálod ugyan ezt velük?

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.12.02. 17:33:30

Senki sem mondja, hogy kivétel nélkül cigányok az elkövetők, de a statisztikák árulkodóak ;) ! Mellesleg a Sztojka-család dolog több, mint valószínű, hogy igaz, tekintve, hogy máris nagy "magyarázkodásba" kezdtek:
kuruc.info/r/1/31511/

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.12.02. 21:31:08

Mondom, nem tartom kizártnak hogy cigány tette, a pokolhegyi bandáról meg igen könnyen el tudom képzelni. Volt egyszer egy ráckevei barátnőm, nem vagyok járatlan ott.
Tök mindegy, ki tette... az nem ember.

Bori 2008.12.03. 20:28:15

úgy látszik, hogy télleg csak radikálosok voltak a felvonuláson. konkrétan tudom, hogy erőszak ellenesség volt a jelszó, de a cigányság ellen szólt! és ezt aki mondta, az biza felvonult!!

DrHentes 2008.12.03. 23:14:42

Magyarsag a kuruc infó annyira hiteles mint az index vagy a blikk nem kell mindent elhinni amit leírnak.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.12.04. 01:48:43

Egyrészt: ha tényleg olyan helyzet a környéken, ahogy azt a polgármester mondta, akkor talán hamarabb kellett volna kiverni a balhét, nem? Mondjuk mielőtt valaki meghal...
Másrészt: örülök, hogy a fényes magyar Honban a ruhaipari kereskedők nem csak a politológia és a politika, de a bűnügyi nyomozás és a büntető igazságszolgáltatás területén is tévedhetetlen magabiztossággal mozognak, a szakosodott állami szerveket megszégyenítő sebességgel.
//Vegyük olybá, hogy itt szerepel a kedvenc földrajzi témájú példabeszédem is.//
Harmadrészt: "úgy látszik, hogy télleg csak radikálosok voltak a felvonuláson" -> meg a lány rokonai, barátai, ismerősei, osztálytársai, szomszédai, azok rokonai, barátai és ismerősei - mindenféle politikai hovatartozástól függetlenül vagy annak ellenére.
Negyedszer: személy szerint roppant undorítónak találom, hogy bizonyos személyek (politikai) tőkét akarnak kovácsolni egy ilyen borzalmas tragédiából. Nem humánus, nem kulturált és nem civilizált dolog.

Kockás lány 2008.12.09. 20:10:37

Úgy hiszem nem a mi dolgunk eldönteni és kijelenteni olyan dolgokat, amiket nem tudunk biztosan. Én a környéken lakok és rengeteg pletyka szárnyal, köztük a tomcat által leírt is. Egy napra rá, már meg is cáfolták! Persze, lehet, hogy aztán mégis igaz, de addig, amíg a rendőrség nem jelenti be, hogy ki volt, én nem tennék konkrét megjegyzéseket! Az pedig, hogy cigány, vagy nem cigány... Kit érdekel? Kapják el, büntessék meg! Tudom, hogy a bűnözők nem kapnak megfelelő büntetést, de mit tudunk ellene csinálni?
Sajnos nem sokat! Én mindenesetre várok arra, hogy kiderüljön a teljes igazság!
süti beállítások módosítása